slawomir.serafin 31.03.09, 15:14 ja się cieszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_pawel Re: Stało się 31.03.09, 15:15 slawomir.serafin -> Spróbuj się nie cieszyć . Ja też się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:16 dajcie grafikowi parę dni wolnego, przemęczony chyba jest biedak...... eeech.... Odpowiedz Link Zgłoś
dominator946 Re: Stało się 31.03.09, 15:19 No i elegancko to wszystko wygląda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Stało się 31.03.09, 15:19 Pierwsza reakcja: osochoszi? Ciekawe kiedy przyzwyczaję się do nowego layoutu . Pierwsza, świeża uwaga: recenzje - wszystko macie wymieszane, i Polygamia, i video i nie-video, i z serwisów zewnętrznych... moglibyście jakoś to ładnie uporządkować, lub chociaż po kliknięciu nagłówka mogłaby się pokazać nowa stronka gdzie wszystko jest cacy posegregowane (tu Wasze videorecenzje, tu teksty z Poly, tutaj inne itp.) . Ogólnie git, Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informat6 Re: Stało się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:21 jak dla mnie beznadzieja. Lepszy stary wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Stało się 31.03.09, 15:22 Jest ok, chyba... wiadomo, że trzeba się będzie przyzwyczaić. Gratuluje podpisu po prawej stronie pod obrazkiem "omg", bo pierwsze co pomyślałem to właśnie omg;p Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Stało się 31.03.09, 15:23 @mis_iu - z recenzjami tak ma być właśnie wszystkie, z Poly, nasze, wideło, nie-wideło po prostu recenzje Odpowiedz Link Zgłoś
qubeqq Re: Stało się 31.03.09, 15:24 No i bardzo w porządku Przytulniej tak jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stało się IP: *.acn.waw.pl 31.03.09, 15:24 Może i lepszy ten nowy wygląd, ciężko powiedzieć, na razie trzeba się przyzwyczaić do niego Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:24 po pierwsze ujednolićcie środkowa kolumnę z tekstami z lewą kolumną - jakiś jeden przewodni styl graficzny marnie wyglądające małe logo plus "tagi" z prawej - wygląda po prostu biednie - jakiś duży główny banerek by się przydał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crey Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:24 napoczątku pomyślałem ze pomyliłem strony... później "jezu ale shit co oni zrobili" ale teraz już mi sie podoba ;> Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:26 ja wiem że przewodnie kolory to Cyan i zielony, ale parę dodatkowych odchyleń (parę podobnych odcieni niebieskiego, parę zielonego) jeszcze nikogo nie zabiły... PUSTO się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:26 pusto - w sensie - biały góruje nad całością - za duże odstępy między łamami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stało się IP: 163.244.63.* 31.03.09, 15:26 ogolnie burdel - linki pomieszane, ciezko cos znalesc, malo czytelnie posegregowane. Plus minimalizm az oczy bola. Ja wiem ze to teraz designerskie aby jak najmniej na strony wrzucac coby nie razilo w oczy i odrywalo uwagi od tresci, ale c'mon - zrobcie porzadnie ten serwis albo nie robcie przy nim nic w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Stało się 31.03.09, 15:28 @slawomir.serafin Eeee... Ja tam jestem fanem Waszych videorecenzji <lizus on> i inne mnie nie interesują... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Stało się IP: *.chello.pl 31.03.09, 15:28 Mi się nie podoba, ALE ja mam tak z każdym serwisem który zmienia wygląd. Za dwa dni pewnie nie będę sobie wyobrażać jak stary mógł mi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:29 dokładnie - przegięliście z minimalizmem już nowa Poly jest bardziej "napakowana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom_lord Re: Stało się IP: *.ds14.agh.edu.pl 31.03.09, 15:33 Mi sie podoba, szybciej chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tatita.s Re: Stało się 31.03.09, 15:34 Mnie się podoba. Choć na początku myślałem że coś się zwaliło xD Ale nie no całkiem ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Stało się IP: 163.244.62.* 31.03.09, 15:35 @phantom_lord To nie gta zeby po wylaczeniu detali szybciej latalo Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:35 może jakieś oddzielenie pola "czystego GC" od tła strony ? przywołam przykład Poly - tam jest fajnie biało w środku i szare tło "poza" - i od razu zrobi się troszkę przejrzyściej Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Stało się 31.03.09, 15:36 ale żeby nie było, że marudzę tylko - tytuły są poza zdjęciami i nie zasłaniają połowy fotki! Jupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: Stało się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:39 beznadzieja. nie wiem w co klikam - czy w to co jest poniżej tytułu czy powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś