Dodaj do ulubionych

Empire: Total War - nowe obrazki

IP: *.k2.pl 28.10.08, 14:33
jeżeli gra ma taki gameplay jak wygląd... to to będzie od Rome najlepsza część.
Obserwuj wątek
    • Gość: TW fan Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 15:05
      .. już się nie mogę doczekać kolejnej odsłony mojej ulubionej serii......
    • Gość: Bri Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: 82.177.197.* 28.10.08, 22:17
      Wreszcie bitwy morskie smile
      Ale jeśli mapa europy będzie znów taka sama jak w rome i medieval2 to się potne...
      Shogun i pierwszy medieval TO były cacka
    • Gość: :) Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.ds11.agh.edu.pl 29.10.08, 09:49
      eee gdzie te nowe obrazki bo te widziałem jakies 4 miesiace temu na polskiej stronie o serii Total War
    • Gość: a ja mam gf2 mx Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.eastwest.com.pl 29.10.08, 10:18
      a żeby to tak wyglądało to pewnie by trzeba grafe za 10k ;]
    • Gość: Herod Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.tvk.torun.pl 29.10.08, 14:32
      Mam nadzieję, że graficzne wodotryski nie zmniejszą grywalności. O ile w Rome zagrywałem się godzinami, o tyle Medieval2 już mnie nie wciągnął. Owszem, wyglądało (nadal wygląda) to znakomicie, ale miodność została utracona, przynajmniej dla mnie.
      Oby Empire posiadał grywalność Rzymu z doskonałą grafiką - byłoby świetnie.
    • Gość: k Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.eranet.pl 01.11.08, 08:56
      Uuuuu, ja chcę średniowiecze! crying Po prostu czasy po XV wieku już mnie nie kręcą, za dużo broni palnej i te okropne stroje. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka