Dodaj do ulubionych

Recenzja: Ninja Blade

• wugie.ben Re: Recenzja: Ninja Blade 24.03.09, 02:47
      Po demie muszę stwierdzić, że nie jest tak źle. Trzeba będzie to kiedyś nabyć.
    • polychessman Re: Recenzja: Ninja Blade 24.03.09, 07:26
      Ja demo z europejskiego konta ściągałem jeszcze w niedziele, czyżby go nie było już ? Demko mi się podobało, aczkolwiek po Ninja Gaiden 2 brak odcinania kończyn bardzo doskwiera tongue_out Ale gra jest bardzo efektowna a to lubię. Poza tym to że składa się w większości z QTE nie znaczy że nie skłania do ich powtarzania, przecież QTE też są ratingowane przez grę, tzn. ich celność smile
    • charlesz Re: Recenzja: Ninja Blade 24.03.09, 09:18
      Co Wy tak z tym demem wszyscy. Przecież już od co najmniej ponad tygodnia leży na wszystkich kontach europejskich.

@goostleek nie rozumiem co znaczy "to pierwsza gra z QTE na kloca" ? Przecież gier z wykorzystaniem QTE jest obecnie zatrzęsienie zarówno na "kloca" jak i "pleja". Niech na szybko tylko wspomnę Conana czy Jericho.
    • super-nyga Re: Recenzja: Ninja Blade 24.03.09, 10:31
      Szczerze, to rowniez nie trawie QTE jesli jest ono za duzo wepchniete w produkt, ale bede wam Piotrze G. wytykal do upadlego (i juz wstawiam sobie ta recke do "ulubionych") jesli pojawi sie recenzja HeavyRain i nie zobacze w minusach gry (ZA DUZO QTE) wink
    • tytacz Re: Recenzja: Ninja Blade 24.03.09, 13:04
      Tak tak super-nyga. Nie pomyślałeś, że interaktywne filmy jak Fahrenheit i Heavy Rain to dzięki QTE istnieją ? To jest esencja tych gier i czy będą one minusem zależy tylko od twórców gry, czyli tego w jaki sposób będą nam one serwowane.

To tak samo jakbyś domagał się minusa dla Killzone 2 czy Gears of War jeśli będzie tam dużo strzelania XD.
    • glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: Ninja Blade 24.03.09, 13:15
      przeciez 3+ to nie jest NISKA ocena... ludzie! przyzwyczailiscie sie, ze gnioty dostaja 6/10, no moze czasami 5/10 jesli w dany tytul nie da sie grac - ale dla mnie wlasnie takie ocenianie to jakis absurd. 3 z plusem to solidna ocena, moze nie wybitna, ale tez i nie taka, ktora by szeregowala dany tytul jako "koszmarek". zwykla, solidna, rzemieslnicza robota. przynajmjiej tak ja to odbieram.
    • barracudo Re: Recenzja: Ninja Blade 24.03.09, 15:28
      Mi sie gra (demo) spodobala bardziej niz NG2. Zapewne zakupie jak stosunkowo stanieje wink
    • theigor777 Re: Recenzja: Ninja Blade 25.03.09, 00:58
      Mi sie QTE w GOD of WAR zawsze podobalo
    • graczz11233 Re: Recenzja: Ninja Blade 29.03.09, 01:13
      mnie ciekawi jedno:
      3/4 recenzji to PLUSY gry, a ocena 3+
      czasem szmelc dostanie piątkę, a czasem naprawdę dobra gra 3.. yeah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka