Dodaj do ulubionych

Weekend z PlayStation Network (Battlefield 1943...

14.07.09, 00:40
to kiedy Toread zrobic kącik z XBL? :]
Obserwuj wątek
    • arczx360 Weekend z PlayStation Network (Battlefield 1943, Speed Pack do MS: Pac 14.07.09, 00:42
      Ale zamieć na tym speed evencie! Mi się na żadnym jeszcze nie udało powyżej brązu wyjść. Ukłony.
    • adamus7856 Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 01:07
      Emiel swietny pomysl z tym kacikiem - tak dalej - tylko czy ty czasami nie splajtujesz jak bedziesz kupowal co tydzien wszystkie gry z PSS (zakladam ze odpowiednio duzy dysk twardy w konsoli juz masz)
      A co do BF'a to do samolotow mozna sie latwo przyzwyczaic - warto jest pogrzebac z ustawieniami konfiguracji i np. odwroceniem galek - i wszystkim ktorzy chca pocwiczyc polecam tutorial - jest w zakladce help & options bodajrze
    • glupota_mnie_drazni Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 09:04
      ale jakie "ustabilizowanie się sytuacji z Battlefieldem"? serio pytam, bo od dnia premiery (kupilem doslownie godzine po tym, jak gra ukazala sie na PSN) nie mialem najmniejszych problemow z graniem online (poza godzina, kiedy wylaczone byly serwery)...
    • buster.dogg Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 09:08
      Bardzo fajnie Ci to wychodzi Emiel. Tak trzymać smile
      A tak na marginesie, czy BF1943 obsługuje rozmowy głosowe?
    • raffyxxx Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 09:20
      z samolotami jest dokładnie tak jak pisze @głupota... wystarczy odwrócić sterowanie. polecam tutorial i postrzelać do balonów.

w demie nie działał zoom... albo mi się wydawało po zakupie jest ok.
    • glupota_mnie_drazni Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 09:36
      to nie ja pisalem, a adamus wink
      rozmowy glosowe sa obslugiwane w ramach skladu - czyli zakladajac sobie druzyne ze znajomymi slyszycie tylko siebie. niestety malo kto tego uzywa uncertain
    • adamus7856 Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 10:13
      Tylko szkoda że nawet w składzie czasami komunikacja zawodzi - ja mam często tak że przez pierwszą runde działa a potem juz się nie słysze z ziomkami - no i czasami jak sa nierówne teamy to umie ci skład podzielić - to też jest denerwujące - no niestety jeśli chodzi o komunikacje to nie poprawili nic względem Bad Company... - jak w Bad Company 2 nadal tak będzie to zmarnują gigantyczny potencjał uncertain
    • tidus_pl Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 11:55
      Świetny pomysł z tym kącikiem smile Czy doodatki do Pacific Rifta mają nowe trofea?
    • beniamin.durski Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 12:04
      Jak najbardziej. Lista znajduje się tutaj, choć zawiera te z Speed i Adrenaline:
      www.thesixthaxis.com/forum/ps3-trophies-blu-ray-games/motorstorm-pacific-rift-dlc/
    • glupota_mnie_drazni Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 12:26
      emiel - a ja uparcie bede pytal o te problemy z Battlefieldem w wersji na PS3 wink coz to takiego bylo, ze czekales na ustabilizowanie sie sytuacji?
    • beniamin.durski Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 12:40
      Lagi? Problemy z serwerami? Taka tam normalka, jeśli chodzi o start Battlefielda, choć zgadzam się, że w większym stopniu problem dotyczył Xboxa.
    • adamus7856 Re: Weekend z PlayStation Network (Battlefield 19 14.07.09, 21:30
      Problem na PS3 występował tylko z tego co wiem od rana do południa w piątek bo wtedy grzebali w serwerach - od tej pory nie miałem żadnego problemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka