Dodaj do ulubionych

Trailer: Star Wars: The Old Republic

03.06.09, 13:17
Ugh... Dżordżu Lukasie, Ty to widzisz i nie grzmisz...?!
Obserwuj wątek
    • kamsonowicz Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 13:30
      Daje radę.
    • yarpen_stc Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 13:35
      Akurat SW: TOR robi Bioware:Austin, wiec srednio kanadyjskie, ale niech tam smile
    • doncornelio10 Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 14:37
      Nie wiem jak Wam, ale mi się strasznie podoba xd mam jednynie nadzieje, że nic nie zjebią
    • lethaldoze Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 14:51
      Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych trailerów jakie ostatnio widziałem, nie jest to badajże intro do gry? Tak czy inaczej trzymam kciuki za wersje na konsolę smile.
    • charlesz Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 15:08
      Zmasakrował mnie ten filmik. Najlepszy trailer gry jaki widziałem od dłuższego czasu.
    • szemrany_typek Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 15:59
      Świetnie zrealizowany trailer, ale raczej nie ma co liczyć, że gameplay będzie tak wyglądał, mmo rządzi się swoimi prawami. Może jakaś open beta za parę miesięcy?
    • slowik00 Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 16:05
      Jakoś wątpie żeby wyszło na konsolę. MMO na xboxie? Nie sądze. No trailer (intro?) całkiem fajny ale co z tego skoro ta gra to MMO i system walk na pewno będzie turowy i nawet nie będzie podobny do tego co widać na filmiku.
      A są jakieś informacje czy to będzie F2P czy P2P? Kiedyś słyszałem jakieś plotki o tym, że nie będzie abonamentu.
    • jamesssss Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 16:17
      suppppperrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • keerk Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 21:33
      no już wczoraj rano zapodałem wszystkim znajomym tego linka z gametrailers - po prostu mistrzowski trailer!
      może wreszcie przekonam się do gier MMORPG wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka