blacq 18.08.08, 13:06 To więcej niż mało,a mniej niż dużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: 415 tysięcy gra w Age of Conan IP: *.grybow.net.pl 18.08.08, 14:25 Jedno wielkie kłamstwo. Na serwerach jest od 20 do 100 x lvl80 online. Gdzie te 415 tysięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: 415 tysięcy gra w Age of Conan IP: *.derby.waw.pl 18.08.08, 16:44 dziwne, tyle ludzi gra w WoW, wiec ta gra powinna miec wiecej graczy. moze wiekszosc graczy WoW gra bo to modne i moda jeszcze nie ogarnela tej gry. ta gra tez nie dla mnie, wiec i dont care. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal.uganda Re: 415 tysięcy gra w Age of Conan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 19:01 mam nadzieje tylko, ze woda sodowa nie uderzy im do glowy i beda rozwijac gre...z tego co wyczytalem na roznych stronkach gra jest niedopracowana i ma slaby endgejm...mimo to po apgrejdzie kompa mam zamiar sprawdzic tytul [polska wersja]....bo fajnie jest byc takim conanem bibliotekarzem.. ups barbarzynca i trzaskac czerepy nieprzyjaznych typkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: 415 tysięcy gra w Age of Conan IP: *.ing.nl 21.08.08, 07:44 tez nie widze tych liczb na serwerach. Zaleznie od ilosci instancji spotkam kilka osob lub nikogo Odpowiedz Link Zgłoś