Gość: bruyk Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 25.07.08, 13:53 jakim to cudem rozmowa o FF13 PC zeszła nagle na tematy homoseksualizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Final Fantasy XIII także na PC 25.07.08, 13:55 jakim to cudem rozmowa o FF13 PC zeszła nagle na tematy homoseksualizmu? -- ciekawe, nie? moim zdaniem wynika to z wyrazistości gatunku jakim jest jRPG. albo kochasz, albo nienawidzisz. nie ma postaw neutralnych. trochę jak w stosunku do debaty o homoseksualiźmie w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal. uganda Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 15:47 e tam gadanie... dla mnie gra musi byc po prostu dobra, wciagajaca,musi miec to cos ...i naprawde nie jest wazne , czy to jrpg (np. FF7 bylo super, ale juz reszta serii nieco slabowala),czy crpg (Fallout, Arcanum, Gothic) @maciej tez mam coś do gejów to jest wbrew naturze(dlaczego nie ma gejów wśród zwierząt bo tylko ludzie są popie..nym gatunkiem a,ja widzialem dwa parzace ,sie psy i co Ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 17:12 @Strach:" skąd wiesz czy mam 32-bit(tak wiem ze max na taki system to 3,2gb z groszami) Wersja 9400 to AMP zotaca wtedy jeszcze 600 nie bylo musial bym czekac z miech." --- Nawet mając system 64-bitowy nie wykorzystasz 4GB ram. Ciekawi mnie jeszcze co to za ram. a Co do grafiki to nie musiałeś czekać na 9600, lepiej było wziąć cos z serii 8800. popatrz na testy i zobacz ze kupiłeś shit. nic mi do tego, ale na przyszłość nie chwal się gó..anym sprzętem na łamach forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzz Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:04 Niestety nie będzie na PC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:29 @zzzzz no to wszysto jasne, dzięki ze nam to wyjaśniłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzek Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 25.07.08, 18:35 No po 3 dniach square zdementował. Hura niech żyją Precz z pecetowacami won grać w gry flashowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pececiarz Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 19:57 Tyle mam do gejów i emo, że nie mam ochoty się wcielać w takich osobników w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pececiarz Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 20:00 Wku..ają mnie takie ziomki jak pan maciej którzy rzucaja od razu obelgami mimo że się chce w miarę kulturalnie dyskutować. Maciuś idź rzuć na tace Michnikowi albo Urbanowi chędożony w ucho polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skatto Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: 80.48.73.* 25.07.08, 23:02 A ja sądzę że jednak wyjdzie na PC Kwestia czasu. Wiele będzie zależało od tego jak się sprzeda The Last Remnant. Z resztą wersje na PS3 kupią tylko japońce, na X chyba tylko amerykanie a Europa na PC więc głupio by zrobili jakby nie wypuścili na PC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolt Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 25.07.08, 23:09 Panie Pececiarz pomyliłeś chyba tę stronę z jakim Forum NOP czy innej Młodzieży Wszechpolskiej. Może się oddal w tamte rejony co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.elb.vectranet.pl 26.07.08, 00:57 @aaa Maximum jakie moze zadresowac pamieci system 64 bitowy to UWAGA 16TB(Tak Tera bajtow czyli 16*1024=16384GB)tu zrodlo z TechNET www.microsoft.com/poland/technet/article/art0092_01.mspx Dobra nie dopatrzenie z mojej strony mam 9600 GT tu jest proof: www.xfire.com/profile/narta1/ Wiec jezeli czegos nie mozesz poprzec jakims wiarygodnym argumentem, a tylko spinasz sie i mowisz BO TAK to to jest zaden argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggt Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 26.07.08, 01:14 pecetowca lej z gumowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 09:08 @Strach lol najpierw nie wiesz jaką masz grafe, potem gadasz mi bzdury o ramie. pokaż mi jedną grę ktora bedize miała więcej FPS przy 4gb ramu niz przy 3 gb ramu. NIE MA TAKIEJ, gdyż żadna nie wykorzystuje tyle pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vra Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 20:00 Nie będzie na PC. Przeczytajcie źródło. "We contacted Square Enix, and according to the company, "The game is being built using PC-based development tools, but that doesn?t mean it?s being created for the PC platform. Our current plans are to release FFXIII for the PS3 and Xbox 360 only. Sorry for the confusion!" So to recap, it's being created with PC-based dev tools, but with plans only for PS3/Xbox 360 console release." A co do 64 bitów to oprócz systemu 64 bitowego aplikacja też musiałaby być 64 bitowa. Śmiem wątpić aby była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.elb.vectranet.pl 27.07.08, 00:35 @aaa ludzka rzecz się mylić, nie mów ze tez się pomyliłeś nie raz, i komputer może być wykorzystywany nie tylko do gier przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro_elite Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.cust.tele2.se 29.07.08, 14:46 Serwis Gamecorner jest pardzo tendencyjny i pro PC, Szanowna redakcjo odpier...cie sie od konsol, przstancie krytykowac nasz profesjonalne maszyny do grania i najlepiej zamknijcie sie w swoich blaszanych cackach i grajcie az zdechniecie w World of Warcraft, chyba lubicie PC tylko zeby pograc w te glupia WoW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 11:19 A mowi to osoba u ktorej jedyny multi to jeden obok drugiego na 1 telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro_elite Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.cust.tele2.se 30.07.08, 12:01 Xbox Live ma wieksze mozliwosci multiplayer niz PC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.08, 05:11 qoop.pl/pp.aspx?id=572 < - - fani pecetów wiedzą o co chodzi ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strach Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 06:55 @pro_elite no i u nas dziala Live @Gość nie dziala link wiec nie wiem co chciales przekazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mugen Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 17:07 @Strach jesli chcesz sie pochwalic swoja wiedza na temat swiata zwierzat tos wyszedl na glupka, poniewaz wsrod zwierza wystepuja zwiazki homo, u niektorzych gatunkow homo wystepuja czesciej niz hetero, u np. bizonow jesli dobrze pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.chello.pl 20.08.08, 02:40 Dla mnie to poprostu kpina. Nie dość, ze square daje nam juz 3 tytuł który tylko przypomina Final Fantasy (zmiany w stylu walki, efekciarskie matrixowe kamreki) to jeszcze chce to wydac na inne paltformy. No coż, niech robią co chcą. FF 12 straciło turowy system walki, dla mnie wtedy FF juz umarł. Niech fabuła bedzie jak zwykle Genialna, ale co? Fabuła czy nafaszerowane kinowymi efektami wstawki FMV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supper Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: 212.106.29.* 31.08.08, 10:11 Hehe jak tylko wyjdzie FXIII kupuje kompa za 6tysi i nie bede ksil sie z konslola znajac zycie grafa bedzie lepsza na kompie niz na konsloli przynajmniej tak jest teraz ze wszystkimi grami z konsol. PS. a mialem kupowac konsloe specjalnie dla tej gry eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamikazze Re: Final Fantasy XIII także na PC IP: *.csk.pl 14.10.08, 14:29 Pier**lenie kotka za pomoca młotka. aż sie czytać mi tego całego shitu nie chciało-.- 1. Co za różnica czy ktoś lubi gejów czy nie w końcu jakaś pier***ona tolerancja sie należ gej czy lezba też człowiek -.- 2. Zanim zaczniecie pir**lic głupoty o tym kto ma jak mocno mega wyj**any komp zastanowcie sie najpierw czy wydajność ram i grafy itp itd kompa tak samo sie przelicza w konsolach -.- dla przykladu zanim na kompie byly ladne gry ktore wymagaly niebotycznych parametrow na ps-one ludzie juz sobie grali w nie z zadowoleniem i mieli w dupie fpsy -.- PS: Sprobojcie zemulowac jaka kolwiek gre ps2 lub ps3 na pc zobaczymy jakie slajdy bedziecie oglądac n/c 3. Ostatnia sprawa multi .... niewiem czy wiecie juz w ps2 byla mozliwosc grania online -.- a w ps3 kazda gra ma ta mozliwosc co do 360 cuz ta konsola powoli bedzie szla w niepamiec powod jest prosty jest przestazala technicznie ... i co najpiekniejsze pierscien smierci wciaz czowa. Wypowiadam sie neutralnie jako ze w dupie mam kto jakiej masci jest kto na czym gra i jaka milosc preferuje. PS: Ja gram na i pc i na ps3 swego czasu mialem 360 ktora rozjebalem o sciane gdy pewien mily pierscionek mi sie zapalil. Odpowiedz Link Zgłoś