Dodaj do ulubionych

Modyfikacje roku 2008

10.03.09, 19:47
"darmowe mody, to często znacznie więcej, niż dostajemy od twórców głośnych "hitów" za kilkadziesiąt złotych"
Te mody są kolejnym dowodem na to, że liczy się dobry pomysł, a nie ogrom włożonych w produkt pieniędzy. Poza tym można je nazwać darmowym DLC. Osobiście cieszę się że gry rozwijają się też dzięki nam - graczom smile
Obserwuj wątek
    • eszuran Re: Modyfikacje roku 2008 10.03.09, 19:58
      Najbardziej interesuje mnie mod do L4D oparty na filmach Romero (żeby tak jeszcze spowolnili zombiaki za cenę trudniejszego ich zabicia...), ale w porównaniu z resztą po prostu nie zasłużył na pierwsze miejsce z najlepiej zapowiadających się. W ogóle wiele dość kontrowersyjnych wyborów...
      ---------------
      kultturystyka.blox.pl - lata 80. w najlepszym wydaniu
    • Gość: yeah Re: Modyfikacje roku 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:05
      Zgadłem!
    • Gość: rambo Re: Modyfikacje roku 2008 IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 20:16
      Przyznam szczerze że The Delta Sector robi na mnie wrażenie i to wielkie,na tyle że zakupie dla niego Far Cry.Większość modów jakie miałem były modami do Jedi academy i to podwyższało czas gry o 200%;],nie wspomnę o counter-strike tak znane mody jak war3 mod,deadmatch,diablomod,gra w chowanego i ganianego;].
    • Gość: jozi02 Re: Modyfikacje roku 2008 IP: *.dot-com.net.pl 10.03.09, 20:23
      Project Reality rządzi smile

W FH2 póki co najfajniejsze są głosy Australijczyków - jednak to trochę za mało jak dla mnie (może europejskie mapy coś zmienią)
    • Gość: eL Re: Modyfikacje roku 2008 IP: 212.76.37.* 10.03.09, 20:26
      raz piszecie Dark Sector raz piszecie Delta Sector.. zdecydujcie sie.
    • d_pawel Re: Modyfikacje roku 2008 10.03.09, 20:27
      eL -> Thx za poprawienie smile.
    • Gość: Spec Re: Modyfikacje roku 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:17
      Przypomniał mi się projekt dla HL2. Coś a'la Company of Heroes tylko z jednostkami z HL2. Obecnie chyba we wczesnej fazie alpha.
      Jeszcze głosy o robieniu Ballistic Weapons do UT3 (obecnie jest wersja 2.1 dla UT2004). Polecam, więcej na www.runestorm.com/news.php
    • Gość: Jarząbek Re: Modyfikacje roku 2008 IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 21:25
      @Spec
      Pewnie mówisz o Half-Life: Wars, który w którymś z powyższych zestawień wyróżniony został.

Właśnie za H-L:W, a także za Age of Chivalary mam zamiar zabrać się, gdy tylko odzyskam swoje Pomarańczowe Pudełko. Widziałem oba te mody jakiś rok(może więcej) temu, ale wtedy jeszcze wyglądały...nie wyglądały. Z tego co jednak dziś zdołałem podpatrzeć są już skończone i miodne jak cholera. big_grin
      Bardzo dawno żem nie zaglądał na moddb i jak mi pokazał ten artykuł, był to nie lada błąd.
    • d_pawel Re: Modyfikacje roku 2008 10.03.09, 21:42
      Spec, Jarząbek -> O Half Life Wars wspominam w tekście. Gdybyście tak czytali artykuły do końca ;D.
    • Gość: elmo Re: Modyfikacje roku 2008 IP: 88.156.230.* 10.03.09, 23:18
      WoW! Szkoda ze nie da sie wziaść kwartału urlopu od życia na granie wink
    • Gość: Dryblas Re: Modyfikacje roku 2008 IP: *.magma-net.pl 11.03.09, 01:17
      Kupując orange boxa, albo samego H-L2 nie można narzekać na nudę nawet po skończeniu właśnie przez te setki modów, szukałem ich w necie i znalazłem fajną stronkę, mam nadzieję, że Wam się przyda:
      www.grinder74.com/category/hl2-mody
    • Gość: Vertex Re: Modyfikacje roku 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 21:54
      "może macie jakieś swoje typy na tytuł modyfikacji roku?" Zdecydowanie "Czas Zapłaty" (www.czaszaplaty.pl) Zamienia pierwszą część Gothica w coś wspaniałego i wyjdzie jeszcze w tym roku. Jak marzyliście kiedykolwiek o walce dwoma mieczami (w gothicu 1 ! ), nowych animacjach, kilkudziesięciogodzinnej nowej fabuły to to jest coś dla was smile Warto ściągnać i obejrzeć trailer (z w/w strony).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka