Gość: Ray IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 08:38 mam prosbe napiszczie o nowej postaci z Diablo 3 whereisthatfire.com/2009/04/blizzard-ujawnil-nowa-klase-postaci/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rakso Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.chello.pl 18.04.09, 08:57 @Ray: Chyba było o Archiwiście napisane, nie licząc tego, że to(zrobiony z niezłym stylem i rozmachem) żart prima aprilisowy Blizzarda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.ksknet.pl 18.04.09, 10:37 Heh, wy tu alternatywne gadugadu, a nba 2k9 na pc jak nie było w sklepach tak nie ma. a 'alternatywnie alternatywna gra całkiem urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 12:16 Jeśli zamierza się zdobyć wszystkie gwiazdki i przejść time-triale to gra wydłuża się o kolejne kilkanaście godzin Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Alternatywy 18: Braid 18.04.09, 12:17 Dobra ! Pogram w to. Bo już tych epickich newsów wyciągniętych rodem ze średniowiecznych legend, opiewających głównego bohatera, wytrzymać nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Alternatywy 18: Braid 18.04.09, 15:14 Już mi tu szorować do sklepu! www.impulsedriven.com/braid Wedle kursu z 17 kwietnia nawet poniżej 50zl. A steama nie tykać kijem przez szmate, tam gra kosztuje 13 ojro czyli prawie 56zl. "Jeśli zamierza się zdobyć wszystkie gwiazdki " O co chodzi z tymi gwiazdkami? przeszedlem gre, zebralem wszystkie kawali puzzli, ale nie wiem o jakie gwiazdki biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2nd sex Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 15:26 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ray Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 15:27 faktycznie... kurde zem sie napalil i nawet pozadnie nie doczytal..hehe;] sry Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Alternatywy 18: Braid 18.04.09, 15:51 Już se doczytalem o co chodzi z tymi gwiazdkami. Zabawa w sam raz dla masochistów Odpowiedz Link Zgłoś
oduck Re: Alternatywy 18: Braid 18.04.09, 16:22 @simplex - ale na steamie sa acziwmenty Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Alternatywy 18: Braid 18.04.09, 16:27 Dałem 49 złotych. Jedne z lepiej wydanych pieniędzy na grę komputerową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.2-0.pl 18.04.09, 23:24 A o co chodzi z tym zakońćzeniem gry? Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Alternatywy 18: Braid 19.04.09, 02:30 Bardzo "zgrzeszę" @Pawle jak powiem, że Braid w ogóle mnie nie wciągnął i po prostu się nie spodobał? Jedynie na uznanie zasługuje świetna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Alternatywy 18: Braid 19.04.09, 02:35 j_uk_dev -> Odkąd powiedziałeś, że nie lubisz RTSów, a Flower cię nie wzruszył uznałem, że nie ma dla ciebie nadziei . A na poważnie, to każdy ma swój gust . Braid mi się bardzo spodobał. BUNCH - A przeszedłeś grę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.2-0.pl 19.04.09, 13:39 @d_pawel: Niestety nie przeszedłem. Nawet nie zacząłem grać. Ale dużo się mówi o tym zakończeniu. Dlatego też słowa kluczowe, YouTube i gotowe. I jeydne co mi przychodzi na myśl to (uwaga spoiler!) to, że księżniczka albo umrze, albo będzie wciąż więziona w nieskońćzoność przez jakiegoś złego bohatera. Mam racje? Bo co może wynikać z tej końcówki gdzie idzie się od lewej do prawej a następnie od prawej do lewej? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Alternatywy 18: Braid 19.04.09, 13:50 BUNCH, to naprawdę nie jest takie proste. zrozumienie wymaga przejścia gry, czytania tekstów i sporej dawki wyobraźni. ale jak już zrozumiesz... to masz dreszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Alternatywy 18: Braid 19.04.09, 14:15 SPOILER! BUNCH -> Zauważ, że w pierwszej wersji nasz bohater i księżniczka uciekają przed złym rycerzem nawzajem sobie pomagając, a w drugiej wersji przeszkadzają sobie, księżniczka wręcz ucieka przed nami i na końcu jest ratowana przez rycerza. I to jest zastanawiające i interesujące, dlatego będę musiał zagłębić się w fabułę, także częściowo ze słownikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.2-0.pl 19.04.09, 20:04 Dziękuję. Jeszcze wyjdzie na to, że cały czas byliśmy antagonistą. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.gprs.plus.pl 20.04.09, 07:15 czy nie popsuło się coś z formatowaniem? w dwóch miejscach ucięło początki zdań "...się wokół czasu to dość intrygujące rozwiązanie.", "...niezależnych rękach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.gprs.plus.pl 21.04.09, 00:11 i jeszcze znadnie "...jest stosunkowo krótką grą, starczającą conajwyżej na kilka wieczorów." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guybrush Re: Alternatywy 18: Braid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 12:16 świetna gra, wspaniała muzyka...warto wydac to 15$ Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Alternatywy 18: Braid 20.07.09, 16:51 GWIAZDKI. Mam duuuuzy problem - brakuje mi 2 gwiazdek do kompletu. Ale zeby odkryc jedna z nich musze ja ulozyc z puzzli. No wlasnie... puzzle już złożyłem i nie da sie ich rozłożyć!!! Jak to zrobic??? Bo już nie mam sił przechodzić jeszcze raz gry od nowa. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś