Gość: y IP: *.k2.pl 28.10.08, 14:33 jeżeli gra ma taki gameplay jak wygląd... to to będzie od Rome najlepsza część. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TW fan Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 15:05 .. już się nie mogę doczekać kolejnej odsłony mojej ulubionej serii...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: 82.177.197.* 28.10.08, 22:17 Wreszcie bitwy morskie Ale jeśli mapa europy będzie znów taka sama jak w rome i medieval2 to się potne... Shogun i pierwszy medieval TO były cacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.ds11.agh.edu.pl 29.10.08, 09:49 eee gdzie te nowe obrazki bo te widziałem jakies 4 miesiace temu na polskiej stronie o serii Total War Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja mam gf2 mx Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.eastwest.com.pl 29.10.08, 10:18 a żeby to tak wyglądało to pewnie by trzeba grafe za 10k ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herod Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.tvk.torun.pl 29.10.08, 14:32 Mam nadzieję, że graficzne wodotryski nie zmniejszą grywalności. O ile w Rome zagrywałem się godzinami, o tyle Medieval2 już mnie nie wciągnął. Owszem, wyglądało (nadal wygląda) to znakomicie, ale miodność została utracona, przynajmniej dla mnie. Oby Empire posiadał grywalność Rzymu z doskonałą grafiką - byłoby świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Empire: Total War - nowe obrazki IP: *.eranet.pl 01.11.08, 08:56 Uuuuu, ja chcę średniowiecze! Po prostu czasy po XV wieku już mnie nie kręcą, za dużo broni palnej i te okropne stroje. Odpowiedz Link Zgłoś