Dodaj do ulubionych

PES 2009 online? Nie da rady

• Gość: gość Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.stk.vectranet.pl 02.11.08, 08:52
      jak się zalogować w sieci bo nie wiem już dostałem meila od konami i co dalej co robić.POMOCY
    • Gość: marcin Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.stk.vectranet.pl 02.11.08, 08:56
      prosze wiec was o pomoc w zalogowaniu sie w sieci piszcie bo chce zagrać z wami gram już 5 lat w PESa
    • Gość: PES online - shit Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 20:10
      GRA ONLINE W PESA jest daremna, dalej jest tam sporo laggerów przez których grać się odechciewa - to jest cos w stylu "kto zdobędzie więcej bramek w 1 połowie to wygrywa - w dodatku jeśli ty masz hosta, przeciwnika nie laguje" i co to ma ku... byc ? gra ? powinni banować takie osoby - albo wogóle usunąc ten tryb !!
    • Gość: kobran Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.acn.waw.pl 04.11.08, 23:34
      Panowie jako ze zagralem juz sporo razy online i offline to moge co nieco powiedziec. Z autorem niestety zgadzam sie calkowicie i powtorze jeszcze raz PES 2009 online to pomylka. Kiedy uda nam sie trafic na kogos z dobrym laczem to zabawa moze byc w "miare" udana ale jak utrafimy czerwonego to koniec, lepiej isc sobie zrobic kawe bo szkoda nerwow na granie. I jeszcze jedno, online naprawde da sie 1 zawodnikiem przebiec cale boisko i strzelic bramke ,ci co juz jakis czas graja wiedza o tym dobrze i wybieraja druzyne z indywidualnoscia dajmy na to messi czy ronaldinio no i zaczyna sie zabawa w ciagle podawanie do tychze zawodnikow i kiwka przez cale boisko PRZYKRE ZENUJACE WKU...AJACE !!!!!!!
    • Gość: muniek Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.chello.pl 11.11.08, 18:00
      wiecie moze co sie stalo z opcją PES SHOP ?? I czy jest kamera bird's eye??
    • Gość: wojt03 Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:40
      Witam! W PESa gram dobre 3 lata, rozegrałem dobrych kilkanaście meczy online, zapisując się do dobrych lig, związanych z tą rozgrywką, ale wszystko to DOBRE kończy się, gdy natrafimy na kolesi z wolnym netem, typu 512kb/s. Przyznam szczerze, że pomimo wspomnianych indywidualnych rajdów (rzeczywiście często tak jest), rozgrywka (online) stoi na dość przyzwoitym poziomie, kiedy gramy z kolesiem 2mb/s wzwyż. Z fifą nie miałem większej styczności. Rozegrałem w niej kilka meczy, jednak wrażenie jakie na mnie pozostawiła to minimum BEZNADZIEJNE. Wiem, wiem że zostanę zjechany przez fanów tejże gry, którzy przesiedzieli przy niej o wiele dłuższy czas, jednak jestem pewien, że spora część osób zgodzi się ze mną gdy ośmielę się zaryzykować stwierdzeniem, że FIFA, to gra, która nie oddaje tak fizyki i typowej symulacji piłki nożnej jak PES, a swoją pozycję "punktuje" jedynie dobrą grafiką (choć i tu mam wątpliwości), a także typową rozgrywką statystyczną, przypadającą niejednokrotnie do gustu gracza.
      Oczywiście każdy ma tu swoje zdanie na owy, znany już odwiecznie temat (PES vs FIFA wink), jednak pisanie typu "pes to jakies dno" lub podobnych komentarzy to wydaje mi się pomyłka, gdyż w obie pozycje twórcy włożyli NIEMAŁO pracy. Pozdro 4 all!
    • Gość: Gość Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.ar.akademiki.lublin.pl 24.11.08, 21:30
      e.... strzały z dystansu niemożliwe? dziwne, gram niedługo a takie bramki się zdarzają - oczywiście nie co strzał. Lagi ? na 512kb/s owszem. Mi Pes online.. (uwaga) podoba się smile pozdrawiam
    • Gość: Loku Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.md4.pl 26.12.08, 23:08
      Strzały z możliwe. Trzeba tylko wiedzieć kim i w jaki sposyób uderzyć. Tryb online niestety jest tak żałosnyj że lepiej nie tracić czasu i newrów i pykać sobie spokojnie w Master League lub poprostu z kolesiami. Tryb kariery - żenada totalna - poziom prezentowany przez współtowarzyszy przypomina trochę reprezentację Polski z czasów Apostela czy innego Wójcika.
    • pro_3 Re: PES 2009 online? Nie da rady 03.01.09, 15:56
      czesc mam orginalna gre pro 2009 internet w konsoli tez jest ale nie moge sie polaczyc pokazuje mi sie napis "you must sing up for paystation network i jakis kod osmio cyfrowy prosze o pomoc lub kontakt na gg 5182593
    • Gość: DZIDAS Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 20:49
      JA MAM TYLKO PYTANIE,JAK GRALIśCIE W SYSTEMIE KANAPOWYM? PUCHAR PRZECIW SOBIE,BO MY MAMY P.E.S.09 NA PS3 I NIE MOżNA ZAGRAć PUCHARU PRZECIWKO SOBIE.
    • Gość: Remek Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: *.tktelekom.pl 31.03.09, 13:40
      Kupiłem Oryg. i powiem jedno - złodziejstwo i nic więcej - oddawać Kur.... Kase.- online do duu........ mam łącze 8 Mb i nieda się grac - wszyscy mają czerwony znaczek, a ja zielony. 3 razy robie te samo podanie - albo stoją jak wryci, o strzeleniu bramki można zapomnieć. Ogólnie nie polecam... szkoda kasy i nerwów.
    • Gość: jin Re: PES 2009 online? Nie da rady IP: 94.246.132.* 16.10.09, 10:18
      laguje strasznie tez tak mam jak kolega

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka