Dodaj do ulubionych

Kto gra na pecetach? Dziewczyny

• Gość: Micheallo Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 17:55
      No dobra, ale "who cares?"
    • Gość: karina Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 18:16
      hahaha, no a jakby inaczej : D. Moja siostra (7 lat) codziennie po parę godzin przechodzi te wszystkie 'gry dla dziewcząt' ;D.
    • Gość: Szambelan Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: 94.251.137.* 08.04.09, 19:17
      A papierosy pala homoseksualisci. Takie wnioski mozna tez wyciagnac. Więc przyznac sie ktory pali papierosy?
      • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 19:47
        @Radek

to ten raport?
        blog.nielsen.com/nielsenwire/wp-content/uploads/2009/04/stateofvgamer_040609_fnl1.pdf
        • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 19:49
          tam jest jeszcze jedno ciekawe zdanie

"The most played games on the PC are card games from Microsoft, with the most played game being Solitaire with over 17 million players for the month of December 2008"

masakra big_grin
          • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 19:59
            tzn szok to te 17 milionów - to sporo
    • nessie-jp Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 20:12
      @falcion --> no więc właśnie, nie przesadzajmy smile Dziewczyny naprawdę nie dlatego grają w Starcrafta, żeby hodować miłe, fioletowe pieski, tylko żeby te miłe, fioletowe pieski masakrowały wrażych Marines!
    • nessie-jp Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 20:17
      Diablo 2 (LoD)
    • Gość: pod wieloma nikami Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 20:30
      No to ja zostaje na PC'ecie. Może grając ETqw znajde drugą połówke. A wy konsolowcy hartkorowcy będziecie gnić na kanapach. Moge grać w "Kocham konie 3 online" aby na chacie były fajne laseczki.
      Jak laska przychodzi na chacjęde i widzi rozbechtaną konsole, na podłodze przed telewizorem to pierwsze co myśli to, że jesteś niedojżały. Jak masz pieca to wyłgasz się, że tylko pracy.
      • Gość: jambaj Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.chello.pl 08.04.09, 20:46
        No to ja zostaje na PC'ecie. Może grając ETqw znajde drugą połówke. A wy konsolowcy hartkorowcy będziecie gnić na kanapach. Moge grać w "Kocham konie 3 online" aby na chacie były fajne laseczki.
        Jak laska przychodzi na chacjęde i widzi rozbechtaną konsole, na podłodze przed telewizorem to pierwsze co myśli to, że jesteś niedojżały. Jak masz pieca to wyłgasz się, że tylko pracy.
        -----------
        o LOL.
        Ty tak poważnie, czy jaja sobie robisz?
    • ludendorf Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 08.04.09, 20:59
      hehe jak ja kocham takie artykuły których jedynym celem jest obrazić użytkowników tego a nie innego sprzętu do grania (konsol również). oby tak dalej redaktorzyny
    • Gość: Elektro Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: 83.238.201.* 09.04.09, 00:11
      a kto gra na konsolach? geje, tak samo prawdziwe stwierdzenie co to powyżej
    • gm_ruda Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 01:48
      Ja gram i na konsolach i na PC. I bynajmniej nie preferuję "babskich" gier. No ale cóż, ja jestem inna. ;p
    • radek.zaleski Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 09:41
      @ludendorf

zwróć uwagę, że wszyscy zauważyli żartobliwą konwencję notki. i się świetnie bawiąsmile.

więcej uśmiechu, gry niezbyt poważny temat.
    • own3d1n1 Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 09:53
      Najpierw grałem na Amidze, potem na Pegazusie, kilka PC, Jeden badziewny X360, teraz mam kolejnego PC. I Nie wyglądam na dziewczynkę. tongue_out Dajcie spokój z takimi newsami bo Don_Wroc_Love zrobił takiego banana, że już Mu zostanie.
      • don_wroc_love Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 10:03
        o Pane big_grin
        ja banana na pysku mam praktycznie zawsze jak wchodzę na GC big_grin

ale ja taki wesoły chłopiec jestem wink

• Gość: mariah Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.mtnet.com.pl 09.04.09, 10:10
      taa ja od zawsze gram w "babskie" gry pierw na atari, pegasusie i oczywiście pececiku dlatego dalej czekam na Street fighter'a 4 to taka "babska" gra xD

nie na widzę jak mnie się tak poniża...że jestem kobietą to tylko ciupie w pasjansa?? nawet w robocie tego nie robię bo mnie mdli

pozdrawiam maniaczki ambitnych gierek jak saper xD
    • Gość: Siemion Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:20
      Swoją drogą ciekawe, jak bardzo podbijały Pasjansowi staty panie z biur tongue_out
    • truten_org Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 10:20
      Słaba prowokacja smile
    • Gość: wwg Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.lan-177.netconnect.pl 09.04.09, 10:38
      pan ss to pcetowy beton i nic tego nie zmieni bo czarne jest biale a biale jest szre czy jakos tak
    • Gość: Jason Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:49
      Haaaa Haaaa!!
      Myślałem że padne jak przeczytałem ten tekst!!
      Ale zgadzam się z tym!
      W domu rodzinnym matka i siostra też naginają równo w pasjansa i inne badziewia pokroju zuma?(czy jakoś tak)
      Nie wliczając w to że znam kolesia co na kurniku domino układabig_grin
    • Gość: Adi Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.04.09, 11:01
      Akurat wszystkie mi znane dziewczyny, które lubią pograć (w sensie pograć, a nie poubierać konia) są zagorzałymi zwolenniczkami konsol, a nie komputerów. Znaczy, że są bardziej męskie ode mnie PeCetowca? smile
    • j_uk_dev Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 11:41
      Moja połówka raczej konsole preferuje, PC to głównie w MMO jak WoW no i właśnie od czasu do czasu jakaś flash-gierka. Dziś rano jak się obudziłem, to w Uncharted grała ( kurcze, jest już dalej niż ja ), ostatnio GoW2 ( no i wczoraj kupiła GoW1, bo jak powiedziała "chce wiedzieć co było w poprzedniej grze" w sensie story wink ) no i razem RE5 ukończyliśmy ( choć ona ukończyła też raz grając sama, przez co miała całkiem niezły zestaw broni już miała dla trybu co-op, gdy ja liczyłem ostatnie naboje do pistoletu - całe szczęście dzieliła się ze mną amunicją wink ). I tak mógłbym wymieniać. Sama jest też związana z branżą gier ( designer i graphics artist w jednym, ale nie pracujemy razem ), więc może i z tego wynikać zamiłowanie do grania ( i wyszukiwania błędów, "rozpadła" już geometrię w "GoW2", w "Uncharted" odkryła znikające kolumny, które znikają po przyklejeniu się do nich itd. ). Artykuł bardzo wyolbrzymia stereotypy, które nie sądzę, by miały pokrycie w rzeczywistości. Natomiast słowo "gracz" utraciło już jakikolwiek związek z płcią osoby ( czyli inaczej niż 14 lat temu, gdzie w ankiecie przeprowadzonej przez Secret Service wyszło, że "samice" ( to ich określenie ) stanowią zaledwie 3% graczy.
    • azifafello Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 11:49
      Pitolenie - proszę, rozgraniczmy granie na PC i "granie" za pomocą PC smile Bo pasjansów i pierdółkowatych gierek flashowych nie uznaję zupełnie za "gry" per se. Plus - moja dziewczyna gra sobie na swoim lapku w Guild Wars, Cywilizację IV i Heroes of Might&Magic V - autor artykuł chyba lubi stereotypy i bardzo chciał zaognić dyskusję PC vs konsole.

Ile można, zapytuję? tongue_out

--

dell-me-about-it.blogspot.com
    • villianna Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny 09.04.09, 21:50
      Może po prostu budżet pań, który mogą przeznaczyć na modernizację sprzętu, zakup oryginalnych gier jest nieco węższy niż w przypadku panów?

Gram tylko na PC i po prostu nie byłoby mnie stać, żeby dorzucić do tego PS3, XBoxa oraz Wii - jak to robią moją moi koledzy.

Musiałabym zrezygnować z dobrych kosmetyków, ubrań, fryzjera lub książek - no way wink

Komputer mam dobry, gry mi na nim śmigają, a poza graniem mogę go używać do wielu innych rzeczy. Podłączam go do 40 calowego telewizora i gra się fajnie.

W takim razie po co mi konsola?
    • Gość: Szyszka Re: Kto gra na pecetach? Dziewczyny IP: *.acn.waw.pl 10.04.09, 10:29
      W życiu w pasjansa nie grałamwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka