Gość: hop IP: *.chello.pl 07.07.08, 15:12 "Ja zawsze grałem Holendrami. " Na tym zakończyłem lekturę. Czytać wywody pana serafina to nie jest powód, żeby tu zaglądać "Wszystko co wiemy" Niewiele wiecie i to jest problem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radek.zaleski Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization 07.07.08, 15:28 Niewiele wiecie i to jest problem -- to prawda, nie wiemy nic. ale fajnie się nas czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hophip Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.chello.pl 07.07.08, 17:33 W końcu ktoś z Agory zauważy ten syf i wtedy będzie fajnie i z buźkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo22 Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.it-net.pl 07.07.08, 18:44 hop: czepiasz sie bo masz zły dzień czy taki sie urodziłeś ?? wg mnie opis napisany bardzo fajnie. Poza tym jeśli kończysz czytać na wstępie to czego sie spodziewasz ?? Przeczytaj całość pomyśl o czym czytałeś i wyciągnij wnioski. www.NaWymiane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tldr [...] IP: *.chello.pl 07.07.08, 19:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization 07.07.08, 20:44 W końcu ktoś z Agory zauważy ten syf -- napisz proszę do mnie maila pod imieniem i nazwiskiem, a podam Ci namiary na moich przełożonych. naprawdę chcę Ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo22 Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.it-net.pl 07.07.08, 20:54 No i hiphop poszedł słuchać hiphopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaik Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.szczepankowo.poznet.com.pl 07.07.08, 22:30 Calkiem ciekawy "news" nie wiem co sie przyczepiacie. Naprawde zalosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warzycha Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: 82.141.235.* 08.07.08, 04:05 Odgrzewany kotlet w izometrycznej szacie, w dodatku paskudnie się prezentującej... Naprawdę nie mogli się postarać o jakieś nowości, typu kompanie handlowe, komandyty, giełdy czy niewolnictwo? Albo globalna kolonizacja? Ciekawe czy poprawią w nowej wersji błąd z trzciną cukrową, którą Europejczycy w rzeczywistości do Ameryki sprowadzili z Indii. A dzieciaki jeszcze chyba przez dekady nabierać się będą na najnowsze odsłony tych samych zgranych do bólu pomysłów: Civilization, Settlers, Heroes, GT, C&C, Warcraft/Stracraft, a teraz Kolonizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 14:38 Po kiego wała ta koszmarna grafika 3D w tego typu grach ?? Popsuli Europa Universalis, popsuli Civilization, teraz popsują Colonization. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo22 Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.it-net.pl 08.07.08, 14:51 mk: Ponieważ grafika 2D by sie nie sprzedała. Teraz nawet w tetrisach pakują grafikę 3D. Niestety trzeba sie z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QiX Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.predom.biz.pl 08.07.08, 15:12 Żenua, kiedyś to był synonim dobrej rozrywki, a teraz nie potrafią zrobić nic nowego poza wymianą silnika graficznego. To tak jak HoMM, gdzie nigdy nie chodziło o grafikę, tylko o grywalność. Kasa, kasa. I tak kolejne numerki do tych samych starych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiorrr Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: 195.205.45.* 08.07.08, 15:30 grafa 3d w EU3 byla po prostu brzydka nie mowiac o tym ze wymagania sprzetowe podbila... 2ka miala sliczna recznie malowana mapke, czego chciec wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_foe Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.08, 18:52 Autor chyba zapiomnial juz jak sie gra w Colonization (zreszta chyab 1996 juz na windows wersja zostala wydana) bo juz w starej wersji mozna bylo szkolic specjalistow Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization 08.07.08, 19:25 Można było szkolić, ale na zasadzie umieszczenia innego specjalisty w szkole, college'u i na uniwersytecie jako nauczyciela, a nie na zasadzie bezpośredniej produkcji - a wygląda na to, że tutaj będzie właśnie taka produkcja (obym się mylił, tfu, tfu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Robak Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.ztpnet.pl 08.07.08, 20:40 >W końcu ktoś z Agory zauważy ten syf Jak w Agorze (a raczej Gomorze) ktos moglby zauwazyc syf? Przeciez ich praca polega na jego nieprzerwanej produkcji. Nachalne promowanie jednej pseudointelektualnej opcji + jakies groszki i inne pierdoly pisane chyba przez pietnastolatkow. Czy wy w ogole macie pojecie jakie poklady fantazji trzeba uruchomic, zeby po przeczytaniu artykulu z GW, wyrobic sobie obiektywne zdanie? Jedyna opcja to rzadziej wlaczac net, bo na interii/wp/onecie, mimo ze tam nikt tak bezczelnie nie indoktrynuje, poziom jest jeszcze nizszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jezioraonlinepl Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization 08.07.08, 20:53 Ja zawsze grałem Anglikami właśnie ze względu na napływ kolonistów. A kasę po prostu trzeba umieć robić _____________ jezioraonline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.net.autocom.pl 09.07.08, 12:01 Jesteście żenującą kipiącą zawiścią bandą. Sami gó.. potraficie. Jak tacy jesteście mądrzy to zakładać firmę i pisać Colonizaition. Napiszecie zapewne super grę. Zawsze jesteście mocni... szkoda, że tylko w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żal-Pe-eL Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: 89.107.158.* 09.07.08, 13:14 Gry jeszcze nie ma, a już szczekacie. Nikt wam nie każe w to grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 13:31 A ja bym chciał, żeby zrobili cywilizację 1 z dokładnie tymi samymi zasadami tylko na nowszej grafice (no i usunęli błędy). Jedynka była super, miewałem po ponad 300% na koniec , jednak po wejściu dwójki, gdzie jedna tura potrafiła trwać 10-15 minut dałem sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v3n0n Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.08, 15:12 ja tez gralem holendrami, mieli na starcie lepszy statek, francuzi mieli doswiadczonego pioniera na starcie, hiszpanie bonus do ataku indian... w stara colonizacje dalo sie grac w czterech po wykonaniu pewnego triku, szkoda ze przy 1600roku gra sie wtedy wieszala, ale tak czy owak super pozycja z klasykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.gre.pl 09.07.08, 22:20 A ja bym wolał civilization 4, ktora wygladalaby jak civilization 1. Prosta grafika, wrecz symboliczna, a nie naszpikowana 3d plansza, na ktorej z lasu badz miasta wyrastaja 3 postacie reprezentujace wojsko... zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
sneaker Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization 10.07.08, 15:30 Autor chyba niewiele grał w Colonization, bo już w pierwszej jej wersji były w miastach kolonialnych szkoły, dzięki którym można było "trenować" specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciq Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.08, 15:38 sneaker umiesz Ty czytac? PRODUKCJA specjalistow, a nie SZKOLENIE Jestem ciekaw, bo 1 czesc przeszedlem ejszcze na amidze ;D cudem, ale przeszedlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wszystko co wiemy o nowej wersji Colonization IP: *.chello.pl 10.07.08, 19:03 n00by Odpowiedz Link Zgłoś