Dodaj do ulubionych

Microsoft znowu widoczny

29.12.08, 19:31
smile
Obserwuj wątek
    • shim-en-core Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 20:05
      Przyznam się. Ja pewnie o samej godzinie 00:00 nie będę akurat siedział przed telewizorem, ale tak to właśnie przed i jak najbardziej po tejże godzinie zamierzam w coś ciekawego pograć. Męczą mnie już niestety obecne imprezy (eh ta starość).

Ciepło domowego kominka. Delikatny szumik działającej konsoli. Nostalgia. Tak wyobrażam sobie tym razem Nowy Rok.
    • froniupl Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 20:12
      dobra sprawa taka strefa xbox ! jak bylem w tym roku na electrocity w lubiążu to była tak dobra impreza ze akurat nawet tam nie zajrzałem ale natomiast na creamfilds we wrocławiu 2 dni później jak nie miałem już sił i pogoda była jaka była (kto był ten wie normalnie taplanie/pływanie w błocie big_grin ) to tam parę razy zajrzałem w drodze po coś do picia big_grin
    • jarek_ka5 Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 21:48
      ale laurka heheheheheh. "Microsoft wie, jak zadbać o promocję swojej konsoli".
    • maciej.czerniawski Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 21:58
      jarek_ka5: Reklamy MS widuję w tv często, na wszystkich dużych eventach MS jest obecny, gdzie nie spojrzeć konkurs z X360 do wygrania - mało? Sony zrobiło na początku objazd z PS3 truckiem i tyle. Do tego dobra kampania reklamowa LBP. Nintendo z racji tego że jestem łagodnym człowiekiem, przemilczę. Może jestem nieobiektywny z racji tego że na terenie Dolnego Śląska najczęściej ja obsługuję "strefę", ale z reakcji ludzi śmiało mogę powiedzieć, że odbiór obecności MS tam, gdzie wcale nie wydaje się to oczywiste, jest bardzo dobry.
    • jarek_ka5 Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 22:12
      jasne ale takie laurki są raczej zbędne
    • maciej.czerniawski Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 22:19
      jarek_ka5: Wychodzę z założenia, że takie akcje są jeszcze na tyle w naszym kraju rzadkie, że każda z nich jest warta odnotowania. Nie jest to laurka, choć jak sam przyznałeś, ukryć się nie da że na tym polu w naszym kraju MS wyprzedza Sony o kilka lat świetlnych.
    • jarek_ka5 Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 22:22
      powiem tak,w innych ciekawych historiach Ms też jest lepszy i to niekoniecznie w pozytywnym świetle. By nie wchodzić w bezsensowne wojny cofam co powiedziałem i przepraszam za dziwne sugestie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka