rorkdcr 16.06.09, 13:08 Ja tam kupię, tylko najpierw przejdę to co mam.Cóż,może zrobią coś w stylu Rearmed,skoro tamto sprzedało się tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiem Bionic Commando spadł naprawdę nisko 16.06.09, 13:12 Bionic Commando sprzedałem w ten sam dzień, w którym go kupiłem. Gra jest brzydka, kiepsko się steruje, plansze rozmiarem przypominają te z worms 3d. Gra ładuje poziomy długo, nawet po zainstalowaniu na dysku, jest przesranie trudna (jak do cholery walczyć z tymi robotami?), co w połączeniu z kiepskim sterowaniem, przyprawia o nerwicę. Kupiłem ten twór, myśląc, że umili mi to oczekiwanie na premierę Prototype. Fakt, pierwsza misja i tutorial były niezłe ale każdy kolejny poziom, to klasa niżej. Do tego durne jak na taką grę achievementy. Terminator, jest o niebo lepszy, gdy tylko zrobię 1000 w prototype, przejdę go jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Bionic Commando spadł naprawdę nisko 16.06.09, 15:46 Taki wynik sprzedazy to prawdziwa kleska, zarowno dla wydawcy, jak i developera.Grin placi bardzo wysoka cene za ciagniecie kilku srok za ogon.Zamiast skupic sie i porzadnie zrobic jeden tytul, to oni spie...li dokladnie trzy, tj bionic,terminatora i wanted.oby to nie byl smutny koniec Szwedow... Odpowiedz Link Zgłoś
cavitysearch Bionic Commando spadł naprawdę nisko 16.06.09, 16:21 Sprzedaż gry Terminator Salvation pociagnął film, przede wszystkim "marka" Terminator. Ludziska musieli bez sprawdzania kupować tego gniota skoro taki wynik sprzeaży. Natomiast BC jestem ciekawy, choć ostatno wszystko sie uwtórnia i nie wiem czy starczy mi cierpliwosci aby grac dluzej niz godzine - starość? Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Bionic Commando spadł naprawdę nisko 16.06.09, 17:33 Grin chyba chciał być szwedzkim city interactive, projekt co 3 miesiące.No szkoda, mam nadzieje że się podzwigną Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkaczv2 Re: Bionic Commando spadł naprawdę nisko 16.06.09, 17:39 cavitysearch: a zagraj sobie w wersje oryginalna, gwarantuje ze posiedzisz nad nia dluzej niz godzine, te nowa odslona to po prostu gniot i trzeba to jasno powiedziec (btw. sam czekalem na nia z duzymi nadziejami ) Odpowiedz Link Zgłoś