ajwer-hfp 02.06.09, 23:13 jak zobaczyłem filmik na konferencji to był pierwszy moement kiedy prawie gałki oczne mi wyleciały...później jeszcze na FF XIV online...MGS na PSP...i GoW 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragonow20 Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 02.06.09, 23:16 Myślałem ze padne jak to zobaczyłem na konferencji PS3 jest najlepsza, graficznie Uncharted2 nie ma sobie równych, to sie nazywa grafika next-gen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 02.06.09, 23:22 A_W_E_S_O_M_E_! Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 02.06.09, 23:51 I pomyśleć że w cz1 zagrałem dopiero jakieś dwa miesiące temu. Nie wiem jak, ale gra mi gdzieś umknęła z listy zakupów.Prawdę mówiąc przy tej pozycji bawiłem się bardziej niż przy KZ2. To co nas czeka przy części drugiej to już sama poezja. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 00:41 Masakra! Wygląda dużo lepiej niż się spodziewałem. Jak dla mnie to najlepsza gra tego E3. Odpowiedz Link Zgłoś
doncornelio10 Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 07:28 w koncu wybuchy granatów wygladaja pozadnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 09:15 A już się obawiałem że w U2 tylko zima i śnieg będzie. Zapowiada się świetnie. A biorąc pod uwagę jak doskonały i dopracowany w szczegółach był pierwszy Uncharted, to HIT MUROWANY. I do tego MULTI ! Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 09:28 Zobaczcie jak wygląda krajobraz!! W tych górach z pewnością będziemy chodzić GRAFICZNIE numero uno Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 10:21 Nowy, śliczny trailer: www.gametrailers.com/video/e3-09-uncharted-2/50366 Elena Fisher is back Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 10:29 "PS3 jest najlepsza, graficznie Uncharted2 nie ma sobie równych" Grafika i animacja są rewelacyjne, na razie żaden dotychczas zaprezentowany tytuł na jakąkolwiek platformę nie jest w stanie podskoczyć, ale to głównie zasługa developerów. Od dziś ND to dla mnie Naughty God Odpowiedz Link Zgłoś
huta_imienia_lenina Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 10:36 Uncharted wygląda...no w sumie to brak słów, żeby to opisać. Ale, że będzie dobrze to wiedzieliśmy od dawna. Podobnie ma się sprawa z Kratosem. Tych gier nie da się zepsuć. Wciąż jednak moim zdaniem zwycięzcą tych targów jest najnowszy Splinter Cell. To co chłopaki wymyślili dla Fishera na (zapewne) zakończenie jego przygód jest genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 10:38 Miodzio Gram właśnie w jedynkę, którą ciepłem do szuflady jakieś pół roku temu... pięknie się gra tylko po kiego grzyba nagle z pod ziemi wyłażą jakieś stwory co to wyglądają jak skrzyżowanie roweru i ośmiornicy a z twarzy przypominają Jarka i Leszka... nienawidzę jak z poważnej gry robi się jakiś horror SF. Może dzisiaj na trzeźwo to będzie trochę inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 10:44 Ano, powalająca prezentacja była, Sony zaczęło z grubej rury. W zasadzie chyba najlepiej wyglądająca gra ever, zawstydzająca nawet krajzisa na pc. Tyle że to skakanka+strzelanka+bieganka. Do The Last Guardian się nie umywa Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 11:54 Fakt, ładniejszej gry jeszcze nie widziałem. trudno to porównac do Killzone 2 bo to zupełnie inny klimat i kolorystyka, ale Uncharted 2 wygląda przefantastycznie i razem z God of War 3, Killzonem, Heavy Rain'em, MGS4 , GT5, daja prawdziwy obraz mocy PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
charlesz Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 12:26 Po dwukrotnym ukończeniu GOW, GOW2, następnie K2 i Uncharted ta ostatnia wywarła na mnie zdecydowanie największe wrażenie. Dwójka po prostu będzie rządzić ! Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 14:23 no dobra dobra ale jak najskuteczniej rozwalać te stwory z jedynki? bo mam MP40 i słabiutko, słabiutko mi wczoraj szło (może fakt że miałem ze 3,5 promila nie pomagał ale... ) Odpowiedz Link Zgłoś
kimsim Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 14:57 @raffyxxx bez celowania i jak beda ok 2 metry od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 03.06.09, 16:18 "no dobra dobra ale jak najskuteczniej rozwalać te stwory z jedynki?" Ostrzałem ciągłym z Desert Eagle'a z niekończącą się amunicją Odpowiedz Link Zgłoś
system77 Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 04.06.09, 05:31 taa bardzo realistycznie... poruszające się drzewa... ale bohater chowający się za "pancernymi" deskami przed ostrzałem ze śmigłowca to jest OK... wodotryski pozbawione logiki, gra się pewnie fajnie, ale po co te zachwyty nad grafiką która nie ma żadnego sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 04.06.09, 07:43 "gra się pewnie fajnie, ale po co te zachwyty nad grafiką która nie ma żadnego sensu?" A obraz jakiś w muzeum kiedyś widział? Wszystkie plastycznie mają sens? Muszą mieć? Swojego poczucia piękna nigdy nie łechtał? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 04.06.09, 13:48 Jednym słowem Miażdżyciel i Maskarator tegorocznego E3. Zarówno pod względem grafiki jak i gameplay'u. Ściągnijcie sobie trailer z PSS z 1080p. Wygląda nieziemsko. Odpowiedz Link Zgłoś
fenrirx Re: Rozgrywka: Uncharted 2: Among Thieves 04.06.09, 18:35 "wodotryski pozbawione logiki, gra się pewnie fajnie, ale po co te zachwyty nad grafiką która nie ma żadnego sensu?" Realizm realizmem ale nie kosztem gameplaya To gra a nie rzeczywistość ... Uncharted 2 wygląda obłędnie Trzeba będzie zaopatrzyć się w konsolkę sony Odpowiedz Link Zgłoś