noone.x360 Re: Gry zabijają 12.03.09, 06:47 @don_wroc_love: hehe, nie ma to jak solarium na odchudzanie się ;> BTW, przed chwilą się ważyłem - równiutkie 90kg przy wzroście 171cm Jestem otyły? Jestem, ale przynajmniej jestem szczęśliwy A tak na serio, to jakoś po mnie tych niemal 20kg "naddatku" nie widać. No i ciężko powiedzieć, że to od grania, czynników jest wiele: mieszkanie w centrum (wszędzie blisko, nie trzeba się nachodzić), praca w administracji (wstaje się w zasadzie tylko żeby zaparzyć kawę), kawalerka (wszystko pod ręką, nawet do kibla blisko ;> )... Do tego nocny tryb życia, zamiłowanie do jedzenia (picia też!) i talent (skromnie) kulinarny. No i "last, but not least" - wrodzone lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Gry zabijają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 07:58 solarium celem poprawienia humoru i wyglądu skóry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exodius Re: Gry zabijają IP: *.medway.gov.uk 12.03.09, 13:00 mam 15lat spedzam pol dniaq przed kompem wzrost 186 a waga 62 zapomnialem dodac ze pol zycia jem fastfoody i mrozonki ciekawe nie wedlog tej reklamy powinienem byc chodzacym trupem Odpowiedz Link Zgłoś
dawiddiwad Re: Gry zabijają 18.08.09, 15:20 !!BZDURA!! Od kompa nie moge odejśc (jedynie na 20 min. na dwór) a jakoś nie mam otyłości . Od gier można utyc KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ. Jak sie nie je żadnych owoców to rozumiem ale bez przesady. Ci naukowcy mają chociarz troche rozumu!!! Odpowiedz Link Zgłoś