genkamyk Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:48 kaszanka, musze wpisywac login i haslo za kazdym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
genkamyk Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 22:48 ooo, nawet nie no ale nie ma opcji edit Odpowiedz Link Zgłoś
evil.vir Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:03 Wyglada gorzej niz stara stronka, sypie sie chyba troche pod IE. Poza tym luzik czyli tak jak przewidywalem - Polygamia nadal cacy, silnik Agory ssie palke. Odpowiedz Link Zgłoś
znany-niegdys-jako-arhitekt Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:06 heh, nick nie może mieć wielkich liter, mimo że napisali "nazwa ma składać się z liter A do Z" heheh. nie lubie zmian, trza się będzie przyzwyczajać. brakuje buttonów i "co nowego na forum", korzystałem z tego. i te tagi - tragedia. ale ludzie ci sami więc musi być ok Odpowiedz Link Zgłoś
dzikq Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:38 yhm wszystko to jakos nie przejrzyscie i trudno ogarnac Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:54 No w końcu, śmiga nowa Polygamia. Szkoda tylko że wyglądem i przejrzystością na razie nie dorównuje świetnej starszej wersji. Działajcie nad zmianą wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 03.12.08, 23:58 Czy teraz na każde pytania użytkowników Polygamii będzie odpowiadał koleś z GameCornera? Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:00 Pisząc 3 post pod rząd... zauważasz jak bardzo brakuje opcji [edytuj] Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:03 sypie się pod wszystkim oprócz FireFoxa dopiero przed chwilą obejrzałem sobie poly na FF i tam menu wygląda lepiej - tzn nadal jest ascetyczne ale przynajmniej nie jest zepsute Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:08 simon ja też pod FF przeglądam... ale niektóre linki odsyłają w kosmos tzn nie tam gdzie powinny Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:24 Nowa Poly wygląda prawie jak klon Game Cornera... to dopiero minus. Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 00:30 Ktoś może powie, że za dużo narzekam. Tylko mam pytanie, skoro była planowana przeprowadzka na nowy system, to czy nie można było tego zrobić spokojnie, dokładnie, a nie z dnia na dzień i teraz to wygląda jak wygląda? Przecież ze starej Poly i tak nic nie przenosiliście (no poza filmami), i można to było odpowiednio przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 01:51 bedzie mozliwosc edytowania postow? Czcionka arial az boli ;/ ale jak ma byc szybciej i stabilniej to jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
katanka_pl Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 07:21 Pytanie o wątki z EoJ na starej Poly. Masa ludzi tego uzywa jako pomoc w grze. Czy te dane będa kasowane z czasem, czy pozostaną już na zawsze? to ważne, bo jeśli będa kasowane, to trzeba będzie je gdzies poprzerzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 07:28 Mam nadzieje że nie sprzedaliście duszy diabłu robiąc ten deal. No i szkoda było jak by logo zostało takie na stałe, lepiej było jak ono się zmieniało co jakiś czas jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:14 Czy teraz na każde pytania użytkowników Polygamii będzie odpowiadał koleś z GameCornera? -- ja raczej jestem :tym kolesiem" z Agory po prostu. odpowiadam, bo pytania w dużej części odnoszą się do rzeczy, które mogę zmienić/poprawić/usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:25 Powtorze sie - czemu "Zaloguj sie" jest nieaktywny i aby sie zalogowac na Poly musze wpisac jakis komentarz? Czy obok nicka bedzie mozliwosc dodawania miniavatarkow jak w starejinarazielepszej Poly? Da sie te gazetowe smieci na gorze i na dole strony zlikwidowac albo chocby zmniejszyc? Do roboty, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:34 @baribal73 ad logowanie - nie wiem, sprawdzę. awatarki - mam nadzieję, że będą w przyszłym roku. to dosyć trudne zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:45 Skoro więc czyta Pan nasze uwagi, to ja powtórzę rzeczy pisane na forum... górne menu - straszne, logo, buttony (kontakty, itd) - j.w.. oraz kategorie po prawej stronie (najczęściej komentowane, czytane), przydałoby się zamiast tego ostatnio dodane. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:50 @radek.zaleski - no wlasnie a co z ew. cytowaniem komentarzy do ktorych chcemy sie odniesc? Da sie kiedys czy trzeba bedzie zalatwiac wszystkie przez @ ? Co Ty tak ciagle z przyszlym rokiem? Zmieniacie platforme czy szykuja sie jakies wieksze zmiany? No i co z tym smieciem gazetowym o ktory sie wczesniej pytalem? Jesli juz musi byc to moze niech sie choc troszke tematycznie zgadza z profilem Polygamii.. Hej młody Junaku ! Smutek zwalcz i strach ! Może na tym piachu za trzydzieści lat ! Przebiegnie być może ! Jasna, długa, prosta ! Szeroka jak morze ! Trasa Łazienkowska ! Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 08:58 cytowanie komentarzy - nie wiem, to jest mechanizm starego forum gazetowego: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1058, które ja przed Wami schowałem. może tamtędy będzie Wam wygodniej? rozwój - tak, będzie rozwój. nie, nigdy nie będziemy lepsi od Wordpressa. nie, Wordpress nie udźwignie wielu rzeczy, które mamy zamiar wprowadzić. śmieć gazetowy - postaram się. nie obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Witamy na nowej Polygamii 04.12.08, 09:01 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1058 - dobry link Odpowiedz Link Zgłoś