cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 13:02 @hellghan - Halo ODST i Halo Reach - widać mało wiesz... ODST to zupełnie przerobiona 3, a Reach to będzie killer - Gearsy - ta... skoro Gearsy są takie słabe to czemu ps3 NIEUDOLNIE próbuje je naśladować w Quantum? po prostu GEARSY MIAŻDŻĄ ale fanboye Sony starają się tego nie dostrzec - GT5 może co najwyżej Forzie opony czyścić... - Infamous vs Crackdown - bluźnisz.... pograj najpierw i zobacz o co chodzi. Słabiutkie Infamous nie ma SZANS z tym tytułem , a za rogiem czai się już Crackdown2... że nie wspomnę o strzelaninach podanych przez kogoś wyżej które będą obsługiwać Natala eeech i z czym do ludzi sonyboju...? Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 13:31 @hellghan jeśli chodzi o Infamous - zacytuję ci jedną z recenzji: "inFamous" nie jest produkcją tej klasy co "Crackdown", lecz nie oznacza to bynajmniej, że jest zła. Parę elementów wymagałoby poprawy, można by bardziej urozmaicić zadania, załatwić głównemu bohaterowi jakiś transport i popracować nieco nad zróżnicowaniem przeciwników oraz ich inteligencją. jak chcesz - podaj maila - mogę Ci wysłać adres recenzji na dużym poważnym portalu bo nie będę tu linkować. Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 13:50 Cypisek jak Infamous moze byc slabe wez pomysl co ty mowisz - prawie na wszystkich serwisach dostalo powyzej 9 - a gearsy 1 wyszly na peceta - nie zdziwie sie jak 2 tez wyjdzie - do tego co ty wiesz o GT5 ze juz sadzisz ze bedzie gorsze od Forzy? - grales w ktora z tych gier? jak tak to dobry jestes - Mag to taki Battlefield - spoko BFa tez mamy na PS3, GOW3 to taka sobie siekanka - KU... znajdz lepszego slashera a dam ci nobla Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 14:01 No i jak sie tak upierasz na to ze InFamous jest gorsze od Crackdown to prosze tu masz wyniki recenzji z najwazniejszych portali: Infamous Crackdown IGN 9.5 8.0 GS 9.0 7.8 GT 9.0 7,5 Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 14:07 @adamus7856 ok, może nie strasznie słabe...tylko że Crackdown jest LEPSZE (chyba, że dyskutujemy na temat grafiki to przyznaje jest lepsza, ale grafika to nie gra - ważniejsza jest GRYWALNOŚĆ - nie raz dane nam graczom było się o tym przekonać) heh, a Gearsy 2 nie ujrzysz na Pececie... bo o ile z jedynką nabierano wody w usta, to o dwójce wyraźnie powiedziano że nie ma szans GT5 NA PEWNO będzie gorsze od Forzy - nie ma szans być lepsze znajdz lepszego slashera a dam ci nobla ---- Dante's Inferno (nie mówiłeś o exclusive ) a pokaż mi L&D albo ballad of Gay Tony na pc/ps3 btw. życzę miłych zabaw z ptaszkiem w Last Guardian Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 14:42 eurogamer: Crackdown9/10, inFamous 7/10 Edge Magazine Crackdown 8/10, Infamous 7/10 Games Radar Crackdown8/10, Infamous 7/10 a czytając DUŻO recenzji okazuje się że to nie tylko moje zdanie, że Infamous nadrabiał grafiką ale tracił na GRYWALNOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 15:03 @hellghan Halo 3 odst - dlc do gry sprzed 3 lat cukierkowej pseudostrzelanki ------- to zdanie najlepiej pokazuje Twoją wiedzę po pierwsze żadne DLC tylko osobny produkt DLC - to Download Content - ODST będzie dodatkiem do zassania z Live? BZDURA po drugie poczytaj, porównaj www.eurogamer.net/articles/odst-halo-evolved-article cukierkowata grafika mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 15:20 www.gametrailers.com/video/e3-09-halo-3-odst/51019 tu jeszcze trochę tej "cukierkowatej" grafiki... proponowałbym najpierw poznać temat, dopiero później na jego temat się wypowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 15:32 Cypisek chyba żartujesz z tym Dante Inferno - przecież to będzie zwykły średniak - a z ptaszkiem nie będę się bawił - wole się pobawić z dziewczyną w łóżku. a i najlepsze twoje zdanie: "GT5 NA PEWNO będzie gorsze od Forzy - nie ma szans być lepsze " - to pokazuje jak zapatrzony jestes w swoją konsolę - nie masz ŻADNYCH dowodów aby tak twierdzić - jedynym jest że GT5 "nie ma szans byc lepsze" wogóle ile ty masz lat 12? Bo twoje wypowiedzi są właśnie na takim poziomie BTW. nie zdziwię się jak ten ptaszek w Last Guardian będzie jedną z głośniejszych gier w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 15:37 zdziwiłbyś się ile mam lat, to po pierwsze, a po drugie wspaniały poziom pokazujesz porównując adwersarzy na forum do nastolatków - zaiste wyjątkowo dojrzały. co do ptaszka.. Cóż - nie poradzę że gryf z gry kojarzy ci się jednoznacznie... ale to Twój problem a po drugie ciekawe na JAKIEJ podstawie Ty twierdzić, że GT5 będzie lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
suijin Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 16:44 Cypisek mógłbyś napisać coś więcej odnośnie wyższości Banjo nad Ratchetem? Prawdę mówiąc to na pierwszym miejscu umiejscowiłbym trylogię Jak and Daxter, ale chętnie przeczytam twoja opinię. Co do Trico. Wg mnie pod względem emocji bije na głowę Milo. W trailerze nie pada jedno słowo, a więź między bohaterami wylewa się garściami. Natomiast w filmiku z Milo pan Peter M musiał opisywać dość szczegółowo relacje pomiędzy Milo a panią która uczestniczyła w pokazie. Poza tym pod względem nowinek technicznych Trico tez ma u mnie pierwsze miejsce na tegorocznym E3. To chyba pierwsza gra z tak świetną symulacją piór. Nie wspominając, że całość wygląda jak film. Co do Halo. Kiedyś przeglądałem pdf-y odnośnie technologii jakie zostały użyte do stworzenie tej gry. Są to naprawdę zaawansowane rzeczy. Problem w tym, że tak naprawdę ich nie widać, albo po prostu nie robią wrażenia. Trailer, który wskazałeś wygląda całkiem ok, ale całość sprawia wrażenie statyczności. Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 17:52 dla mnie Halo było i pozostanie cukierkową strzelanką, to , że się sprzedało tak duzo tego do dziś pozostaje tajemnicą. Halo 3 to dodatek napisałem dlc bbo tak napradę tak to powinno wyglądać, a nie nowy tytuł w pełnej cenie. Graficznie odstaje od Modern Warfare czy Kz2. Gearsy są tak nieznośnie infantylne, że aż strach. GT5 i FM3 sa graficznie podobne reszta (czyli odwzorowanie modeli aut, ich ilość i ilośc tras na korzyść GT5). Jak ktoś nie widział Crackdowna może sobie go na sieci zobaczyć graficzny wymiot. Podając recenzje Infamous napisz, że autorem jest Fidel z Onetu wszyscy zainteresowani będą wiedzieć o co chodzi. Poza tym sprawiasz wrażenie posiadającego konsolę od niedawna. Nie zrozumiałeś istoty tego co napisałem, a chodziło o to że wystarczy trochę chęci i można zmieszać z błotem każdy tytuł, nie trzeba do tego zbyt dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 17:56 "Halo 3 to dodatek napisałem dlc" - miało być halo 3 odst Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.com Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 17:56 Jak ktoś nie widział Crackdowna może sobie go na sieci zobaczyć graficzny wymiot. i inne teksty tylko o grafice ---- cóż.. jak zależy Ci TYLKO na grafice... ...to odpal sobie 3D mark 2009 czy ileś tam - będziesz się zapewne świetnie bawił. ja wolę fajne GRY :] Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 18:01 cypisek.com cytuje "ja wolę fajne GRY :]" nareszcie istota sprawy ja też wolę fajne gry. Dla mnie dostarcza je PC i Ps3, dla Ciebie xbox360 i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
suijin Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 18:03 A co jest niefajnego w Infamous? Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Na E3 wygrał Microsoft... twierdzi Microsoft 06.06.09, 21:13 "a po drugie ciekawe na JAKIEJ podstawie Ty twierdzić, że GT5 będzie lepsze?" A czy ja gdziekolwiek pisałem że będzie lepsze od Forzy 3? Ja wiem tylko że to będzie bardzo dobra gra ale czy będzie lepsza od Forzy nie wiem bo nie grałem ani w GT5 ani w Forze3 Odpowiedz Link Zgłoś