Dodaj do ulubionych

polygadka #91

24.05.09, 23:33
Milo, ze polygadki ukazuja sie regularnie. Dobry to znak. Co do 360 to ja cos zlego powiem smile Nie ma niezniszczalnych 360tek. Moja startowa wlasnie padla, a bylo tak pieknie 3 lata i jeden tydzien bez awarii... ten jeden tydzien, pieknie ktos zapalnik czasowy w MS wymyslil...
Obserwuj wątek
    • gurafikku Re: polygadka #91 24.05.09, 23:59
      a to miła niespodzianka smile
    • fantasmagieria.net Re: polygadka #91 25.05.09, 01:00
      A propos prawa do oddania towaru do sklepu. Niestety konsument nie moze sie rozmyslic i zwrocic towaru do sklepu. Nie ma takiego prawa. Przekonalem sie o tym osobiscie i nawet dzwonilem w tej sprawie do Towarzystwa Ochrony Konsumenta, ktore wydaj mi sie byc mafia na uslugach sklepow, bo babka przez telefon nie powiedziala mi nic byloby na reke klienta.
      Jest tak, ze jesli towar jest wadliwy sprzedawca moze go wymienic lub zagwarantowac naprawe. Praktyki, w ktorych sprzedawca przymuje nienaruszony/rozpakowany towar i zwraca pieniadze sa tylko dobrym obyczajem niektorych sklepow, a nie obowiazkiem. Jedynie inne prawo dotyczy towarow sprzedawanych przez Internet.
    • powercontrols Re: polygadka #91 25.05.09, 07:25
      no..i poniedzialkowy poranek nie jest juz taki beznadziejnysmile
    • shunkan Re: polygadka #91 25.05.09, 07:53
      Oh my... Panowie! 2:17:09?! Dziękuję wam serdecznie za uratowanie tego i tak beznadziejnego już dnia big_grin
    • mihnu Re: polygadka #91 25.05.09, 12:03
      No Tadek znowu zarządził - ciągle jakieś uwagi, gadanie o PC. big_grin
      Reszta ekipy teraz przez parę miesięcy będzie czepiać się jego supermocy. tongue_out
    • xiem Re: polygadka #91 25.05.09, 12:18
      @Dahman to jest błąd w prawie Polskim. W całej UE masz prawo oddać towar, nawet jeżeli jest dobry, ot poprostu nie spodobał Ci się (sam oddałem TV po tygodniu - DE).
      Zdaje mi się, że to prawo unijne, powinno być nad prawem polskim.
    • capoman1986 Re: polygadka #91 25.05.09, 13:03
      Niestety, ale nie całe prawo, dyrektywy unijne działają w Polsce. A co do małej ilości ludu w Renomie, marketing był do bani, jakbym nie przeczytał o tym na Poly to bym nie dowiedział się o tym evencie.
    • krzysieks108 Re: polygadka #91 26.05.09, 11:54
      Więcej celtyckiej muzyki smile
    • snow_man_s Re: polygadka #91 26.05.09, 18:37
      1. Otwieranie (szczegółnie oscentacyjne) piwa na nagraniu jest słabe. Natomiast gadanie i żarcie w tym samym czasie należy już po porstu do kategorii "żenuła".
      2. Szkoda, że Tadek nie tylko zagadał wszystkich, ale także gościa.
      ps. Dobrze, że technicznie jest coraz lepiej, wręcz prawie idealnie. ;]
    • fantasmagieria.net Re: polygadka #91 26.05.09, 20:03
      @Xiem: Mialem taka sytuacje, ze dostalem PS3 na gwiazdke, czy jakos tak. Jako fanboy 360 nie chcialem nawet otwierac pudla wink Na drugi dzien poszedlem, i powiedzieli, ze nie moga przyjac towaru z powrotem, nie ma takiego prawa. Przygotowani na takich klientow jak ja, dali mi odrazu proszurke i wiztyowke do jakies agencji konsumenta. Niestety, nie mozna sie rozmyslic i jesli sprzedawca nie wyrazi dobrej woli to towaru nie przyjmie. Miejsce akcji Irlandia, sklep GameStop. W prawie jest tylko gwarancja i rekojmia, niestety.
    • polychessman Re: polygadka #91 27.05.09, 07:41
      Wszystko super ale mam jedno zastrzeżenie, za bardzo zciszacie czasem głosy, mam na myśli głownie Tora, ale też Zooltarowi się zdarza tongue_out Uczcie się od pozostałych dwóch panów ^^
    • kropkacompl Re: polygadka #91 27.05.09, 13:17
      Po raz kolejny zadam pytanie bo jakoś ostatnio Panowie po drugiej stronie "majka" nie dali odp. Czy nie możecie tych fotek któe zapodajecie na stronie przypisywać jako okładeczki do podcasu ? Fajnie słucha sięWas na iPodzie i iPhonie ,ale ten znaczek brak okładeczki nie pasi to już konkurencja k,która i tu czasami się pokazuje (pozdro dla Dahmana) ma okładeczkę i to mi się podoba. Dobrze ,że zapraszacie gości i można też poznać zdanie kogoś " świeżego" ,ale dajcie mu dojść do głosu bo jak na początku było troszkę słychać gościa tak potem jak kamień w wodę jak "przekupy" go zagadałyście. Pozdrowienia (sorki za brak składni ,ale właśnie wróciłem z pracy po nocce tak na marginesie właśnie w pracy Was słucham i dzięki Wam udaje mi się nie przysypiać smile )
    • theigor777 Re: polygadka #91 28.05.09, 19:20
      @zooltar

Lubisz super-herosow? Obczaj komiks "The Boys"
    • argeth Re: polygadka #91 09.06.09, 22:39
      Racja, Toread się za bardzo scisza jak wygłasza monolog ,a tak to technicznie okej wink Szkoda tylko ,że gość nie miał za wielu kwestii, przez co wartość jego obecności drastycznie spada. Moim zdaniem jak zapraszacie kogoś, to podcast powinien się wręcz skupiać na wypowiedziach tej osoby. A, do tego dlaczego się śmiejecie z "traumatycznej" sceny z Gearsów, to taki moment, po którym macie motywację na eksterminację Loktusów. Była to najdłuższa polygadka którą miałem okazję słyszeć i wartość ta nie była przeciągana, po prostu good shit wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka