Dodaj do ulubionych

Witamy na nowej Polygamii

• genkamyk Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:48
      kaszanka, musze wpisywac login i haslo za kazdym razem?
    • genkamyk Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:48
      ooo, nawet nie smile no ale nie ma opcji edit uncertain
    • evil.vir Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:03
      Wyglada gorzej niz stara stronka, sypie sie chyba troche pod IE. Poza tym luzik czyli tak jak przewidywalem - Polygamia nadal cacy, silnik Agory ssie palke.
    • znany-niegdys-jako-arhitekt Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:06
      heh, nick nie może mieć wielkich liter, mimo że napisali "nazwa ma składać się z liter A do Z" heheh. nie lubie zmian, trza się będzie przyzwyczajać. brakuje buttonów i "co nowego na forum", korzystałem z tego. i te tagi - tragedia. ale ludzie ci sami więc musi być ok smile
    • dzikq Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:38
      yhm wszystko to jakos nie przejrzyscie i trudno ogarnac uncertain
    • rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:54
      No w końcu, śmiga nowa Polygamia. Szkoda tylko że wyglądem i przejrzystością na razie nie dorównuje świetnej starszej wersji. Działajcie nad zmianą wyglądu.
    • rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:58
      Czy teraz na każde pytania użytkowników Polygamii będzie odpowiadał koleś z GameCornera? uncertain
    • rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:00
      Pisząc 3 post pod rząd... zauważasz jak bardzo brakuje opcji [edytuj]
    • simon_x Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:03
      sypie się pod wszystkim oprócz FireFoxa smile dopiero przed chwilą obejrzałem sobie poly na FF i tam menu wygląda lepiej - tzn nadal jest ascetyczne ale przynajmniej nie jest zepsute
    • rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:08
      simon ja też pod FF przeglądam... ale niektóre linki odsyłają w kosmos tzn nie tam gdzie powinny
    • rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:24
      Nowa Poly wygląda prawie jak klon Game Cornera... to dopiero minus.
    • rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:30
      Ktoś może powie, że za dużo narzekam. Tylko mam pytanie, skoro była planowana przeprowadzka na nowy system, to czy nie można było tego zrobić spokojnie, dokładnie, a nie z dnia na dzień i teraz to wygląda jak wygląda? Przecież ze starej Poly i tak nic nie przenosiliście (no poza filmami), i można to było odpowiednio przygotować.
    • seruch Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 01:51
      bedzie mozliwosc edytowania postow? Czcionka arial az boli ;/ ale jak ma byc szybciej i stabilniej to jestem za smile
    • tap-chan Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 06:35
      test
    • katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 07:21
      Pytanie o wątki z EoJ na starej Poly. Masa ludzi tego uzywa jako pomoc w grze. Czy te dane będa kasowane z czasem, czy pozostaną już na zawsze? to ważne, bo jeśli będa kasowane, to trzeba będzie je gdzies poprzerzucać.
    • wynmacher Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 07:28
      Mam nadzieje że nie sprzedaliście duszy diabłu robiąc ten deal.

No i szkoda było jak by logo zostało takie na stałe, lepiej było jak ono się zmieniało co jakiś czas jak dawniej.
    • shim-en-core Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:05
      ;D
    • jurget Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:07
      Jakoś to będzie...
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:14
      Czy teraz na każde pytania użytkowników Polygamii będzie odpowiadał koleś z GameCornera? uncertain
      --
      ja raczej jestem :tym kolesiem" z Agory po prostu. odpowiadam, bo pytania w dużej części odnoszą się do rzeczy, które mogę zmienić/poprawić/usunąć.
    • baribal73 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:25
      Powtorze sie - czemu "Zaloguj sie" jest nieaktywny i aby sie zalogowac na Poly musze wpisac jakis komentarz?

Czy obok nicka bedzie mozliwosc dodawania miniavatarkow jak w starejinarazielepszej Poly?

Da sie te gazetowe smieci na gorze i na dole strony zlikwidowac albo chocby zmniejszyc?

Do roboty, prosze smile

• radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:34
      @baribal73
      ad logowanie - nie wiem, sprawdzę. awatarki - mam nadzieję, że będą w przyszłym roku. to dosyć trudne zadanie.
    • xiem Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:45
      Skoro więc czyta Pan nasze uwagi, to ja powtórzę rzeczy pisane na forum... górne menu - straszne, logo, buttony (kontakty, itd) - j.w.. oraz kategorie po prawej stronie (najczęściej komentowane, czytane), przydałoby się zamiast tego ostatnio dodane.
    • baribal73 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:50
      @radek.zaleski
      - no wlasnie a co z ew. cytowaniem komentarzy do ktorych chcemy sie odniesc? Da sie kiedys czy trzeba bedzie zalatwiac wszystkie przez @ ?

Co Ty tak ciagle z przyszlym rokiem? Zmieniacie platforme czy szykuja sie jakies wieksze zmiany?

No i co z tym smieciem gazetowym o ktory sie wczesniej pytalem? Jesli juz musi byc to moze niech sie choc troszke tematycznie zgadza z profilem Polygamii..

Hej młody Junaku ! Smutek zwalcz i strach ! Może na tym piachu za trzydzieści lat ! Przebiegnie być może ! Jasna, długa, prosta ! Szeroka jak morze ! Trasa Łazienkowska !
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:58
      cytowanie komentarzy - nie wiem, to jest mechanizm starego forum gazetowego: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1058, które ja przed Wami schowałem. może tamtędy będzie Wam wygodniej?

rozwój - tak, będzie rozwój. nie, nigdy nie będziemy lepsi od Wordpressa. nie, Wordpress nie udźwignie wielu rzeczy, które mamy zamiar wprowadzić.

śmieć gazetowy - postaram się. nie obiecuję.
    • radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 09:01
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1058 - dobry link

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka