peterek2 21.03.09, 16:03 A ja poczekam aż używane będą chodzić po jakieś 100zł i na pewno kupię Jak bardzo nie znoszę filmów akcji, tak Wanted uwielbiam. Heh, pierwszy raz dam się złapać na kupowanie gry na licencji bo film był świetny. Ale jakoś nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon_x Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 16:43 a mi się demo podobało - gra może być monotonna da dłuższe granie, ale jak dla mnie super fajny cover system, strzelanie w zwolnionym tempie - Max Payne to to nie jest, ale jest spoko mógłbym to kupić, gdybym nie miał w co grać Odpowiedz Link Zgłoś
og0r Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 17:22 demko słabiutkie, gra tez pewnie nudna, ale film to dopiero była porażka, stracony czas Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 19:01 demo nie jest takie złe a film naprawde jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 19:15 Film był bardzo fajny, ale sądząc po demie to ta gra to zmarnowany potencjał. Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 20:28 demko fajne, jak dorzuca film na BD to biore. Odpowiedz Link Zgłoś
froniupl Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 21:17 Mi też się demko podobało niby nic specjalnego ale fajnie się grało Może kiedyś kupię jak stanieje Odpowiedz Link Zgłoś
mulin303 Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 22:38 Dzięki! Jak na forum napisałem,że film był ok,to kilku osobników dało mi do zrozumienia,że powinienem moją opinię przemyśleć(delikatnie mówiąc).Film był dla mnie tym,czym miał być:Efektowny,jest Angelina(zagrała świetnie IMO),szybki-idealny do kina. A demo gry nie jest takie złe(powiedziałbym że wprost przeciwnie),ale może mam słabość do tego typu gier-Podobał mi się Bourne Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Trailer: Wanted: Weapons of Fate 21.03.09, 23:09 Co do filmu. Jeśli się kategorycznie nie lubi tego typu obrazów to nie warto nawet ich oglądać. Wiadomo, taka, czy też inna konwencja może komuś nie odpowiadać. Ja za typowymi "strzelankami" nigdy nie przepadałem i nie przepadam, ale Wanted jest tak porządnie zrobione, dopracowane w każdym calu, że uważam ten film za świetny, w swojej klasie. Efektowny, widowiskowy, ma swój klimat (oryginalne podkręcanie pocisków bardzo mu sprzyja i sprawia, że bardziej zapamiętujemy film) i ogląda się go bardzo przyjemnie. Do tego kreacje aktorskie. W filmach akcji nie ma wiele miejsca na kreację postaci. Jeśli jest dobrze nakreślona przez scenarzystów może nie być płytka, ale też niczym specjalnym nie będzie. Natomiast Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman i pozostali, drugorzędni aktorzy nadali swoim postaciom głębi. Kilka odpowiednich min, gestów, sposób mówienia i bohaterowie przestają być pustymi manekinami do zabijania. W scenariuszu również większych zgrzytów nie ma, nie przeszkadza, a nawet może zaciekawić całkiem ciekawym pomysłem (a pomysł jest najważniejszy w fabułach takich produkcji). Bogatych filozoficznych myśli nikt się nie spodziewał bo nie są potrzebne w tym gatunku. Ale jedno przesłanie się znalazło (weź życie w swoje ręce). Do tego delikatny, nienachalny, naturalny humor ("He's the man", "I'm sorry I sorry") i dostajemy na prawdę świetną produkcję w swojej kategorii. Jedyna większa wada to to, że Wanted słabo trzyma w napięciu, ekscytuje, ale nie trzyma w napięciu. Elaborat jest, ale ja przy każdej okazji bronię tego filmu przed bezpodstawnymi zarzutami. Odpowiedz Link Zgłoś