Gość: misiek07.91 IP: *.cdma.centertel.pl 20.07.09, 15:31 mam pytanko do tych co już grają: czy można grać na dowolnym padzie czy tylko tym z xboxa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mis_iu Re: Street Fighter IV na PC 23.07.09, 10:58 Uwaga, uwaga, oficjalnie zapowiedziano, że PeCetowego SF4 w Polsce wyda... Cenega. Premiera chyba jakoś w II połowie sierpnia. Co do powyższego pytania: z tego co mi wiadomo to każdy pad zadziała, a nawet jeśli nie to... to jest PC, stary: prawie zawsze jest rozwiązanie na złośliwość/niekompetencje twórców, można użyć "emulatora pada X360", który grę zręcznie zrobi w konia wmawiając jej, że takowego pada posiadamy (a można grać na dowolnym ). Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Street Fighter IV na PC 23.07.09, 12:13 no to pewnie Resident Evil 5 PC też wyda Cenega. W końcu coś wiadomo, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deamon-pl Re: Street Fighter IV na PC IP: *.axit.pl 23.07.09, 12:18 Zapowiada HIT lub GNIOT od EA. Wybieram HIT. PS. Pięści w morda bicie mocne dobre. Kto Chun-Li? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wincenty Okoń Re: Street Fighter IV na PC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.09, 12:27 W sumie na PC to rewelacja bo ostatnie mordobicie wyszło 10 lat temu (Mortal 4). Nie mniej ja sie pytam co z wydaniem Resident Evil 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seawolf Re: Street Fighter IV na PC IP: *.one.pl 23.07.09, 15:07 No nareszcie!! świetna wiadomość i wielkie dzięki za nią. Już się prawie łamałem i chciałem kupić przez STEAM ale ja jakoś wolę klasycznie - z półeczki zdjąć, obejrzeć opakowanie, otworzyć pudełko, książeczkę szybko przejrzeć. Cudownie! Cudownie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasert Re: Street Fighter IV na PC IP: *.superkabel.de 31.07.09, 09:07 Mozna powiedziec ze nastepca klasyki walk nadchodzi super wiadomosc www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF_fan Re: Street Fighter IV na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 00:37 A ja mam pytanko takie: jak ktoś zamówił pre-order na gram.pl, a wydaje to u nas cenega to oni się jakoś dogadają czy skasują zamówienia z gram? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Street Fighter IV na PC 28.07.09, 14:30 to jest dobre pytanie, zaraz się dowiem. Gość portalu: SF_fan napisał(a): > A ja mam pytanko takie: jak ktoś zamówił pre-order na gram.pl, a wydaje to u na > s > cenega to oni się jakoś dogadają czy skasują zamówienia z gram? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Street Fighter IV na PC 28.07.09, 14:32 Po telefonie - tak, gra powinna dotrzeć bez problemów. radek.zaleski napisał: > to jest dobre pytanie, zaraz się dowiem. > > Gość portalu: SF_fan napisał(a): > > > A ja mam pytanko takie: jak ktoś zamówił pre-order na gram.pl, a wydaje t > o u na > > s > > cenega to oni się jakoś dogadają czy skasują zamówienia z gram? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF_fan Re: Street Fighter IV na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:51 O to mi ulżyło Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś