lenkaaa 15.05.09, 20:38 WLASNORECZNIE ZLAPALAM MOJE PIERWSZE SREBRNE JAJO !!!! Pewnie dzieki temu, ze teraz wszyscy lapia te nowe, bo srebrne dla nich to zadna nowosc, a ja ich nigdy nawet nie widzialam, wiec i nie moglam probowac lapac, hi, hi ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 15.05.09, 21:55 dragcave.net/view/cEUE A to blizniak twojego jajka Wyraznie sie urodzily dwa i jedno poszlodo adopcji. Ech, a ja jeszcze nigdy nie mialam blizniakow Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 15.05.09, 22:14 miałam raz tylko ,na samym poczatku blizniaki pamietam ze nie wiedziałam o co chodzi gratuluje sreberka ja mam samca do parybede mnozyc Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 15.05.09, 22:18 gratulacje ja nie potrafie srebrniaka chycić,mam ale dostałam w prezęcie a drugiego sobie wychodowałam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 15.05.09, 23:20 mnie sie bliźniaki trafiał ale nigdy "jednojajowe", no każde w innym kolorze było.... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 15.05.09, 23:19 no to gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 16.05.09, 17:01 ja oba srebrniaki mam z oszustwa, żadnego własnoręcznie nie złapałam, ale ciągle próbuję, nie poddaję się zdrowia dla Twojego sreberka! Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 16.05.09, 22:46 !!! oaooo jestem w totalnym szoku. JEAH! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Och, Ach, Jaka jestem szczesliwa :D 16.05.09, 23:23 no super!!! I wiecie co? teoria Ikobiety sprawdza sie - ile razy rozmnażam srebrnego czy złotego ze "świeżynką" to dają błyszczące jajka Odpowiedz Link Zgłoś