cux87 06.01.09, 15:45 Tutaj youtube.com/watch?v=RNW7dEkgYqw cale demko do obejrzenia,jesli ktos nie sciagnal, a sie zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wugie.ben Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 16:21 Dzięki za filmik, jak dla mnie gra prezentuje się super. Muszę własnoręcznie wypróbować demo. Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 16:27 cux87 : na youtube te gameplaye sa w takiej rozdzielczosci że przypomina to gre z Commodore hehe.. ALe pajączek chodzący po wieżowcu fajnie wygląda.. A gameplay jakiś dziwny troche.. troche mi to Heavenly Sword przypomina.. tylko te wciskanie przycisków się nie podoba.. ogólnie bezmyślna sieczka na nudne zimowe wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 18:13 fanus - jakby to było na ps3 to byś chwalił... bezmyślna sieczka? a HR to też powiem że bezmyślna sieczka na JEDEN zimowy wieczór bo się kończy w 5h Po demie stwierdzam że lepsze niż NG2 i DMC4 Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 18:15 tfuu miało być HS, dajcie możliwość edytowania Odpowiedz Link Zgłoś
he-man-pl Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 19:23 Gierka zapowiada sie maxem!! Az slinotoku dostaje jak ogladam materialy z dema!! Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 19:29 Ale o co ci chodzi ? przecież napisałem że podobne jest do HS .. a nie że jest gorsze bo to sieczka.. Napisałem że NB to sieczka i HS to sieczka.. pod wzgledem gameplayu są podobne.. idziesz do przodu i lejesz kolesi.. A w HS grałem tylko w demko, bo jak sam podkreśliłeś 5h zabawy za 100zł to troche dużo.. nie opłaca się zbytnio.. ciekawe ile tutaj będzie godzin rozgrywki.. Ale pewnie też niezbyt dużo więcej, bo ostatnio rozgrywka 6-8h to standard.. a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 20:13 fanus Też grałem w HS w oba dema na psn i NB naprawdę ma tyle wspólnego z HS co GTA z Burnout Paradise NB można porównać z Ninja Gaiden 2. Napisałeś bezmyślna sieczka, tak samo jak by napisać pes/fifa - bezmyślne bieganie 22 pajaców za piłeczką. killzone/gearsy - bezmyślne strzelanie na nudne zimowe wieczory... chyba kminisz? Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 20:32 no tak tak.. wybacz, a pozatym taka sieczka nie jest zła, bo zawsze miło się jest przy takim czymś odstresować, więc nic złego nie miałem na myśli Ale bieganie 22 pajaców za piłeczką jest niezłe hehe Kurcze ale dzisiaj poczytałem troche o Risen, a to gierka w stylu Gothic, robiona przez tych samych ludzi.. a to mnie kręci.. szkoda że na PS3 takich gier nie robią..a jak pomyśleć o Mass Effect 2 to już wogóle się zaczyna łezka w oku kręcić.. Odpowiedz Link Zgłoś
cux87 Re: Galeria: Ninja Blade 06.01.09, 22:37 @fanus-plejus, a ty niedowidzisz, czy co? Na YT masz mozliwosc wyboru jakosci ogladanego materialu, High Qulity jest przeciez dostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Galeria: Ninja Blade 07.01.09, 13:47 next ninja na xboxa, why not? wygląda efektywnie ale długa ta gra to nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś