Gość: Gość IP: 89.191.147.* 06.06.08, 11:39 12 lat minęło i minie jeszcze z 2 może 3 zanim coś konkretnego będzie a tak całkiem poważnie... dziwki i kokaina rozumiem ale WoW :F aż żal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kessarath Re: Duke Nukem Żyje! 06.06.08, 11:42 Ja też rozumiem - szczególnie te dziwki ale WoW? żeby Lineage 2 to bym wybaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strach Re: Duke Nukem Żyje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:31 A w czym jest L2 lepszy od WoWa, latami grindu do lvl cap, a potem sie okazuj ze NoCare soft zafundowal nowy lvl cap i kolejne lvl, i przerazajaca liczba BOTow. Mowie tu o Officjalnych serwerach, nie marnych DEMO(piratach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Rubik Re: Duke Nukem Żyje! IP: 82.177.4.* 06.06.08, 14:12 Krzysiek, czy wiesz, że twoja stara kupiła gotowy test IQ i oblała? WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shambler Re: Duke Nukem Żyje! IP: *.48.rev.vline.pl 06.06.08, 15:18 bullshit, uwierze jak zobacze W kazdym bądź razie kiedy 3d realms zapowiadalo w 96r. ze DND Forever bedzie znaczaco lepszy od quake 1 to chyba mieli racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaheris Re: Duke Nukem Żyje! IP: *.chello.pl 06.06.08, 22:45 z tego co pamiętam, to już się kiedyś takie trailery pokazały... wystarczy sprawdzić jutuba :] jeżeli dnf się faktycznie kiedykolwiek ukaże, to najwcześniej tydzień po końcu świata (premiera amerykańska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shamibie Re: Duke Nukem Żyje! IP: *.172.wmc.com.pl 07.06.08, 10:55 shambler, grasz w q1? Ja tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wald0ch Re: Duke Nukem Żyje! IP: *.ok.ok.cox.net 11.06.08, 22:48 mam nadzieje, ze nie zrobia tego samego co ID software zrobilo z doom 3... pamietam jak gralem w nuke'a jak bylem jeszcze malym gnojkiem, i wtedy to byla przygoda mojego zycia... jesli stanie sie to tylko ladniejsza wersja postala, strzele sobie w jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Duke Nukem Żyje! IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.06.08, 13:18 hehe jeszcze jak chodziam do podstawowki to zamiast "na swietego nigdy" mowilo sie "tuz po premierze dn forever" Odpowiedz Link Zgłoś