Dodaj do ulubionych

Daniel Craig też lubi sobie pograć

IP: 80.51.232.* 06.10.08, 15:52
co za news, uwielbiam bonda, wiec zostalem zmiazdzony.kolejny, bez cienia watpiwosci wybitny wpis. tylko was moge cos tak wspanialego poczytac i podane w formie wybitnej. nie ma w polsce serwisw ktorych diennikarze z taka lekkoscia wladaliby piorem z taka gracja no i poczuciem humoru. Brawo, brawo.
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Daniel Craig też lubi sobie pograć 06.10.08, 16:06
      dzięki, to miłesmile
    • Gość: Jason Re: Daniel Craig też lubi sobie pograć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 16:47
      Ten na zdjęciu to Sławek Serafin??big_grin
      Dobra co jak co ale ja lubię czytać newsy jedynie od R.Z
      od to potrafi napisać newsa.
      SS w swoich newsach wylewa zbyt dużo agresji na cały świat i potem jak to czytam to w nocy spać nie mogę..
    • Gość: y Re: Daniel Craig też lubi sobie pograć IP: *.k2.pl 06.10.08, 17:14
      Jeden z najgorszych odtwórców Bonda... ma gębę jak kibol z baru w podrzędnej dzielnicy jakiegoś górniczego miasta na zadupiu Wielkiej Brytanii - ostatni Bond z nim w roli głównej zdecydowanie najsłabszy. Może gra ma szansę być fajna ale mnie jakoś to nie przekonuje.
    • Gość: esz Re: Daniel Craig też lubi sobie pograć IP: 78.144.90.* 06.10.08, 17:16
      CoD 3 przecietne? Gral ty w ogole w te gre? Czy moze to kolejna opinia wydana na podstawie tego, co ktos uslyszal ze ktos inny podobno powiedzial?
    • Gość: maciej Re: Daniel Craig też lubi sobie pograć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 17:44
      esz, to taki swoisty "kult" Infinity Ward: oni som miszcze, a CoD 4 to dzielo sztuki, a to wstretne CoD 3 nie wyszlo na PC, wiec nienawidzimy Treyarch i CoD 3.
    • Gość: A Re: Daniel Craig też lubi sobie pograć IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 17:50
      Ja gralem kiedys na ps2 i nie wzielo mnie. Chociaz pewnie mowic ze marna to za duzo.
    • Gość: esz Re: Daniel Craig też lubi sobie pograć IP: 78.144.38.* 07.10.08, 08:24
      Ale wersja PS2 to przy tej na 360 raczej marny substytut. CoD3 to krok w przod po CoD2, zadna rewolucja, ale znacznie ulepszona gierka. Na IGN dostala, dla przykladu, 8.8\10, i mniej wiecej taka ma srednia ocen. Mowienie ze jest "przecietna" to nie tylko przesada, ale i zwykla zlosliwosc (i mowia tak zwykle ci, co CoD3 nie widzieli na oczy).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka