peterek2 04.06.09, 11:21 Jakie to czasy nastały, że skradankami trzeba nazywać gry, w których absolutnie nie unika się walki. Ostatnia nadzieja w nowym Thiefie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-ka Kilka słów o Splinter Cell: Conviction 04.06.09, 11:35 A mię się to rzutowanie kolejnych celów czy wskazówek na otoczenie nie podoba, i tyle. Z drugiej strony funkcja "mark&execute" wygląda na naprawdę fajną. Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Kilka słów o Splinter Cell: Conviction 04.06.09, 11:39 No na razie nie zabija ten tytuł, po kilku pierwszych rozentuzjazmowanych komentarzach które pojawiły się po konferencji Microsoftu oczekiwałem trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
huta_imienia_lenina Re: Kilka słów o Splinter Cell: Conviction 04.06.09, 13:17 a mnie akurat zmiażdżył całkowicie. ogólnie jestem fanem całej serii a Conviction prezentuje się fenomenalnie. każdego nieprzekonanego zapraszam na obejrzenie pokazu rozgrywki wraz z komentarzem na splintercell.com. trzeba się zarejestrować ale naprawdę warto. ta gra zapowiada się przegenialnie! Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Kilka słów o Splinter Cell: Conviction 04.06.09, 14:06 Ja już widziałem wszystkie filmiki Mam wrażenie, że nie zawiodą dawnych fanów i będą ścieżki umożliwiające przejście gry "na ducha". Już pod tymi drzwiami co Sam robi w środku rozwałkę widać, że można by było wyjść przez okno i obejść aż do celu. Wrogowie są przygotowani przez to, że wcześniej gracz strasznie namieszał. W dodatku na trailerze widzimy, że Sam rozmawia z tym Korbinem i dopiero przychodzą agenci. Tak więc na pewno da się przejść do niego niezauważonym, przepytać i załatwić to w inny sposób, tak żeby historia potoczyła się jak na teaserze. Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_squirrel Re: Kilka słów o Splinter Cell: Conviction 04.06.09, 16:26 super interesting! Odpowiedz Link Zgłoś
mkrb Re: Kilka słów o Splinter Cell: Conviction 04.06.09, 23:22 jestem fanem calej serii splinter cell ksiazek jak i gier i osobiscie mnie ten tytul, ta czesc naprawde imponuje i nie moge sie doczekac kiedy tylko dostane ja w swoje lapy bo wyglada oszolamiajaco Odpowiedz Link Zgłoś