wugie.ben 03.07.09, 12:37 Fuj, przecież to wygląda okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi-go Re: Alpha Protocol - okładka, data premiery i kol 03.07.09, 12:51 Na razie mnie zupełnie nie rusza, a do tego wygląda biednie. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Alpha Protocol - okładka, data premiery i kol 03.07.09, 13:00 Splinter Cell dla ubogich... Odpowiedz Link Zgłoś
blacq Re: Alpha Protocol - okładka, data premiery i kol 03.07.09, 13:18 Mówcie co chcecie.Dla mnie must have,ale kiedy cena będzie oscylować w granicach 120zl. Odpowiedz Link Zgłoś
wugie.ben Re: Alpha Protocol - okładka, data premiery i kol 03.07.09, 14:03 @czezare_pl Mi to wygląda nawet na Bourne'a dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
lurrcio Re: Alpha Protocol - okładka, data premiery i kol 03.07.09, 14:52 Okładka IMO podobna do tej z Mass Effect. Jakoś tak mi się skojarzyło. @czezare_pl "Splinter Cell dla ubogich". Dżizas. Naprawdę w grze "skradankowej" jara Cię zaznaczanie wrogów "na sucho" by potem na raz wszystkich rozwalić? Bo mnie średnio. Nie wiesz, co piszesz, biedny człowieku. Jak dla mnie Ta gra (która ma świetny podtytuł IMO) jest zajawką roku - na taki szpil czekam od czasów Syphon Filter na PSX. Odpowiedz Link Zgłoś
lurrcio Re: Alpha Protocol - okładka, data premiery i kol 03.07.09, 14:55 @wugie.ben Zapomniałem dopisać: wracaj do Far Cry 2. Zresztą, nie każdego musi jarać połączenie RPG z szuterkiem podlanym dobrym fabularnym sosem. Rozumiem, ale nie pierdzielcie głupot! Ah, ta młodzież wychowana na GeFoce 6800... Odpowiedz Link Zgłoś
wugie.ben Re: Alpha Protocol - okładka, data premiery i kol 03.07.09, 20:41 Niestety ale muszę Cię rozczarować We Far Cry 2 nie grałem i mnie jakoś do niego nie ciągnie. Natomiast GeForce 6800 to zdecydowanie nie moje czasy. Moje czasy to raczej zintegrowana jeszcze karta graficzna. Cóż, nie pozostaje nic innego jak czekać na ukazanie się tego tytułu. Jeśli wyjdzie coś dobrego to nie załamie się, tylko zwyczajnie zainteresuje się tym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś