Dodaj do ulubionych

Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft

• xello Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 15:57
      mnie przyjemnie zaskoczyła biblioteka nowych gier na PSP (już olewając samo psp go), duże konsole niczym nie zaszkoczyły (tytuły prezentowane będą świetne, ale znane są od dawna), nawet trochę się zawiodłem MGS Rising (brak Hideo, Raiden, pewnie zwykła sieka....).
    • mi-go Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 15:58
      Wg. gamespotu obok Sony nie było umieszczone Uncharted 2 i God of War 3... Jest napisane Last Guardian, motion controll, Rockstar ps3 exclusive i psp go.... Oczywiście w zakładce Ms jest wszystko smile

Dla mnie z Ms tylko splinter cell się liczy. gdyby nie Gt5 to jeszcze Forza, ale nijak to się ma do Uncharted 2 i God of War 3 plus Mag'a i Last Guardiana oraz exa od Rockstara
    • padziu91 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:02
      Jak to mój kumpel powiedział, po konferencji SONY:
      "To wiilot z kulka analna na końcu"
      "gwiezdny bicz samo-maso" xD
    • the_emjoot Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:14
      Z tym sado-maso biczem mialem podobne skojarzenia. Widzicie potencjal przy grach 18+ ? big_grin
    • darth_raven Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:15
      czy tylko mi nie umknęło przy pokazie kontrolera SONY, że to jest prototyp i finalna wersja na pewno będzie wyglądać inaczej ?
      Co do samych konferencji muszę się zgodzić, że Nintendo wypadło najsłabiej big_grin
    • darth_raven Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:16
      a do gier 18+ jednak Natal się bardziej przyda ->
      Rozpoznawanie głosu i ruchów dłoni xD
    • mi-go Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:36
      No właśnie się zastanawiałem co by zrobił ten chłopiec gdybym mu powiedział coś niemiłego, choćby zwykłe "go, fuck yourself" albo na podanej kartce narysował coś niecenzuralnego...
    • ico72 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:37
      Jak dla mnie niewielka przewaga Sony za sprawa Uncharted2, Xbox to Alan .Nintendo= żenada
    • muzi80 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:40
      Myślę, ze niektórzy z Was powinni popracować nad angielskim gdyż ten smieszny kolow okularach WYRAŹNIE powiedział, że właśnie wysyłają devkity Natala do producentów gier, więc nie wiem o jakich mrzonkach mówicie..Poza tym Natal był dostępny do testów dla wybranych dziennikarzy.Żal czytać pewne komentarze. Trochę obiektywizmu.
    • ddareq Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:42
      Zarowno Microsoft jak i Sony zaprezentowali dobre gry, jednak konferencje MS mi sie lepiej ogladalo, skonczyla sie zanim zaczela przynudzac. O Nintendo sie nie wypowiadam bo nie ogladalem
    • doomny Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:44
      Podajcie przykłady serii gier, w które chcielibyście zagrać na Natalu? Alan Wake IMO słabiutki. Nic poza Residenty i troche Silent Hilla nie pokazali. Tyle lat produkcji dla gry 7/10 to przesada.
    • ddareq Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 16:48
      A gdzie te pierwsze oceny Alana juz masz?
    • mi-go Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:03
      Devkity pewnie wysłali i zaraz zrobią Barbi jump, jump revolution itp. podobne gry. No chyba , że Halo: Reach będzie to wykorzystywało ale to jest mniej dokładne niż bazgrzący dwulatek także nie wiem co z tego wyjdzie. Trochę po prostu nie wierzę , że uda się to jakoś fajnie zaimpementować w dobrych grach dla dorosłych , a trochę nie chcę, żeby takie patenty zagościły na stałe na konsolach, które i tak są w obsłudze proste jak konstrukcja cepa. Na siłę chcą uszczęśliwić i tak (moim przypadku) szczęśliwych graczy i zrobić z nich kukiełki machające łapkami prze tv. Ja już pisałem, że jak chcę się poruszać to idę na squasha, tenisa, rower, pobiegać, a po pracy przy konsoli chcę wypocząć na wygodnej kanapie.
    • cube822 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:04
      @maciej.czerwinski
      Czy ty jestes zdrowy na umysle?
    • theigor777 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:12
      A ja jestem pelen podziwu dla wszystkich firm tam obecnych (zwlaszcza MS i SONY) bo nie dosc ze doją od was niesamowitą kase , to jeszcze zamieniają was w chodzące bannery gloszące wszedzie: MOJE JEST NAJLEPSZE!! , a jak ktos ma odmienne zdanie to w morde go , bo sie nie zna , jest zlosliwy , ma 10 lat , jest zazdrosny... Tak latwo dajecie sie robic na ten bullshit rydzyków elektronicznej rozrywki...ehh
    • janci0 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:12
      Ogólne przesłanie tegorocznego E3 jest takie - w nic nie pogram przed zimą. A żeby pograć porządnie, to muszę czekać na 2010 rok sad
    • maciej.czerniawski Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:34
      cube822: nie wiem czy kierowałeś swoją wypowiedź do mnie, zapewne tak, ale na przyszłość radzę stosować kopiuj+wklej niż przekręcać nazwisko.

Co do pytania. Tak, jestem zdrowy na umyśle, przynajmniej taki się czuję. Nie widzę w mojej poprzedniej wypowiedzi niczego, co by wskazywało inaczej. No, ale nie chwaliłem PS3, więc wszystko jasne wink
    • adamus7856 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:34
      Dla nas polaków wygrało Sony - i chyba tylko fanboye sie z tym nie zgodzą - dużo z niby Exclusivów jakie pokazał Microsoft wyjdzie na PC więc nie są to Exclusivy - a wszystkie te wypożyczalnie filmów są i tak dla nas polaków niedostępne więc w sumie ta część konferencji nie była dla nas - Sony pokazało wiele fajnego bez jakiegos wielkiego show jak to robi Microsoft i za to trzeba ich lubić

PS. No i ten MGS - i tak wyjdzie na PS3 i PC xD
    • kemiru Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:35
      @theigor777:
      Kasę to robi Nintendo, pod tym względem Ms Sony robią pod siebie smile
      Co do konferencji, dajcie mi U2, TLG, Agenta i będę zadowolony.
      Ps: No i te dildo z zabawnymi grami wink
    • theigor777 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:38
      @kemiru
      Nie chcesz mi chyba powiedziec ze MS i SONY robia to dla przyjemnosci. Pozdrawiam
    • graczz11233 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:45
      MS ma rację i koniec. Ludzie ciągle nie wierzą, że Project Natal naprawdę istanieje, ale czekamy do premiery. To jest HIT tego E3, koniec, kropka.
    • kemiru Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 17:51
      @theigor777:
      Oczywiście, że nie. Chodzi mi o to, że Ms i Sony wciąż dopłacają do interesu.
    • prochaos Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 18:03
      Tak jak rok temu i tym razem wygrał M$.
    • fenrirx Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 18:21
      Według mnie w tym roku znowu wygrał M$ ... ale sony tuż za nim smile

Najlepsze gry tego E3:

Final Fantasy XIII, Alan Wake i Splinter Cell Conviction

Największe zaskoczenie:

Project Natal, Final Fantasy XIV i Metal Gear Solid: Rising na Xbox 360, PS3 i PC

Takie trzy grosze odę mnie smile
    • garam Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 04.06.09, 18:38
      Niestety, nie będę oglądał konferencji jeszcze raz, tylko po to, by wymienić Ci ekskluziwy.

Co do Natala - powtórzę się, ale na 100% nie będzie on wykorzystywany w "normalnych" grach, bo i po co ? To ma być zabawka dla casuali a nie nowy kontroler dla Graczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka