Gość: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:04 z tego co zdołałem wywnioskować z ruchu warg - omawiają wydarzenia z ostatniego odcinka mody na sukces. Gdybym miał głośniki - coświęcej bym powiedział więc niech ktoś mi zapisze fonetycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jigsaw Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.acn.waw.pl 29.01.09, 12:10 I niech ktoś mi powie że brak tu uprzedzenia konsolowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 12:19 Ja bym powiedział, że uprzedzenia japońsko-anime-mangowego . Mnie to też ani ziębi ani parzy. A "problemem" GC są po prostu subiektywne opinie redaktorów, zbyt subiektywne? ;D Chociaż, muszę przyznać, wszystkie inne teksty nie będące recenzjami/sprawozdaniami czy innymi bezpośrednimi opiniami powinny być "neutralne" (no, ale wyglądałyby jak na większości innych serwisów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: 89.174.255.* 29.01.09, 12:20 taki target Sławku, a target to skośnoocy w większości, a oni takie klimaty lubią.., a gra mnie osobiście też nie rusza. I jakie uprzedzenie konsolowe, komuś się gra podoba komuś nie, mi też to lata czy będzie na PC czy nie, bo nawet jakby miała być na PC to bym wolał zamiast niej MGS4... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kane Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.icpnet.pl 29.01.09, 12:21 Co do Final Fantasy to też mnie to ani ziębi ani parzy. A co do uprzedzenia części redaktorów GC do konsol to fakt Po prostu jeszcze nie zrobili pełnego coming outu Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Nowy trailer Final Fantasy XIII 29.01.09, 12:27 Aż mi się zachciało zagrać Kupę czasu już nie grałem w żadne FF. A szkoda, bo to porządny produkt jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor1 Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 12:28 Kiedyś grałem w FF 7 i 8 i nawet mi się podobało. Chętnie bym tez zagrał w FF X, a to ja wiem, a zresztą i tak nie mam konsoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXu Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.echostar.pl 29.01.09, 12:43 a 1000 pktów to równowartość czego?:] co to za nagroda rzeczowa?^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 12:46 No, ale fani jRPGów chyba nie muszą do końca rozpaczać bo chociaż, ten, no... "The Last Remnant" ma wyjść na PieCa, nie? No, ale chyba fani tego gatunku i tak zapewne konsole już mają, bo inaczej padliby z głodu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 29.01.09, 12:48 czy ta ballada melodramatycznych pierdów z nipponu kiedyś sie skończy? Czy ktoś wie o co jeszcze w tym chodzi, czy wyleczyli już swój kompleks małego penisa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daimon_Frey Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: 80.72.45.* 29.01.09, 13:15 Sławku, odpowiedź na pytanie jest bardzo prosta. Wystarczy odwiedzić stronę FFXIII, tam trailer ma napisy po angielsku: www.finalfantasy13game.com/ Swoją drogą trailer fajny, jeśli nie przy Killzonie to przy FF na pewno kupie PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII 29.01.09, 13:23 Sławku, odpowiedź na pytanie jest bardzo prosta. Wystarczy odwiedzić stronę FFXIII, tam trailer ma napisy po angielsku: ----- błeeee, zepsułeś zagadkę miałem nadzieję, że ktoś sporządzi jakąś fajną transkrypcję, a my mu wtedy damy w nagrodę jakąś fajnę grę, która nam się wala po redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yawgmoth Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.93.classcom.pl 29.01.09, 14:58 Taaa wielkie koksy i super dupy wraz z wielkimi mieczami i wielkimi gunami rozwalają jeszcze większe koksy kombosami rodem z Matrixa + Equlibrium + Wanted + Dragon Bal.. dziękuję postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temujin Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:02 Wiggers, Weeaboos & Wapanese. Świat schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blantman Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:12 Nie mogę się doczekać FF XII tylko błagam aby nie wyszła kaszana jaką jest The Last Remnant bo tego nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łolm. Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:57 i te niezmiennie perfekcyjne fryzury... szczerze? szczyt kiczu dla wielbicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrab Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 16:43 Znaczy, ze sugerujecie, ze w grach innych niz jrpg, nie ma przypakowanych kolesi i super lasek? Nie mowiac juz o wielkich gunach... Strasznie nieudolnie i na sile sie czepiacie. A jesli draznia wiasz wielkie miecze, ktorych zreszta na tym trailerze nie ma, wielkie guny, ktore nie roznia sie wielkoscia od wszystkich innych produkcji, czy przypakowani bohaterowie, to gracie chyba jedynie w scigalki + ewentualnie niektore sportowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxz Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.grs-k0.g1.pl 29.01.09, 18:51 I dlaczego żaden bohater nie może wyglądać jak człowiek, tylko jakieś emo Barbie i Keny same tam biegają? --- Bo emo Barbie i emo Keny wyglądają słodko. ;P i te niezmiennie perfekcyjne fryzury... szczerze? szczyt kiczu dla wielbicieli. --- Nie czepiać mi się niezmiennie perfekcyjnych fryzur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yawgmoth Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.93.classcom.pl 29.01.09, 19:16 Sam mam taką. Przynajmniej miałem na Woodstocku I nie chrzań mi tu hrab, że we wszystkich grach są super dupy i koksy-kolesie bo to nieprawda i wiesz o tym doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gort Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: 80.55.215.* 29.01.09, 19:28 Lepiej wyglądać jak chuda szkapa garbiąca się przed monitorem ??? gracze leczcie dalej swoje kompleksy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxz Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.grs-k0.g1.pl 29.01.09, 20:04 I nie chrzań mi tu hrab, że we wszystkich grach są super dupy i koksy-kolesie bo to nieprawda i wiesz o tym doskonale. --- E... a tak nie jest? W jakiej grze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.chello.pl 29.01.09, 20:08 np w GTA IV Nico wygląda jak lump w dresikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxz Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.grs-k0.g1.pl 29.01.09, 20:14 No dobra, ale Nico to Nico. Nico to jednak gangster... Gdyby tak ubrać go inaczej, to może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chriz Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: 195.116.43.* 29.01.09, 20:55 Nigdy nie grałem w Final Fantasy, ale po zobaczeniu tego trailer'a, spróbuje moich sił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń Re: Nowy trailer Final Fantasy XIII IP: *.icpnet.pl 29.01.09, 21:11 A ja grałem w FFVII i to namiętnie. Później usiadłem do FFVIII, ale coś z tą grą było nie halo w porównaniu do VII. Niektóre fragmenty z tego trailera wyglądają imponująco, chociaż jak dla mnie przeginają z tymi skokami na wysokość wieżowca itp. Odpowiedz Link Zgłoś