Gość: TodorR Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.pf.com.pl 12.12.08, 10:53 Zgadzam się z propozycją bana dla Gwiezdnych Wojen, bo ludzie głosują na film a nie na gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Sapalsky Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 12:21 Shodan,shodan,shodaaan x] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jester Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.cht-bng-014.adsl.virginmedia.net 12.12.08, 23:31 wiadomo, że shodan, ale więcej dzieciaków zna g-mana więc on wygrywa. Zamiast plebiscytu na najlepszego złego bohatera mamy plebiscyt na najpopularniejszego / najbardziej znanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHOOODAN! Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.48.rev.vline.pl 13.12.08, 01:38 DZIZAS K@#%$%, ja P#^&*$#@%!!! Napisalibyscie ze to screen! Ja tu sie 20 min produkuje, ustawiam konfiguracje przegladarki [nawet IE odblokowalem z firewalla!], zeby moc zaglosowac z domu, a wszystko dlatego ze wkleiliscie #$%#$^ screena bez slowa komentarza! FSCK! Żarty to my, a nie nam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devan Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.xdsl.centertel.pl 13.12.08, 16:37 Nie było mnie 2 dni na GC i nie zdążyłem zagłosować na Klocka A tak na poważnie mój głos powędrowałby na Shodan - porównanie do HALa jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 21:46 I oto wynik "jester" miał racje to nie był konkurs na najbardziej złego, lecz na najbardziej znanego, mniej osób zna Shodan od G-Mana, jeszcze mniej grało w SS2, w porównaniu do HL2.... I już pewnie nikt nie zrozumie, dlaczego Shodan przyprawia o gęsią skórkę, bo SS2 to już nie Crysis... Zwycięzca jako G-man to lekkie nieporozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shambler Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: *.48.rev.vline.pl 14.12.08, 16:37 @shodan: "DZIZAS K@#%$%, ja P#^&*$#@%!!! Napisalibyscie ze to screen! Ja tu sie 20 min produkuje, ustawiam konfiguracje przegladarki [nawet IE odblokowalem z firewalla!], zeby moc zaglosowac z domu, a wszystko dlatego ze wkleiliscie #$%#$^ screena bez slowa komentarza! FSCK! Żarty to my, a nie nam!" BUAAHHAHA! ROTFL! Padłem! Pokarało cię za próbe głosowania 2 razy! ps. kiedy następna cześć.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: GameCorner Deathmatch - GRUPA B IP: 193.201.137.* 15.12.08, 14:21 DM juz jest nudny Odpowiedz Link Zgłoś