Dodaj do ulubionych

Street Fighter IV na PC

IP: *.cdma.centertel.pl 20.07.09, 15:31
mam pytanko do tych co już grają: czy można grać na dowolnym padzie czy tylko
tym z xboxa??
Obserwuj wątek
    • mis_iu Re: Street Fighter IV na PC 23.07.09, 10:58
      Uwaga, uwaga, oficjalnie zapowiedziano, że PeCetowego SF4 w Polsce wyda...
      Cenega. Premiera chyba jakoś w II połowie sierpnia.

Co do powyższego pytania: z tego co mi wiadomo to każdy pad zadziała, a nawet
      jeśli nie to... to jest PC, stary: prawie zawsze jest rozwiązanie na
      złośliwość/niekompetencje twórców, można użyć "emulatora pada X360", który grę
      zręcznie zrobi w konia wmawiając jej, że takowego pada posiadamy (a można grać
      na dowolnym smile).
      • slawomir.serafin Re: Street Fighter IV na PC 23.07.09, 12:13
        no to pewnie Resident Evil 5 PC też wyda Cenega. W końcu coś wiadomo, kurde.
        • Gość: deamon-pl Re: Street Fighter IV na PC IP: *.axit.pl 23.07.09, 12:18
          Zapowiada HIT lub GNIOT od EA. Wybieram HIT.
          PS. Pięści w morda bicie mocne dobre. Kto Chun-Li?
          • Gość: Wincenty Okoń Re: Street Fighter IV na PC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.09, 12:27
            W sumie na PC to rewelacja bo ostatnie mordobicie wyszło 10 lat temu (Mortal 4).
            Nie mniej ja sie pytam co z wydaniem Resident Evil 5
            • Gość: seawolf Re: Street Fighter IV na PC IP: *.one.pl 23.07.09, 15:07
              No nareszcie!! świetna wiadomość i wielkie dzięki za nią. Już się prawie łamałem
              i chciałem kupić przez STEAM ale ja jakoś wolę klasycznie - z półeczki zdjąć,
              obejrzeć opakowanie, otworzyć pudełko, książeczkę szybko przejrzeć. Cudownie!
              Cudownie!! cool
              • Gość: dasert Re: Street Fighter IV na PC IP: *.superkabel.de 31.07.09, 09:07
                Mozna powiedziec ze nastepca klasyki walk nadchodzi super wiadomosc
                www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron
      • Gość: SF_fan Re: Street Fighter IV na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 00:37
        A ja mam pytanko takie: jak ktoś zamówił pre-order na gram.pl, a wydaje to u nas
        cenega to oni się jakoś dogadają czy skasują zamówienia z gram?
        • radek.zaleski Re: Street Fighter IV na PC 28.07.09, 14:30
          to jest dobre pytanie, zaraz się dowiem.

Gość portalu: SF_fan napisał(a):

> A ja mam pytanko takie: jak ktoś zamówił pre-order na gram.pl, a wydaje to u na
          > s
          > cenega to oni się jakoś dogadają czy skasują zamówienia z gram?
          • radek.zaleski Re: Street Fighter IV na PC 28.07.09, 14:32
            Po telefonie - tak, gra powinna dotrzeć bez problemów.

radek.zaleski napisał:

> to jest dobre pytanie, zaraz się dowiem.
            >
            > Gość portalu: SF_fan napisał(a):
            >
            > > A ja mam pytanko takie: jak ktoś zamówił pre-order na gram.pl, a wydaje t
            > o u na
            > > s
            > > cenega to oni się jakoś dogadają czy skasują zamówienia z gram?
            >
            >
            • Gość: SF_fan Re: Street Fighter IV na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:51
              O to mi ulżyło smile

Wielkie dzięki piwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka