Dodaj do ulubionych

Killzone 2 - już gramy

• blacq Re: Killzone 2 - już gramy 22.01.09, 00:06
      gorak333@ sonyboyow? w jednym z numerow na konsole roku 2008 wszyscy redaktorzy wybrali X360,wiec ?
    • Gość: lol Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.chello.pl 22.01.09, 00:31
      Nie ma to jak banda dzieci w piaskownicy które kłócą się kto ma fajniejszą łopatkę. Bawcie się dobrze tongue_out
      Ale do rzeczy wygląda na to że taki stary PC`owiec jak jak nie ma po co już żyć. Fallouta zrobili na konsole, a fajne strzelanki typu BF: Bad Company i to to z tematu robią tylko na konsole. Jak padnie ostatni bastion czyli seria Starcraft skaczę z mostu... wink
    • Gość: zeniu Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.range86-143.btcentralplus.com 22.01.09, 00:35
      co do jakosci i merytoryki tego materialu, odsylam autorow do jakiejs innej pracy bo machanie komorkami ktore kreca "filmy" z telewizora i zachlystanie sie na kazdym kroku rzeczami ktore widziano juz w epoce next-genow nie kojarzy sie z profesjonalizmem.
    • Gość: lol Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.chello.pl 22.01.09, 00:55
      @ Zeniu nie narzekaj tylko Sławeczka S. poczytaj, ten to dopiero profesjonalnie pisze i podaje linki do stron na których nic nie ma o tym co chłopak pisał. A ten materiał jest nawet ciekawą formą. Taka recenzja na gorąco.

ps przep. za literówki
    • Gość: lavrenzo84 Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.09, 04:42
      Trzeba przyzna ze ladnie producenci oszukali graczy konsolowych hehe :].Nigdy nie zapomne pierwszego Trailera killzone 2 na E3 wooow grafika poprostu zwala z nog a tutaj co sie okazuje.........Heh ze grafika jest beznadziejna a napewno gorsza od Crysisa z Pc!.Powiadam gdzie jest ta swietna animacja?,gdzie sa te swietne efekty dumu i wybuchow?,gdzie wogole to wszystko jest co pokazali i tak obiecywali pare lat temu hmmm>?.Ehhhhh Niema co commercial robi swoje!.
    • Gość: hua Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.bredband.skanova.com 22.01.09, 06:24
      @ Lavrenzo. Jest roznica pomiedzy PC, a konsola. Jak na konsole to jest to bombowa grafika. A to wszystko co wymieniles to jest, tylko ze w pelnej wersji wink
    • Gość: Sydious Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.class147.petrotel.pl 22.01.09, 08:04
      Ogólnie nieczytam co "wiadomo" o killzone 2, ew. na oficjalnej stronie, (gdzie promowanie jest bardzo subtelne) żeby sobie przyszłej rozrywki niepopsuć. Killzone 1 był bardzo porzadną produkcją, która defacto wypromowała jako taki online-gamplay na ps2 (jak ktoś miał slim'ke, albo adapter) W dobie darmowego onlineu na PS3 i naprawdę dużych chęci i starań Sony do nadrobienia w sferze online-multiplayer, ten tytuł zapowiada sie fantastycznie. Co do singla, w dobie szybkiego internetu, coś takiego jak offline singleplayer zaczyna zanikać (moim zdaniem, to dobrze) i singleplayer uważam za "porządnie ugotowany, obtoczony w chrupiącą fabułę, soczysty kotlecik tutorialowy do multi".
      Uszanowanko
    • Gość: des Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.ntlworld.ie 22.01.09, 08:06
      @lavrenzo - ech.... poczytaj na portalach zagranicznych. Wszyscy jednym glosem mowia, ze w tej grze grafika jest lepsza niz to, co zaprezentowano na trailerze w 2005 roku. Obejrzyj gameplay, komentarze, i okaze sie, ze naprawde zrobili cos lepszego, niz sie wydawalo na poczatku. Idiotyzmem, jak moge tak to nazwac, jest ocena gry tylko na podstawie informacji zawartych tutaj, bez porownania z innymi zrodlami.
    • don_wroc_love Re: Killzone 2 - już gramy 22.01.09, 08:21
      eeech... może dogadajcie się z sony i jakiś konkursik w którym do wygrania było by ps3+killzone2 co?

qrde nie wydam 1300 zlociszy dla jednej gry jak mam xklocka uncertain tongue_out big_grin
      a gra zajefajna... dla mnie o kilka klas lepsza od Halo...
    • Gość: esz Re: Killzone 2 - już gramy IP: 94.251.144.* 22.01.09, 09:22
      Radek wczoraj zwrócił uwagę na artykuł z Polityki, to ja dzisiaj chcę zaprezentować tekst z Gazety.pl : miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6189340,Slaski_krajobraz__Jak_po_wybuchu_atomowym.html . Kolejny przykład totalnej nierzetelności. Wiedźmin sprzedany w 600 tys. i Painkiller klasyką postnuklearnego RPG. Skąd oni biorą tych dziennikarzy? Gdzie sprawdzają swoje informacje? Jest takie specjalne źródło dla pismaków z dużych tytułów, które podaje przekręcone dowolne fakty o grach?
    • eszuran Re: Killzone 2 - już gramy 22.01.09, 09:28
      A zeby jeszcze odrobine dogryzc panu autorowi artykulu o Afterfall: musial pan zapomniec okularow albo pisac swoj tekst pozno w nocy, skoro podpisal pan model budynku "projekt wnetrz w grze". Gratuluje rzetelnosci. Czy niezwiazani z magazynami komputerowymi dziennikarze napisza kiedys choc jeden tekst pozbawiony bledow? Tak, wiem ze to troche bez zwiazku z tematem, ale moim zdaniem powinno sie zwracac uwage na podobne bzdury. A moze ktos z redaktorow GC poswiecilby tej nierzetelnosci artykul?

Jak nie macie ochoty, sam moge go wam napisac. smile
      ---------------------
      kultturystyka.blox.pl/html - kultowa muzyka, ksiazki i filmy 80's
    • Gość: meloman Re: Killzone 2 - już gramy IP: 89.250.197.* 22.01.09, 11:25
      a co tam robil rafal blechacz? (zdj. nr 4)
    • Gość: czesław Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.gprs.plus.pl 22.01.09, 12:45
      Haha zdjęcie nr 5.. co to za szczepan.. ładniejszych tam nie było?
    • Gość: gosciu Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.ptr.magnet.ie 22.01.09, 12:50
      jakie z dupy screeny, nic nie widac, albo ta sama scena, wezcie sie do roboty nieroby.
    • gorak333 Re: Killzone 2 - już gramy 22.01.09, 13:34
      blacq ----> powiem tak czytalem ten numer psxa i wiem ze wybrali xboxa ale wtedy niemieli innego wyjscia smile)
      Przeczytaj sobie recenzje Heavenly Sword po tej recenzji gazeta dla mnie umarla smile)
    • Gość: Piromaniack Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 14:18
      @esz
      Poszperałem właśnie chwilę o autorze tego artykułu i natknąłem się na coś takiego na stronach "Gazety":

"8. Tomasz Głogowski, dziennikarz, zajmuje się górnictwem

Jak przystało na synka z prawdziwej śląskiej rodziny, w "Gazecie" zajmuję się fedrowaniem, czyli pisaniem o górnictwie. Prawie całe życie mieszkałem w Orzeszu. Przyjezdnym zawsze tłumaczę, że to dokładnie w połowie drogi między Katowicami, stolicą województwa, i Rybnikiem, jednym z najpiękniejszych miast na Śląsku. Jestem dumny, że skończyłem LO im. Karola Miarki w Mikołowie. To samo, z którego wyrzucono kiedyś genialnego poetę Rafała Wojaczka."
      Źródło: miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3331623.html
    • slawomir.serafin Re: Killzone 2 - już gramy 22.01.09, 14:21
      Jak nie macie ochoty, sam moge go wam napisac. smile

-----

dajesz smile slawomir.serafin(at)gazeta.pl albo gamecorner(at)g.pl
    • d_pawel Re: Killzone 2 - już gramy 22.01.09, 14:29
      eszuran -> Pisz na maile Sławka, a artykuł świetny, szczególnie ten cytat:

"Piotra Spyra, członek zarządu województwa śląskiego i współzałożyciel Ruchu Obywatelskiego "Polski Śląsk" promującego m.in. polski charakter Śląska i Ślązaków, mówi, że jeżeli śląskie krajobrazy będą tylko tłem dla przygód bohaterów w postnuklearnym świecie totalnej zagłady, to pół biedy. Nie ma się czym przejmować. - Gorzej, gdyby Śląsk został tak wyeksponowany, że automatycznie kojarzyłby się graczom z atomowym zniszczeniem. To - przynajmniej dla mnie - byłaby słaba reklama, budząca sprzeciw. Jestem przekonany, że wielu mieszkańcom by się to nie spodobało - mówi Spyra i zapewnia, że na pewno kupi sobie grę "Afterfall", gdy tylko ukaże się ona na rynku. - Z czystej ciekawości - przyznaje."

Ciekaw jestem jak bardzo wkurzyli się mieszkańcy Waszyngtonu na twórców Fallouta 3, jak bardzo im się to nie spodobało wink.
    • Gość: esz Re: Killzone 2 - już gramy IP: 94.251.144.* 22.01.09, 15:47
      Piszę, ale jestem ciekawy, czy choć raz mi zapłacicie. tongue_out
    • Gość: Jason Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 16:21
      Rozwalacie glupota! Porownanie Halo z Killzone 2 -Halo jest stare jak swiat,Crysis i inne tez,wiec nie ma co tego porownywac bo Killzone 2 przerasta te tytulzaawansowahiem! Zazdrosnicy,a xbox ze swoim GrOW stracil miano najlepszej konsoli z najlepsza "strzelanka"!
    • Gość: pheh Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 16:40
      jason nie sraj sie bo killzone crysisowi moze blura jedynie przetrzec ^^
    • Gość: lavrenzo84 Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.01.09, 20:28
      Ja tylko chcialem napisac ze widzialem pierwszy trailer na E3 pare lat temu i mnie z nog zwalila grafika.W internecie widzialem juz pare gameplayow i filmow i poprostu niema nawet co poruwnywac Killzona 2 dzisiaj do Kilzona 2 pare lat temu.Poprostu Killzone 2 dzisiaj wyglada jak zwykla gra komputerowa ze zwykla na odpowiednim poziomie grafika a nie jak film animowany ktory z wala z nog i ktory przeciez byla pokazany pare lat temu.Albo jestescie slepi ze tego nie widzicie albo ja jestem slepy :].
    • Gość: esz Re: Killzone 2 - już gramy IP: 94.251.144.* 22.01.09, 20:53
      Facet, przecież to był fake. smile Tzn. render, który oficjalnie nazwali "animacją docelową", czyli grafiką, do jakiej uzyskania dążyli.
    • Gość: Jason Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 23:06
      pheh-Crysis to badziew,zero efektownej rozgrywki,jedynie z ladna grafika ktora i tak nie bije tej z KILLZONE2.Proste
    • Gość: zumek Re: Killzone 2 - już gramy IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.01.09, 02:04
      "Jedna rzecz z relacji mnie rozsmieszyla: "bohaterowie wygladaja jak zywi". Przy okazji ilu gier juz to czytalem?smile Jak zywi byli goscie z Mortal Kombat, Max Payne, postaci z UT2003 i z milion innych. Za rok-dwa ten tekst bedzie czytany z sentymentalnym usmiechem. smile"

Zywi, ale tylko dopuki sie ich nie zastrzeli smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka