kondy.pl 10.06.09, 11:36 Na 1 zdjęciu - fajny wirtualny tyłek ogólnie to styl graficzny bardzo mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gurafikku Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 11:39 czyżby szykował się godny konkurent l4d? jeśli tak, to biorę Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 12:10 Na gameplay'ach dostępnych w sieci prezentuje się milion razy gorzej niż na tych screenach... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 12:25 Czekalem na ten tytul, bo myslalem ze to bedzie strzelanka z elementami rpg z silnym single playerem (cos jak Fallout 3 hehe), ale po tym opisie (ze to glownie multiplajerowe polaczenie diablo z wowem, tyle ze z widokiem fpp) i opisie zbierania tych smieci i grindowania chyba sobie odpuszcze. Szkoda, bo styl graficzny bardzo mi odpowiada, ale nienawidze mmo i hack'n'slash. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 12:36 Wiadomo coś o dacie premiery? Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 12:48 bardzo ładna oprawa i jeżeli misje będą ciekawe, to na pewno sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 13:11 Ja tylko żałuję, że na PC nie będzie splita Nie ma to jak podpiąć pod TV z kilkoma padami z grafiką lepszą niż na konsoli Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 13:27 Naprawdę Wam się podoba to co widzicie na tym filmiku? bardzo lubię cell shadeing ale to wygląda jak gra z pierwszego xbox'a. Tragedia. Animacja kuleje masakrycznie. Przynajmniej na tym gameplayu wygląda to paskudnie. Jeśli ta gra ukaże się na live/Psn to ok ale w innym wypadku to na razie wygląda na jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
neozeo Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 13:33 Tak jak mimo wszystko jestem na nie dla FPS na konsoli, tak to będzie chyba moim kolejnym, na którego się skuszę Zapowiada się smakowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
h4n2 Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 13:33 @mi-go ktoś Ci płaci za anty PR? przecież ta wygląda i zapowiada się świetnie, a animacja... kamon ta sikająca krew w tym oldschoolowym stylu? do tego cooperacja na 4ch, exp żeby się nigdy nie nudziło i było po co wracać. Ja jestem kupiony tym co pokazują do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
wlkmk Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 13:49 Panie Gnyp, "pod swoje potrzeby"? Chyba "do swoich potrzeb". Gra zapowiada się ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
capoman1986 Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 14:42 Zdecydowanie bardziej czekałem na tą grę kiedy hulała na enginie Source, teraz wygląda mniej ciekawie, ale kto wie, może w dniu premiery pokaże pazur. Odpowiedz Link Zgłoś
verminaard Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 14:54 -->h4n2 Tak się składa, że mi-go ma rację. Może gra się obroni miodnością, bo grafiką i animacjami to nie bardzo... No sorry, ale jak mam się odmóżdżać to wymagam grafiki takiej, żeby kapcie spadały, a Bordelands ma cienką, zalatującą nieco XIII. Tyle, że w XIII był scenariusz, a poza tym ta gra ma chyba z 8 lat. A jak ma być odskulowo i w ogóle w stylu "my starzy gracze, co się na muzyce znają" to niech leci na PSN za małe pieniądze. Vv Odpowiedz Link Zgłoś
h4n2 Re: Po pokazie Borderlands 10.06.09, 15:21 Nikt nikogo pod pistoletem nie zatrzymuje, się nie podoba to się nie kupuje i tyle. Zdziwiłbym się gdyby jakaś gra trafiała w 100% wszystkich gustów. Odpowiedz Link Zgłoś
kondi271 Re: Po pokazie Borderlands 11.06.09, 18:21 Mi się bardzo podoba ,piekny swiat, elementy rpg no i ten Split screen!!! Odpowiedz Link Zgłoś