brashh 18.06.09, 11:36 Świetne, mam tylko nadzieję, że w grze nie zabraknie elementów przygodowo-logicznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chips_bekonowy Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 11:41 Przecież to można było dzień po prezentacji z PSN ściągnąć w 720p... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 11:47 Graficznie gra miażdży. Rozgrywka też wygląda na dynamiczną i ciekawą (choć ni za grosz realistyczną). Zresztą po Uncharted 1 dwójka to i tak 'must have'. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 12:17 Tego fragmentu nie było na PSN. Chyba, że ściągnąłeś konferencję. W samym psn jest co innego. Wygląda świetnie. Jeśli chodzi o elementy przygodowo logiczne to ja bym na ich zawrotna ilość nie liczył bo to jest strzelanka z elementami platformówki. Taka właśnie ma być. Gra idealna. Do tego świetne multi i co-op. Fajnie, że premiera w sumie już nie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 12:31 nic specjalnego, wygląda tak samo jak jedynka do tego zero nowości poza multi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 12:44 Nie wyglada tak samo jak jedynka. Trzeba duzo zlej woli, zeby tak mowic. To samy tyczy sie nowosci. Tak czy owak, troche za duzo strzelania jak dla mnie. Ale oczywiscie, ze nie moge sie doczekac i oczywiscie, ze kupie w dniu premiery Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 12:49 Kurcze, no Tracer przechodzi ostatnio samego siebie. najlepsza gra E3 wg. Większości serwisów. Widać jak na dłoni, że to świetna produkcja i zrobiła du7ży postęp od pierwszej części, a ten tutaj z takimi tekstami. Szkoda mi Cię chłopcze. Musisz być bardzo smutnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 12:49 @tracer87 "nic specjalnego, wygląda tak samo jak jedynka" aha ciekawe "zero nowości poza multi" i co-op i czego ty chcesz tam nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 13:10 prawie sie popłakałem ze smiechu jak dla mnie to jedna z najbardziej oczekiwanych gier tego roku razem z MW2,Conviction i Forza3 Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 14:07 Przecież post tracera to przejaw złośliwości. Nie trzeba być geniuszem żeby to zauważyć. On to napisał i dobrze o tym wie a co niektórzy go bronią. Co do gry. No miazga po prostu. Wygrała konkurencje na najładniejszą grę na E3. Moim zdaniem zasłużenie. Sama rozgrywka jest również na bardzo wysokim poziomie. No nic tylko patrzeć i się ślinić no i czekać do premiery. Odpowiedz Link Zgłoś
mithos Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 14:32 Ja teraz gram w Uncharted 1 i druga część wygląda BARDZO podobnie. Oczywiście jest ładniej (widoki) ale to tylko kosmetyka. Xboxa nie posiadam ale zaraz "znawcy" napiszą, że jestem fanbojem Microsoftu Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 14:48 @mithos - ale z Ciebie x-boy Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 14:55 Nic nie poradzimy że Uncharted 1 w dalszym ciągu jest bardzo ładny, ale spójrzcie na obrazek u góry. Jedynka tak nie wyglądała ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 15:22 Dla Uncharted 2 jestem wstanie kupić drugiego ps3 A tak na poważnie, to gierka wygląda prześlicznie i zrobiła na mnie największe wrażenie na E3.Jak dla mnie gra roku 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
hannibal.u.bram Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 16:17 Chyba wiekszosc tutaj ma za krotko PS3 by pamietac, ze sprawy wygladal identycznie z czescia pierwsza. Duzy hype, masturbacja nad grafika a w dniu premiery 5 godzin zabawy i 200zl wydane. A po miesiacu na allegro gra warta 50zl. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 16:24 @hannibal.u.bram - no i? Grę mam już za sobą ale jakoś dalej jest bardzo dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 16:27 No ja tam wolę extra 5 godzin, niż żmudne 50 godzin w nudnym syfie typu Far Cry 2. OMG ale tutaj złośliwości że się w głowie nie mieści. Tak naprawdę was boli że ten tytuł tylko na PS3 się ukaże? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 16:29 Ja też mam od premiery i właśnie przechodzę ją 4 raz. W 5 godzin nie da się jej skończyć. W dwójce będziemy mieli tez kapitalne multi i co-op'a. Czas gry w pierwszą część jest taki sam bądź dłuższy niż większość tworzonych teraz gier. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 17:06 Poza tym kto ma bete ten wie, ze już multi lepiej wygląda od singla U1 ,a co dopiero jak tu singiel 2 będzie wyglądał Odpowiedz Link Zgłoś
hannibal.u.bram Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 17:17 Ja tylko przypominam wam, dzieciaki, ze kolejny raz zostaniecie ofiarami "marketing hype", tak jak to bylo z czescia pierwsza, czy ostatnio z Killzone. Ale skoro wolicie zachowywac sie jak dzieci we mgle, prosze bardzo. mi-go nie twierdze, ze ta gra jest na jeden raz. Mnie sie przyjemnie gralo, i uwierz, ktos kto ma duze doswiadczenie w tego typu grach przechodzi U w 5godzin. I to bez casualowych podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 17:33 Odbiegając nieco od tematu to prawie każdą grę da się przebiec ale co to za radocha. Jak w U1 gramy na poziomie Crushing i zbieramy wszystkie skarby to zajmuje to ciut dłużej. potem możemy też spróbować przejść "Mirror world" Z tej gry jest po prostu masa funu i poczucie odkrywania niezbadanych tajemnic. Klimat Indiany wylewa się z ekranu. W drugiej części prawdopodobnie będzie tylko lepiej. Do tego świetne multi i co-op , który uwielbiam. Nie chcę tutaj predestynować ale IMo to będzie gra na zasłużoną 10. Na szczęści gra pojawi się w miarę niedługo więc każdy kto będzie miał ochotę sprawdzi ją w "praniu" peace Odpowiedz Link Zgłoś
dannymich Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 17:45 hannibal.u.bram osłabiasz mnie z tym "marketingowym hypem", pokaż mi w którym miejscu on jest bo jakoś nie dostrzegłem i tak samo było z killzone 2. To nie ten hype, tylko fanboje nakręcają się sami na to że dostaną nie wiadomo co. Ja od killzone'a dostałem dokładnie to czego oczekiwałem, czyli konkretną akcję, gdzie ani przez chwilę nie przyszło znudzenie, bardzo przyjemne multi i genialną grafę(czyli to co obiecywali autorzy) analogiczną sytację miałem z uncharted: dobra wciągająca rozgrywka, sporo skakania po różnych "badziewiach", strzelania ciut za dużo było ale to szczegół i piękną grafę (czyli to co obiecywali autorzy) więc gdzie tu hype. O "marketing hype" możemy powiedzieć w przypadku pierwszego Fable'a albo Assasin's Creed (które tak na marginesie pomimo tego hype'u, IMO były dobrymi pozycjami i skończyłem je z przyjemnością). Autorzy w U2 obiecują przyjemną rozgrywkę (co widać na filmikach), piękną grafę(też widać to na filmikach) i dobre multi (na filmikach zdaje się prezentować nienajgorzej) i nic więcej. Mi to wystarczy, a jak donoszą Twoje "niezawodne źródła", że pół roku po premierze będzie ją można wyrwać na Allegro za 50 PLN to pełen wypas, z chęcią ją wtedy nabędę, bo nie mam ciśnienia żeby ją mieć od razu po premierze(mam kilka starszych tytułów do ciornięcia) Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 17:56 @hannibal.u.bram - wytłumacz mi jak np. ja mogę być ofiarą hypu jak nakręciłem się na obie gry przed premierą i jeszcze mnie trzyma? W życiu nie sprzedam Uncharted, a Killzona ubóstwiam. Więc jestem ofiarą której wcisnęli jakiś szajs? A może te gry są dla Ciebie słabe? Go Home & Die Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Rozgrywka: Uncharted 2 18.06.09, 18:53 nie da sie przejsc uncharteda w 5 godzin to nie mozliwe a jesli jednak to daj mi screena Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Rozgrywka: Uncharted 2 19.06.09, 02:32 Ladne, nawet bardzo, chociaz szalu nie ma IMHO. Ale widac, ze miodnoscia bedzie rzadzic Juz dawno dopisane do listy "koniecznie kupic" Odpowiedz Link Zgłoś