baba_przelotem 26.11.07, 10:39 Hej Od jakiegoś czasu mam zawroty głowy np jak wstane, dodam ze przy tym szybko bije mi serce i mam mdłosci oraz bole z jednej strony głowy Co to moze byc? Blednik, migrena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strus.s Re: Zawroty głowy i bole 26.11.07, 10:55 Od jak dawna masz te dolegliwości? Może potrzebna Ci jest zmiana diety. Może brakuje ci jakichś pierwiastków albo też masz nadmiar czegoś szkodliwego. Powinnaś się dobrze zdiagnozować. Jeśli nie wiesz jak to mogę Ci coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: Zawroty głowy i bole 26.11.07, 12:27 Prawdopodobnie cierpisz na niedociśnienie ortostatyczne. Powinnaś być zbadana przez kardiologa i neurologa. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_przelotem Re: Zawroty głowy i bole 27.11.07, 23:41 Bylam kiedys badana prze neurologa i mialam EEG i nic nie wykryli, mialam badanie cisnienie przez tydzien i tez bylo w miare dobre tyle ze niskie ale zadnych mi lekow nie dali. Jakie jeszcze zrobić badania? Dziś jak jechałam autobusem to czulam jak mi sie w zoładk wszystko przewraca i mialam znowu zawroty, badania krwi mam doskonałe. Nie wiem co to jeszcze moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_przelotem Re: Zawroty głowy i bole 27.11.07, 23:44 Poczytalam o tym nadcisnieniu, sie zgadza co z tym robic w takim razie, znowu do neurloga:/ Odpowiedz Link Zgłoś