lulu88 02.08.08, 13:16 Który ze zwierzaków jest prawdziwym wilkiem i może ukąsić sima aby ten stał się wilkołakiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
south38 Re: wilki 03.08.08, 10:37 łatwo go zorpoznac wyglada jak pies tylko swieca mu sie oczy i tylko w nocy przychodzi jesli chcesz zeby przyszedl to w na parceli gdzie mieszka twoja rodzina musisz dac duzo drzew szczegolnie sosen. sosny przyciagaja wilki i jak przyjdzie wilk (musisz poczekac pare nocy)to go powitaj i sie z nim zaprzyjaznij to wtedy on cie ugryzie i twoj sim stanie sie wilkolakiem i tyle.z moich simow jeszcze nikt sie nie stal wilkolakiem ale wiem jak to sie robiwiec sie nie martw powinno zadzialac Odpowiedz Link Zgłoś
lulu88 Re: wilki 03.08.08, 11:40 domyslalam sie ze to wlasnie o tego zwierzaka chodzi ale juz chyba maksymalnie sie z nim simka zaprzyjaznila a w dalszym ciagu nie ma opcji "ukas" Odpowiedz Link Zgłoś
bu.ziaczek20 Re: wilki 03.08.08, 14:21 u mnie wilki czasami przychodzą w dzień. paski znajomości z wilkiem mają być na 100%. wilka nie można chwalić ani ganić. może ugryźć chyba tylko jak się go głaska a jak simy mają niemowlaki albo dzieci to wtedy też przychodzą wilki. jak sims ma pragnienie/obawę zostać wilkołakiem to jak kliknąć na to pragnienie to będą jakieś informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bu.ziaczek20 Re: wilki 04.08.08, 10:30 a może zaprzyjaźnisz sima z innym wilkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lulu88 Re: wilki 04.08.08, 19:23 Jezeli Dakota jest tez wilkiem to tak, jest moim prywatnym ;p zwierzakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bu.ziaczek20 Re: wilki 10.08.08, 11:50 y to chyba nie jest wilk. a może róża? może to jest wilk? (taka biała ona jest) Odpowiedz Link Zgłoś
lulu88 Re: wilki 11.08.08, 17:27 Hmm tylko u mnie nie ma takiego zwierzaka (o tym imieniu) Odpowiedz Link Zgłoś
rokusa2 Re: wilki 12.08.08, 15:57 Na Kwitnących Wzgórzach prawdziwym wilkiem jest Tytus. Ugryzł ją i moja simka potem zmieniala sie w Wilkolaka co noc. (Uśmiejesz sie jak zobaczysz jak smiesznie wilkolaki chodza xP. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu88 Re: wilki 12.08.08, 16:58 nie wiem z jakiego to dodatku ale ja mam tylko nocne zycie i zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
bu.ziaczek20 Re: wilki 13.08.08, 12:28 w czterech porach roku. a wilkowi świecą się oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
surferka3 Re: wilki 30.08.08, 11:22 Jak masz zwierzaki, to możesz być wilkołakiem. Jak do ciebie przyjdzie wilk, to wpisz kod "boolProp ControlCheatsEnabled true" (bez cudzysłowów) i kliknąc na wilku i wejść w "Make selectable", to wtedy bedziesz mogla sterować tym wilkiem. Może jak klikniesz na sima bedac wilkiem bedzie opcja "Ugryź". Odpowiedz Link Zgłoś