Dodaj do ulubionych

Wrażenia z dema inFamous

01.05.09, 17:11
''Przynajmniej od strony wizualnej'' mi za nic w świecie pod tym względem nie przypomina, chodzby wystarczy zobaczyć jakość tekstur!
Obserwuj wątek
    • piotrovonline Re: Wrażenia z dema inFamous 01.05.09, 19:07
      W inFa ma być tylko jedna broń ??
      Ja stawiam a bardziej orygialego [P], mimo że mogą być niedociągnięcia związae z faktem iż jest ona wydaaa ine kosole i niestety PC. A IF mają tylko Cella bez inych słabych procesorów PC. No cóż pożyjemy zobaczymy smile
    • tytacz Re: Wrażenia z dema inFamous 01.05.09, 21:15
      Tzn Cole korzysta tylko z elektryczności, jednak jej wykorzystanie może byćna kilka róznych sposobów. Wystarczy popatrzeć na gameplay smile.

Raz strzela jak z karabinu, potem rzuca dużą kulę (a'la granat), a niekiedy tworzy falę "odpychającą". Myślę, że tego typu umiejętności może byc sporo w tej grze smile.
    • slimeq23 Re: Wrażenia z dema inFamous 01.05.09, 21:27
      EE tam, jak bym chciał dalej pozostać człowiekiem, grał bym w GTA IV. Jakoś bardziej nastawiony jestem na Prototype.
      Skoro Cole pozostaje nadal zwykłym człowiekiem, czemu nie przejmuje pojazdów? wiem czepiam się tongue_out
      Jak dla mnie Alex Mercer będzie ciekawszą postacią od pana Cole.
      Pozostaje czekać, będzie demko na PSN to może zmienię zdanie. Cieszy mnie to że wyjdzie polska wersja tej gry, ciekawe czy prototype też dostanie nasz piękny język...
      Pozdrawiam.
    • z3r0_aka_yebaka Re: Wrażenia z dema inFamous 01.05.09, 22:27
      piotrovonline Ty to lepiej postaw na dobry słownik języka polskie, bo trudno Cię zrozumieć.
    • lethaldoze Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 09:11
      ^^ smile
      Ta grea będzie moim zdaniem lepsza niż Prototype
    • makimura Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 09:37
      A moim zdaniem bedzie lepsza od fallouta 6. Nie ma jak pobawic sie we wrozke smile. Swoja droga na xboxie chyba naprawde nie ma w co grac, skoro za recenzje dema Infamous zabiera sie najwiekszy fanboj Microsoftu na blogu wink.
    • x360suck Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 11:38
      W redakcji to prawie same fanboje xboxa widać to po każdym newsie pisany o PS3 lub recenzjach ale to taki mały szczegół.
    • makimura Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 12:08
      Troche w tym prawdy. Nawet Durski ostatnio narzeka. Najbardziej jednak nie lubie stwierdzen w stylu "gra bedzie slaba, bo trailer mi nie lezy". Pewnie gdyby trailer byl inaczej zmontowany, to gra zapowiadalaby sie swietnie wink.
    • x360suck Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 12:30
      ''Pewnie gdyby trailer byl inaczej zmontowany, to gra zapowiadalaby sie swietnie'' mylisz sie, wystarczy ze był by znaczek xboxa a PS3 nie było smile
      Pan redaktor pisze ze grafika jak w GTA4 LOL2.
      Ja nie wiem czy w tej redakcji ślepota zapadła ale inFamous zjada graficznie GTA4 ale oczywiśćie tego głośno nikt w redakcji nie powie bo poprawność polityczna heehee
    • makimura Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 13:06
      X360suck, ty chyba popadles w jakas paranoje. Nawet twoj nick na to wskazuje. Wizualnie podobna, to nie znaczy lepsza czy gorsza graficznie. Ja sie wstrzymam z porownaniem do premiery. Chociaz na pierwszy rzut oka rzeczywiscie infamous wyglada jakby nieco lepiej.
    • kenner Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 13:11
      Czy grafika jak w GTA IV to jakaś wada? Spodziewasz się nowej jakości? Sorry, nie tym razem. Podobny styl, a nie identyczny wygląd, to było to, co przykuło moją uwagę. Takie odniosłem pierwsze wrażenie po kontakcie z inFamous. To wszystko, gdzie tam są jakieś podteksty? Wyłapałem w demie dosłownie 2 wady i to malutkie, "jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tego tytułu", "tym bardziej więc chciałbym zagrać w pełną wersję" - rozumiem, że według Ciebie to nie jest wystarczająca rekomendacja z mojej strony?
    • evran Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 13:24
      "Skoro Cole pozostaje nadal zwykłym człowiekiem, czemu nie przejmuje pojazdów? wiem czepiam się tongue_out"

Ponieważ wejście do samochodu oznacza śmierć głównego bohatera wink

• makimura Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 13:50
      Nie mam zadnych zastrzezen co do obiektywnosci tego tekstu. Z tym fanbojstwem celowo nieco przesadzilem. Wiedzialem, ze znajdzie sie ktos kto ten temat pociagnie. Co do grafiki to jestem zdania, ze jej jakosc nie determinuje "fajnosci" calej gry. No a wszelkie klotnie na ktora konsole gra wyglada lepiej, sa niedorzeczne i bezcelowe, bo w wiekszosci wypadkow roznice sa tylko kosmetyczne.
    • vamp69 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 14:24
      Przecież gołym okiem widać, że inFamous wygląda zdecydowanie lepiej niż GTA4, ale cóż - trzeba być świadomym ślepcem żeby takiego czegoś nie dostrzec.
    • cux87 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 14:51
      Na renderach wszystko wyglada lepiej.
    • x360suck Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 14:54
      Jak ty nie rozróżniasz rendera od gameplay'a to szkoda gadać
    • froniupl Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 15:17
      cux87 pokaż jakiś render z inFamous bo ja jeszcze nie widziałem , wstawki są zrobione w stylu komiksowym a to co w sieci jest do oglądniecia to zlepki real-time'u a nie zadne rendery smile Jak bys mial ps3 to na PSS sa tez filmiki prezentujace gameplay w inFamous.
    • cux87 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 17:57
      @x360suck z toba w ogole szkoda gadac,dlatego najlepiej w ogole nie odpowiadaj na moje posty. @froniupl wpisz sobie w glupich googlach tytul tej gry i zobaczysz rendery na grafice, bo chyba je mial na mysli vamp69 piszac, ze inFamous wyglada lepiej niz GTA IV na pierwszy rzut oka.
    • cux87 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 17:58
      No bo chyba nie mial na mysli gameplay'u, a jesli tak no to cos z jego okiem jest jednak nie tak.
    • froniupl Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 18:28
      no raczej nie bo graficznie bije inFamous GTAIV choćby jakością tekstur ( dobry bump mapping) które w grze R* nie są najwyższych lotów.. smile Nie ma renderów na grafice a jest renderowana grafika
    • vamp69 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 18:38
      Pod względem graficznym, to inFamous ładniej wygląda niż GTA4.
    • cux87 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 19:17
      Ach, no bo GIA TV gorzej wygladalo na PS3 niz na Xboxie, takze byc moze i macie racje. Przepraszam najmocniej.
    • cux87 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 19:17
      i mean GTA IV wink
    • vamp69 Re: Wrażenia z dema inFamous 02.05.09, 20:38
      Przecież wersja GTA4 na x360 nie jest jakoś powalająco lepsza od ps3 smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka