he-man-pl
28.12.08, 14:16
"LittleBigPlanet to jeden z tych tytułów, które będą długo utrzymywać się na rynku i ludzie będą co jakiś czas wracać do tego tytułu, szczególnie, że David Smith z Media Molecule potwierdził, że firma planuje stale wydawać paczki tematyczne takie jak ta z Metal Gear Solid"
"co kilka miesięcy ta gra będzie ewoluować i polepszać się, tak by była ciągle widoczna, a ludzie nadal pozostawali zainteresowani."
Tak by bylo, gdyby wydwali te paczki za darmo.. Czyli wychodzi na to, ze wielu ludzi poczeka az wyjdzie mnóstwo paczek i wtedy zakupi LBP razem z wszystkimi paczuszkami (ale, ze za 400zl to juz o tym nie wspomna)
Sumujac, to oni w taki sposob sie wypowiadaja, jakby conajmniej za darmo nam dorzucali te paczki z ich wspanialego gestu, a rzeczywistosc jest taka, ze karza sobie placic za powyzsze dodatki i to nie wcale taki male pieniadze.. Nie zrozumcie mnie zle - wiem ze kazda firma robiaca dodatki mysli tylko o jak najwiekszym zysku z nich i terazniejsze dodatki to taki latwy zarobek dla firm ktore zrobily jakas lepsza gierke (zastanowcie sie ile kasy idzie na wyprodukowanie gry - silnik, zrobienie calego swiata od podstaw - zrobienie gry na przejscie ja w 10godz - uciecie 2godz ostatnich - wtedy mamy gre na 8godz i dodatki na 2godz.. A wiec zarabiaja o 50% wiecej na danej grze wzglednie malym nakladem produkcji.. Stad smieszy mnie ta wypowiedz jako MediaM dobroduszni nie usmiercajacy swoj projekt a rozwijajacy go.. pfff.. Oczywiscie znajda sie tacy, ktorzy pomysla WOW ale oni sa super i pamietaja o nas, dbaja o nas i paczuszki dla nas robia z dodatkami.. A tak naprawde, to doja nas ile wejdzie.. I to nie tylko sie odnosi do MediaM ale wszystkich gier z dodatkimi.. Do dzis nie zakupilem zadnego dodatku.. A jesli taki owy sie znajdzie to musi to byc cos wiecej niz przejscie i odstawienie w kat (np mapy do gier fpp, czy tez byki dodatki do GTA4 zmieniajaca cala fabule gry)