plushplush 03.06.09, 13:17 Ugh... Dżordżu Lukasie, Ty to widzisz i nie grzmisz...?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarpen_stc Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 13:35 Akurat SW: TOR robi Bioware:Austin, wiec srednio kanadyjskie, ale niech tam Odpowiedz Link Zgłoś
doncornelio10 Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 14:37 Nie wiem jak Wam, ale mi się strasznie podoba xd mam jednynie nadzieje, że nic nie zjebią Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 14:51 Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych trailerów jakie ostatnio widziałem, nie jest to badajże intro do gry? Tak czy inaczej trzymam kciuki za wersje na konsolę . Odpowiedz Link Zgłoś
charlesz Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 15:08 Zmasakrował mnie ten filmik. Najlepszy trailer gry jaki widziałem od dłuższego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 15:59 Świetnie zrealizowany trailer, ale raczej nie ma co liczyć, że gameplay będzie tak wyglądał, mmo rządzi się swoimi prawami. Może jakaś open beta za parę miesięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
slowik00 Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 16:05 Jakoś wątpie żeby wyszło na konsolę. MMO na xboxie? Nie sądze. No trailer (intro?) całkiem fajny ale co z tego skoro ta gra to MMO i system walk na pewno będzie turowy i nawet nie będzie podobny do tego co widać na filmiku. A są jakieś informacje czy to będzie F2P czy P2P? Kiedyś słyszałem jakieś plotki o tym, że nie będzie abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesssss Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 16:17 suppppperrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keerk Re: Trailer: Star Wars: The Old Republic 03.06.09, 21:33 no już wczoraj rano zapodałem wszystkim znajomym tego linka z gametrailers - po prostu mistrzowski trailer! może wreszcie przekonam się do gier MMORPG Odpowiedz Link Zgłoś