shim-en-core Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 20:05 Przyznam się. Ja pewnie o samej godzinie 00:00 nie będę akurat siedział przed telewizorem, ale tak to właśnie przed i jak najbardziej po tejże godzinie zamierzam w coś ciekawego pograć. Męczą mnie już niestety obecne imprezy (eh ta starość). Ciepło domowego kominka. Delikatny szumik działającej konsoli. Nostalgia. Tak wyobrażam sobie tym razem Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
froniupl Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 20:12 dobra sprawa taka strefa xbox ! jak bylem w tym roku na electrocity w lubiążu to była tak dobra impreza ze akurat nawet tam nie zajrzałem ale natomiast na creamfilds we wrocławiu 2 dni później jak nie miałem już sił i pogoda była jaka była (kto był ten wie normalnie taplanie/pływanie w błocie ) to tam parę razy zajrzałem w drodze po coś do picia Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 21:48 ale laurka heheheheheh. "Microsoft wie, jak zadbać o promocję swojej konsoli". Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 21:58 jarek_ka5: Reklamy MS widuję w tv często, na wszystkich dużych eventach MS jest obecny, gdzie nie spojrzeć konkurs z X360 do wygrania - mało? Sony zrobiło na początku objazd z PS3 truckiem i tyle. Do tego dobra kampania reklamowa LBP. Nintendo z racji tego że jestem łagodnym człowiekiem, przemilczę. Może jestem nieobiektywny z racji tego że na terenie Dolnego Śląska najczęściej ja obsługuję "strefę", ale z reakcji ludzi śmiało mogę powiedzieć, że odbiór obecności MS tam, gdzie wcale nie wydaje się to oczywiste, jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 22:12 jasne ale takie laurki są raczej zbędne Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 22:19 jarek_ka5: Wychodzę z założenia, że takie akcje są jeszcze na tyle w naszym kraju rzadkie, że każda z nich jest warta odnotowania. Nie jest to laurka, choć jak sam przyznałeś, ukryć się nie da że na tym polu w naszym kraju MS wyprzedza Sony o kilka lat świetlnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Microsoft znowu widoczny 29.12.08, 22:22 powiem tak,w innych ciekawych historiach Ms też jest lepszy i to niekoniecznie w pozytywnym świetle. By nie wchodzić w bezsensowne wojny cofam co powiedziałem i przepraszam za dziwne sugestie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś