rorkdcr 29.04.09, 09:42 Głupie,ale jestem niewyspany więc śmieszne.Na pewno śmieszniejsze niż komiksy na gryonline... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123321 Re: To jest test IP: *.magma-net.pl 29.04.09, 09:47 Tak proste i przewidywalne, że aż się uśmiechnąłem Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: To jest test 29.04.09, 09:48 Zagłosowałem na NIE. Zagłosowałbym na tak i w ogóle byłbym pozytywnie do tego nastawiony gdyby komiks był rysowany przez redakcję. Nie liczy się warsztat, talent itp, ale wkład własny. Tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: To jest test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 09:49 hahahah, takie cos jest najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_sk Re: To jest test IP: *.elkomtech.com.pl 29.04.09, 09:52 Dorzućcie jeszcze kreskówkowe wersje członków redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaV Re: To jest test IP: 91.197.155.* 29.04.09, 09:55 Dobry beton nie jest zły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIAŁY GOŁĄBEK Re: To jest test IP: *.mofnet.gov.pl 29.04.09, 09:56 Mi się podoba. Idźcie tą drogą redakcjo. Mała uwaga: dymek herr hauptmanna powinien wychodzić ze stanowiska po lewej stronie wieży. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: To jest test 29.04.09, 09:59 Śmierdzi trochę dresami, ale zagłosowałem na "tak", żebyście mieli okazję się poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilthanas Re: To jest test IP: 217.153.86.* 29.04.09, 10:05 Poczatek nie powala, ale moze miec potencjal. IMO nalezy dac wam szanse. moje TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: To jest test 29.04.09, 10:05 Coz jak zostanie podwyzszona poprzeczka dowcipu to bede na tak narazie moja reakcje swietnie oddalo WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymczasem Re: To jest test IP: 217.153.131.* 29.04.09, 10:16 Komiks jako przekaz kulturowy należy rozwijać nawet w ten sposób. Poproszę jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batmanfan Re: To jest test IP: *.teleton.pl 29.04.09, 10:17 Tak, przedłużać... i pogrubiać. Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: To jest test 29.04.09, 10:23 Jestem wielkim fanem komiksu, jako medium ogólnego. Ale to niestety było słabe - ode mnie NIE. -- dell-me-about-it.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanies Re: To jest test IP: *.nat.student.pw.edu.pl 29.04.09, 10:29 na uczelni mam doczynienia sporo z betonami... ten jest pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: To jest test IP: *.chello.pl 29.04.09, 10:30 Można do was na maila jakieś propozycje wysyłać co do następnego komiksu ? Powinniście dalej tworzyć aczkolwiek wybierzcie sobie jakąś tematykę Wiadomo, serwis o grach to i komiks o grach. Jednak pomyślcie nad czymś innym ;] Może jakiś komiks z postaciami z redakcji w jakiś śmiesznych sytuacjach. To by się bardziej przyjęło Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: To jest test 29.04.09, 10:41 No panowie, nie żal.de tylko leid.de a coby się niekumaci w sprache pokumali to możnaby z gwiazdką tłumaczenie w przypisach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEJMON Re: To jest test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 10:49 Nie rozumiem ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: To jest test IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 29.04.09, 11:00 Ja naprawdę bardzo lubię komiksy, przeczytałem i nadal czytam ich wiele ale to ani nie śmieszne, ładne tez nie jest teksty naprawdę na żal.de Nie róbcie tego, o wiele lepsi jesteście w słowie bez obrazów niż dziecinnymi opowiastkami komiksowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: To jest test IP: *.hsk.com.pl 29.04.09, 11:15 "żal.de" -to mnie nawet rozbawiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: To jest test IP: *.toya.net.pl 29.04.09, 11:41 Darujcie sobie. DO poziomu Top Secret (rip) z ktorego pomysl zerzneliscie bardzo wam daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: To jest test 29.04.09, 11:43 W temacie komiksów robionych na podstawie gier, polecam zapoznać się z twórczością Shamusa Younga na The Escapist. www.escapistmagazine.com/articles/view/comics/stolen-pixels Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paroovka Re: To jest test IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 12:09 niestety słabe toto. Dowcip nie tyle ciężki, co wymuszony a i komiksem bym tego nie nazwał. bardzo prosze w takiej formie nie kontynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billyh Re: To jest test IP: *.torun.mm.pl 29.04.09, 12:25 Holy crap!!! Dawno takiego suchara nie widziałem....głos na tak, chyba chciałbym nawet więcej takich...hmmmm....nie wiem dlaczego, chyba też się nie wyspałem....jak to mawiali łowcy.B: "Czasami bywa też tak, że skecz jest ciężki" Odpowiedz Link Zgłoś