Dodaj do ulubionych

Capcom nie wyprze się UMD

29.04.09, 13:23
Tiaaa jasne.... sami grabarze UMD. Jeszcze zapłaczecie za UMDkami na półeczkach kupujac wirtualne gry.

Z czego sie cieszycie głupcy , ze kupujecie iluzje gry za te sama cene ?! Pozatym ten Hype na "UMD-less" to jakas wieksza głupota branżowa. Domagac sie by było uzytkownikom gorzej co za idiotyzm.
Dystrybucja cyfrowa obok UMD tak, UMD-less NIE
Obserwuj wątek
    • eszuran Re: Capcom nie wyprze się UMD 29.04.09, 13:53
      Ha haaa, nie ma to jak rzeczowy komentarz odautorski na końcu. Normalnie poziom wojowników o wyższość jakiejś platformy. Bo dzień byłby stracony, gdyby nie dowaliło się UMD, Pecetowi, PS3, DSowi, X360, czytelnikom PSXE, czytelnikom CDA, casualom, hardcorom, Wii, Gears of War, Killzone lub czemukolwiek, co znajduje się w kategorii "bo ja tego nie lubię, więc nikt nie ma prawa lubić".
    • xiem Re: Capcom nie wyprze się UMD 29.04.09, 16:50
      Panowie wyżej mają PSP? Co ja się pytam.. na pewno NIE.
      Gdyby było inaczej, nie byłoby tych głupich komentarzy.
      UMD ma małą pojemność (względem reszty, która siedzi w konsoli), a baterię zjada na śniadanie ..
    • xello Re: Capcom nie wyprze się UMD 29.04.09, 16:51
      eszuran, pięknie to ująłeś smile
    • eszuran Re: Capcom nie wyprze się UMD 29.04.09, 17:17
      Ja mam PSP, jeśli ktoś się pyta.
    • szemrany_typek Re: Capcom nie wyprze się UMD 29.04.09, 17:51
      Ja nie mam PSP, ale jak kupię, to będzie to na 99% wersja z UMD. Cyba, że wymyśla jakiś fajny sposób na zgrywanie starszych gier, wydanych jeszcze na płytkach.

No i kwestia estetyczna - tytuły na PSP mają chyba najładniejsze opakowania wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka