czekoladowy 17.12.08, 18:43 GRID pokazał nowe patenty? Hehehe! JAKIE ? jeżdżenie w kółko po torach wyścigowych? No faktycznie nowość... za dużo lolków chyba do tych paluszków i piwa poszło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurget Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 18:54 Do rendera z 2005 to tej grze brakuje conajmniej 1 generacji konsol co nie zmienia faktu, że nie ma na świecie lepszego wyścigu off-roadowego. A odnośnie Gran Turismo 5 Prolog należy wspomnieć, że online jest całkowicie i ze wszech miar niegrywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
arczx360 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 18:57 Nie chce wyjsc na jakiegos nooba ale wywalcie tego goscia Tylko psuje PolyTV. Jak dla mnie oczywiscie. ,,Wyrywa'' z reki PROWADZACEMU presspack. Wyciaga, rzuca i tyle z tego Jak dla mnie lepsza byla ,,stara'' ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
sagicor Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 18:59 dosłownie chłopaki chyba za dużo słonych paluszków ..a tak na serio chyba wasza przygoda z grami zaczęła się od jakiś 2-3 lat bo nie macie pojęcia co to konsole i gry i wasze porównania wsysane z palca..najlepiej od razu porównać ja do UT3 tam tak samo się jeździło i rozwalało a czemu nie nieźli jesteście jak polscy politycy maja władze i robią co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
exef PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 19:00 Pierwsze wrażenie po pierwszym przedstawionym gameplay-u : "Boże, muzyka jak z Wipeouta!" (co tutaj IMHO jest negatywne , bo Wipeouta lubie xD) Jednak słysząc później ostrą i agresywną muzykę czuje, ze będzie siędobrze jeździło xD Kupie, choć nie wiem czy przed Burnoutem rozszerzonym, jak tylko (po świętach kupuje PS3) Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 19:05 Tadeusz, Tadeusza... a kiedy będzie Miłosz? On jest bardziej "konsolowy" Polygamio - będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 19:05 Jak dla mnie najwieksze pozytywne zaskoczenie ostatnimi czasy. Dawno nie bawilem sie przy zadnej grze tak dobrze. Do rendera rzeczywiscie brakuje jej sporo, ale oprawa i tak pierwsza klasa. Co do jej "najwiekszego konkurenta"...fakt Pure jest sliczne, ale to uroda podstarzalej pieknosci maskujacej braki tonami kolagenu i innego silikonu. Do tego nudnej i nie majacej niczego ciekawego do zaoferowania Popatrzec mozna, ale pod zadnym pozorem nie dotykac. Motorstorm to mlodosc, dynamika, naturalnosc i swiezosc. Widok rozpadajacego sie monster trucka przelatujacego kilka metrow nad glowa zabija Odpowiedz Link Zgłoś
buster.dogg Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 19:10 Hehe przez cały filmik sprytnie omijaliście odpowiedź na pytanie, która gra jest lepsza No więc jak to jest, która gra się Wam bardziej podobała Motorstorm 2 czy Pure? Albo inaczej, w którą się lepiej grało? Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 19:13 hehe dla mnie ten koles jest niezły.. nie wiem co się go czepiacie.. zawsze to powiew świeżości.. i mu nieźle skacze grzdyl i nieźle oczami przebiera A gra jest naprawde świetna.. i przyznaje że w połowie już jest truuudna.. hehe a przeciwnicy robią się tak wredni że ciężko bez kraks dojechać do mety.. A co do gry w necie.. to jak dla mnie ta gra ma jeden wielki plus... na moim necie 512 kb/s nie ma kompletnie żadnego lagu.. śmiga płynnie bezstresowo.. Ale co z tego jak prawie zawsze dojeżdzam ostatni hehe No i zdobycie PLATYNOWEGO TROFEUM graniczy z cudem.. bo w jednym z zadań trzeba grać na 1 ekranie w 4 osoby.. więc raczej tylko nieliczni mają takie możliwości.. Ogólnie tak i tak jest CZADOWO Odpowiedz Link Zgłoś
k4nia Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 19:38 Czemu pan redaktor używa angielskich wtrąceń w swoich wypowiedziach? "pure fun" (wiem co to znaczy), co to do cholery ma wspólnego z polskich językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jurget Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:00 a mnie się podoba sposób wypowiedzi Tadeusza, taki lekko złośliwy Odpowiedz Link Zgłoś
rogalmr1 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:04 Dawac polygadke z Maciem Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:10 Nigdy sie nie dogodzi wszystkim.. Zawsze komus bedzie cos przeszkadzac.. chocby sam Bóg mial wystapic w PolyTv to by sie czegos czepili.. Taka juz nasza Polska natura.. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:12 Motorstorm 2 rzadzi i jak narazie konkurencji brak Odpowiedz Link Zgłoś
chojraczek74 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:26 Tadeusz zawsze byl dziwny. Koles juz dawno przesiakl klimatem specyficznych gier na PC. MotorStorm 2 jest wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
smx420 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:28 Jak widzę pana ehem Tadeusza za przeproszeniem to mi się mleko w lodówce ścina. Sorry ale nie nadajesz się do tego chłopaku. Lepiej znajdź sobie jakąś uczciwą pracę bo w mediach to słabo wypadasz i zabierasz miejsce komuś kto się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:35 dam pracę każdemu, kto podejmie się wystąpienia w PolyTV i zrobi to lepiej od Tadka i Piotrka. mówię zupełnie serio. maila znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
frosty-pl Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:39 E tam dobrze bylo ;p Tylko mnie koncowka wkurzyla ze ps3 ma malo wyscigow (mowili o exlucivach) A konkurencja ma ile? Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:40 A dlaczego lepiej? ;P Chyba niewielu ma tu doświadczenie w pracy z kamerą Odpowiedz Link Zgłoś
smx420 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:45 sorki za offtop,ale czy jest szansa na awatary? Pliz? Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:49 Jeżeli szukacie redaktorów to może normalny news, bo w kwestii rywalizacji, to nikt raczej nie miałby szans z guru Polygamistów i Tadkiem. To już persony same w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 20:51 Ja tam do Tadeusza nic nie mam, ale jak już dwóch Hyperowców było u was to może mógłby pojawić się jeszcze ten trzeci, czyli Miłosz Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 21:28 Motorstorm zarowno jedynka i dwojka to nie jest gra dla mieczaków i jesli kogos nudzila pierwsza czesc po kilku wyscigach to moze najpierw nauczyłby sie w nia grac. Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 22:21 ico72 Masz obie konsole czy tylko Xbox360 ?? a moze PS3 ?? bo jakoś w każdym wątku praktycznie piszesz.. i w każdym co innego.. Raz jedziesz Sony raz coś ci w Microsofcie i ich Xbox360 nie pasuje.. Jak to jest z toba ? Odpowiedz Link Zgłoś
viktor_pl Re: PolyTV: Motorstorm Pacific Rift 17.12.08, 23:05 Poziom komentarzy po zmianie silnika strony ostro pikuje. Odpowiedz Link Zgłoś