Dodaj do ulubionych

Michael Jackson nie żyje

26.06.09, 11:09
[*]
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 11:10
      poly przygotowała fajną notkę na ten temat

polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6759032,RIP_Moonwalker.html#article_comments

a na infomuzyka.pl znajdziecie masę rzeczy, które wczoraj robiłem do późna

symbol dzieciństwa mojego...
    • Gość: Dracantos Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.icpnet.pl 26.06.09, 11:16
      To bardzo miło, że coś tu o nim napisaliście.
      Dzięki.
    • pankomentarz Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 11:17
      moja propozycja: zrobicie sobie takie boksa pod kazdym wpisem, w ktorym bedziecie mogli z automatu albo nawet recznie dodawac materialy powiazane w innych serwisach. oszczedzicie sobie takich rzeczy w komentarzach wtedy.

[*]
    • Gość: bartusko Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.pg.com 26.06.09, 11:18
      Przed koncertami w Londynie podobno milion biletów w 5 godzin się rozeszło...tym samym się w 5h skończyły, a to były bilety na 50 koncertów. Tak jest popularny.
    • Gość: aaf Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.xdsl.centertel.pl 26.06.09, 11:21
      alien and farm - tez lubie sluchac
    • Gość: sex Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:24
      sex
    • crey Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 11:33
      Billie Jean ...
      no nic umarł mówi sie trudno życie toczy sie dalej
    • Gość: sex Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:36
      sex [*]
    • Gość: aaa Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:38
      I znowu kretyni swieczki stawiaja
    • gyenia Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 11:43
      Nie ulega wątpliwości, że odszedł ktoś na miarę Elvisa. Wielka szkoda, miałem nadzieję na jakąś nową płytę, i naprawdę życzyłem mu udanego powrotu na scenę.
    • tow.stalin Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 11:45

no cóż... wielu wartościowych ludzi umiera codziennie i jakoś nie pisze sie o tym w gazetach. jasne, ci inni nie są znani szerokiej publicznośći, ale na miłość Boską, dajcie już spokój tej sprawie. mnie akurat to ani ziębi ani grzeje, choc wychowałem się na jego muzyce. po prostu umarł, wszyscy kiedyś umrzemy i nie ma sensu tego nazbyt rozdmuchiwać. kompletnie nie rozumiem hamrykanów, którzy płaczą po jego śmierci. dlaczego? osobiscie nie odczuwam żadnego braku bo przecież wciąż moge posłuchać jego płyt.

wracając do tematu, bo to w końcu serwis growy: jak tam liga gc?
    • william_dr Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 11:48
      Pop to nie jest muzyka dla mnie i trochę nią gardzę, co nie umniejsza faktu, że MJ wybitnym artystą był, czy się to komuś podoba czy nie.
      Ale trzeba pamiętać, że każe życie się kończy, a malują nas nie tylko za to jakimi jesteśmy na scenie, ale także poza nią... a ten pan poza sceną był przynajmniej "freak" o ile nie debil... a ja go uważam za jeszcze gorszego...

Nie jestem bez winy, ale i tak rzucam kamień... szkoda muzyki, nie człowieka...
    • ratheal Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 11:53
      King is Dead
    • Gość: killed by death Re: Michael Jackson nie żyje IP: 83.1.218.* 26.06.09, 12:04
      ale mu dobrze.

A co zlego w byciu freakiem, lub debilem?

Pan william_dr jest zapewne wzorem wszelkich mozliwych cnot i ma definicje normalnosci na wyciagniecie reki uncertain
    • red.pl Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 12:09
      W telewizji jego śmierć porównuje się do śmierci Elvisa... No i coś w tym jest, król rocka i król popu...no ale Elvis zginął przez głupotę (przedwakowanie prochów), a MJ po prostu przegrał z chorobą, co boli najbardziej. Wydaje mi się także że właśnie wspomniany przez Ciebie Sławku powrót go wykończył. Presja długów i presja tych koncertów pewnie go przewyższyła. Ja mimo iż nie byłem największym fanem Michaela to jego klasę doceniam i żałuję że go już nie ma.
    • Gość: hd Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.chello.pl 26.06.09, 12:15
      kogo obchodzą złote mysli debila z GC o MJ?
    • Gość: Xerxes Re: Michael Jackson nie żyje IP: 193.200.46.* 26.06.09, 12:17
      Z ważnych informacji: czy dziś czasem nie wypada premiera Blood Bowl?

A Majkel - powinien umrzeć w okolicach 95 roku. Pozostawiłby po sobie wspomnienie o wielkim muzyku a nie zdziwaczałym zombie.
    • william_dr Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 12:23
      @killed by death
      nie jestem na pewno wzorem cnót, ale czasem się staram.

może i nic złego w byciu freakiem lub debilem, ale łamanie prawa, procesy o molestowanie chłopców, zmiana koloru skóry itp. Operacje plastyczne, podobno to się przyczyniło do jego stanu zdrowia.

Sorry, ja tego za normalne nie uważam. Ale jak dla niektórych jest wzorem to napiszę, że im współczuję, mimo że mam go gdzieś. Drażni mnie po prostu, że "król umarł" ale ktoś wspomina, że król był nagi?
    • deamon-pl Re: Michael Jackson nie żyje 26.06.09, 12:31
      Co dzień ktoś ginie ale nie wiem czemu GC.
    • Gość: lolson Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:31
      no nie, i tu paranoja z wirtualnymi świeczkami...
    • Gość: jackson Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 12:35
      [*] crying Michael nigdy cie nie zapomnimy
    • Gość: Kelebrin Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.chello.pl 26.06.09, 12:36
      Ludzie dajcie spokój to jest serwis o grach a nie bzdetach. Swoją żałobę wyrażajcie na pudelku czy coś.
    • Gość: elmo Re: Michael Jackson nie żyje IP: *.tessel.pl 26.06.09, 12:38
      Normalnie konserwa. Nie dosc ze dowiedzialem sie o tym z forum GC, to jeszcze walneliscie niusa na stronie... Ja rozumiem jakbyś Sławek napomknał o tym w Na Szybko, ale cały nius?
    • Gość: Patryk Re: Michael Jackson nie żyje IP: 212.106.31.* 26.06.09, 12:38
      Dajcie spokój z tymi onetowymi świeczuszkami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka