Dodaj do ulubionych

Kody do GTA IV

• Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 05.09.09, 17:19
      patrz czy ty jesteś debilem
    • Gość: lucian123 Re: Kody do GTA IV IP: 188.33.22.* 13.09.09, 20:15
      pij piwo i nie przestawiaj a potem po pijaku pisz w komie kody kture znajdziesz po
      wpisaniu w google (kody do gta4
    • Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 28.09.09, 19:00
      napisałeś kture a się piszę ,,u'' zanknięte ,,ó''
    • Gość: huba na domie twoj Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 15:31
      DEbile w GTA IV jest komórka tego kolesia i tam sie dużo rzeczy robi i tam trzeba wpisać kod a nie na grze w telefonie !!! <<Myślenie nie boli>>
    • Gość: Dwimerytguy Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 19:55
      Ku..., co za banda analfabetów się tu wypowiada. Brak słów normalnie. Kolejny dowód na to, że większość graczy GTA mają 10-13 lat. Kodów szukam na nieśmiertelność i różne jaja, jak latające auta, przechodnie z bronią i takie tam. Grę już przeszedłem bez żadnych kodów (naprawdę nie widzę w niej nic trudnego) i teraz chcę sie pobawić tam trochę. NIe będę jeździł po Liberty jak debil w tę i z powrotem chyba. tongue_out
    • Gość: Domin Re: Kody do GTA IV IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.10.09, 13:41
      Wszystkie gry na arcade normalnie chodzą bez zarzucen sam mam arcade arcade sie różni tylko tym ze nie ma dysku tak jak np.premium
    • Gość: swieczka Re: Kody do GTA IV IP: *.nott.cable.ntl.com 27.10.09, 20:38
      wiem gdzie sie wpisuje kody na komurce i rex ty jestes zjebanym idjotom
    • Gość: swieczka Re: Kody do GTA IV IP: *.nott.cable.ntl.com 27.10.09, 20:42
      ja pszeszlem gta sandreas i gta iv w 2 dni
    • Gość: pyza Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 20:49
      ej znacie kod na porshe
    • Gość: Helena Dąbrowska z Re: Kody do GTA IV IP: *.aster.pl 05.11.09, 19:44
      ha ha hhhhhaa haahhahhh hahahhahaha hhahahahahha nie mogę oni to na prawdziwej komie pisali ajajahahaha o ******* z krzesła spadłem. NO CO ZA HELENA DĄBROWSKA ZE MNIE sad
    • Gość: gość Re: Kody do GTA IV IP: *.tktelekom.pl 11.11.09, 19:23
      powiem szczerze że gra trochę lipna poza grafiką która jest lepsza niż w SA ... spodziewałem się czegoś więcej tym bardziej że trzeba było naprawdę dłuuuugo czekać na tę grę... no ale gust jak dupa każdy ma swój...
    • Gość: DEtoks Re: Kody do GTA IV IP: *.opera-mini.net 13.11.09, 17:09
      Tępe h...e ku... kutasy was sie powinno rozstrzeliwać
    • Gość: lulek Re: Kody do GTA IV IP: 94.254.204.* 14.11.09, 15:19
      ja mam normalny telefon i mi nie chodzą kody sad
    • Gość: zunia1234 Re: Kody do GTA IV IP: *.chello.pl 18.11.09, 16:08
      czy wy jesteście tępi kody wpisuje sie na telefonie bochatera tam gdzie sie pisze numer
    • Gość: wintel gta Re: Kody do GTA IV IP: *.quarto.pl 03.12.09, 17:58
      zal mam wszystkie kody
    • Gość: d Re: Kody do GTA IV IP: *.chello.pl 14.12.09, 17:07
      ale zjeby dodają te komentarze...
      Chodzi mi o tych od 'komUrki'...eh
    • Gość: Mati :) Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 20:57
      Niedojeby i polmozgi do tej baaardzo malo powiedziane radar ty sie nie popisuj z tymi kodami na(splowy) bo to jest napisane tam smile a na zapis gry sa 2 sposoby
      po 1 robisz konto offline na GFWL a jak sie ma pirata to nwm jaki sposob albo zapisujesz gre spiac w lozko Niko albo podczas gry wciskasz Esc wchodzisz w game
      i jak jest AUTOSAVE to zrobi onn czy jakos tak
      sory za bledy ale mam angielska klawiature smile
    • Gość: gość Re: Kody do GTA IV IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.10, 16:35
      jak się robi save
    • Gość: Iceman31 Re: Kody do GTA IV IP: *.stk.vectranet.pl 12.01.10, 16:26
      He He.... BRAK SŁÓW!
      Niektórzy tutaj to niezłe kretyńskie łby!! KODY NA MISJE chce taki kretyn.... To po co grasz dupo wołowa jak nie potrafisz??
    • Gość: gość Re: Kody do GTA IV IP: 195.117.197.* 24.01.10, 11:44
      ja mam prototyp playstation 4 on jest zajebisty
    • Gość: lolitas Re: Kody do GTA IV IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.10, 20:17
      ale z was zjebcy
    • Gość: Czupirek Re: Kody do GTA IV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 20:50
      Czytajac wasze komentaze uwazam ze wiekszosc z was to idioci i zakichane dzieci neo!!! Pozdro dla reszty xD
    • Gość: Gość Re: Kody do GTA IV IP: *.mikolow.multimetro.pl 06.02.10, 15:49
      ja próbowałem z stacjonarnego ale nie szło...jednak z budki telefonicznej jak najbardziej się da tongue_out od przeczytania tych komentarzy przestałem wierzyć w ludzką inteligencję...jednym słowem masakra i w dodatku te błędy...ludzie najpierw nauczcie się poprawnie pisać i mówić a potem siadajcie przed kompem...aż się płakać chcesad
    • Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 12.02.10, 20:51
      kurde!! Wie ktoś czy na internecie są sejwy do GTA IV?
    • Gość: Radar Re: Kody do GTA IV IP: *.bb.online.no 12.02.10, 20:53
      ej czupirek sam jesteś idiota...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka