Gość: okropna_gaduła IP: *.west.tarnow.pl 14.07.03, 17:59 a cóż tak niemrawo na forumie????Straszna kicha:((( Czyżby nie było tematów do dyskusji? A może w Tarnowie nic się nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gomez Re: licznik się zaciął? IP: *.solutions.net.pl 14.07.03, 19:25 a dzieje sie dzieje,zaraz na rynek ide.nic mi wiecej nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: licznik się zaciął? 14.07.03, 20:58 I tak na tym forum bardzo malo sie teraz pisze o Tarnowie:( Sezon ogorkowy."Sezon na leszcza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okropna_gaduła Re: licznik się zaciął? IP: *.west.tarnow.pl 14.07.03, 21:41 Witaj Tradycjo!Dawno cie nie było. A tymi leszczami to może Gomez się zajmie?I używając tej strasznie drogiej przynęty -wszystke je wyłowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okropna_gaduła Re: licznik się zaciął? IP: *.west.tarnow.pl 15.07.03, 22:51 chyba jednak ogórki..... Będziemy czekać do jesieni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: licznik się zaciął? IP: *.solutions.net.pl 16.07.03, 21:29 gomez poluje tylko na drapiezniki z miernym zreszta skutkiem.smierdzi woda na dunajcu.jakies bydle wpadlo na pomysl aby odmulic czchow a caly syf w ktorym znalesc mozna wszystko co jest w tablicy mendelejewa,puscic w dunajec. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: licznik się zaciął? 16.07.03, 23:40 rzeczywiście, przejeżdżałem niedawno przez Czchów - straszny syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: licznik się zaciął? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 00:27 Zacięło sie bo tubylcy wcinaja miejscowy specyjał czyli zurek. Jak sie napeł- nia tyrkna gdzies i wyjda na pole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: licznik się zaciął? IP: *.dipool.highway.telekom.at 21.07.03, 22:59 a ty mnie olo nie rozdrazniaj .wszystko bym oddal za zurek Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: licznik się zaciął? 07.06.04, 00:28 Dzisiejszego wieczoru licznik trochę odżył. Ale odżył jedynie na wspomnieniach... Odpowiedz Link Zgłoś