Gość: ezekiell0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 12:08 Co to za smieszny zielony ludzik w ktorego kierunku leci ta niebieska kupa?? jak to dobrze, ze to ostatni dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deamon-pl Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: *.axit.pl 22.07.09, 12:15 Dużo wyidealizowania+GNIOT od EA to chętnie nie zagrał. Gdyby nie o poprawności polityczna to X gry nie ma. PS. Ale może DLC zapowiada HIT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 12:15 ja rozumiem rozbity spodek w Wastelandzie, taki żarcik... ale pomysł kosmitów porywających głównego bohatera... dla mnie osobiście i subiektywnie wieje żenadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: *.220.50.84.dyn.estpak.ee 22.07.09, 12:22 omg, dobrze że w tym roku ma wyjść trzeci STALKER. Mam nadzieję że w nim nie będzie kosmitów. Fallout stacza się po równi pochyłej prosto w dół pełen gnojówki. A stamtąd cholernie ciężko wyjść. AVE Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 12:29 o jaa nie mooge...wygląda marnie Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.bogusiewicz Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 12:32 @lolo - nie bój się, w Call of Pripyat kosmitów nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deamon-pl Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: *.axit.pl 22.07.09, 12:37 Lolo. Wywiad z stwórcami STALKER nie będzie kosmici mówili. Cieszył z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: 195.205.254.* 22.07.09, 12:53 w f2 też byli kosmici stylizowani na alieny..w jakiejś kopalni o ile dobrze pamietam..albo na statku...hmmm w f1 albo w f2 - można było spotkać ekipę łudząco podobną do załogi startreka - a napewno rozbite ufo.. wiec nie przesadzałbym z tym sarkaniem na kosmitów w falloucie Odpowiedz Link Zgłoś
trupiec Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 13:16 Rany, od F2, marka była kojarzona z luźnym podejściem do poważnej rozgrywki. Ja pokochałem fallouta za to, że nigdy nie znalazłem tam czegoś w stylu "To jest tak ważna historia, że normalnie losy całego świata się ważą". Nawet jeżeli było coś o ratowaniu ludzkości, to wszystko było zrobione z jajem no. Teraz Ci kosmici napawają mnie podobnym wrażeniem. Czy wam to nie przypomina jakiegoś taniego horroru z lat osiemdziesiątych? Litości no, dla mnie to może być chyba najlepsze DLC, jakie do tej pory wyszło, bo kiedy widzę te latające spodki i zielone ludziki, mam wrażenie, że Bethesda w końcu poczuła bluesa. Odpowiedz Link Zgłoś
kubeusz_k Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 13:31 czy wszystkich musza porywac ufoki? to jakis nowy trend czy co? ;P --------- www.minigierki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dr.notcool Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 13:43 fallouta to tu nie widze... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.notcool Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 13:45 trupiec masz racje z tym humorem ale ... w f2 byl spodek ze zdjeciem elvisa to bylo mrugniecie okiem do gracza a tu full frontal atak z obcymi... jakies to takie pozbawione tej finezli z f1 i f2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:22 loki, w f2 byli wanamingos w kopalni, na tankowcu i czasem na pustyni, tak. lecz nie byli to żadni kosmici lecz mutanty uzyskane za pomocą FEV, tak jak centaury rozbite ufo, czy prom federacji - to były mrugnięcia okiem do gracza, żarty dla wytwałych i wymagające odpowiednich statystyk. nie zmieniały konwencji postapokaliptycznego pustkowia na kosmiczną strzelankę. w 100% popieram dr.notcool Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 15:13 trupiec Masz rację będą jaja nie z tej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f3rox [...] IP: *.budinet.info 22.07.09, 15:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 17:40 Zgadzam się z wszystkimi 6 komentarzami powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: *.chello.pl 22.07.09, 20:36 Chciałbym taki sam wątek w bathesdowym Oblivionie a co gra też bez klimatu to i głupoty można wrzucać. Sam pomysł jest mimo to kapitalny. F3 jest taką papką do którem można dorzucać różne pomysły i miksować dalej Odpowiedz Link Zgłoś
trupiec Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 22.07.09, 23:44 dr.notcool Finezji? Fallout to seria gier o brudzie, smrodzie i beznadziei radioaktywnych pustkowi, o dwugłowych krowach, o Ghulach modlących się do reaktora atomowego. Nazwij mnie prostakiem, ale nawet strzelanie w krocze przeciwnika z jakiegoś rozpylacza plazmowego strasznie mnie bawiło. W każdym razie, wiele rzeczy mogę mówić o wielkości tych gier, ale jakoś ciężko mi się pogodzić z myślą, że coś było w nich finezyjne. Fallouty były genialne, ale przy tym raczej ciężkie (Jeżeli chodzi o klimat. Moim zdaniem). Nie bawiły grzecznymi żarcikami tylko rubasznym poczuciem humoru (Znowu - Moim zdaniem). Poza tym, były strasznie prześmiewcze. Dlatego pomysł z atakiem ufoludków uważam za genialne posunięcie. Jeżeli Bethesda podejdzie do tego z jajem, a nie z Oblivionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolson Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 09:09 to że fallout miał brud, smród i beznadzieję radioaktywnych pustkowi, dwugłowe krowy czy Ghule uskarżające się na reaktor atomowy nie znaczy że należy mu odmawiać kunsztu. bo miał go całe garści. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.notcool Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 23.07.09, 10:06 no wlasnie klimat ciezki ale podbudowany ironia mrugnieciami oka do gracza a w f3 tez byly mrugniecia ale poparte glosnym mowieniem 'widzisz? mrugam! ja mrugam do ciebie gupku! tu masz sie smiac!!' a teraz to mawet nie mowia tylko uszczaja smiech z offu ale co kto lubi ps tez lubilem strzelac w jajka Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Fallout 3: Mothership Zeta - galeria 23.07.09, 13:52 @dr.notcool Mi bardziej od oglądania odpadających rąk i głów w Fallout 3 podobały się te komentarze bojowe z poprzednich części, które wyskakiwały po krytycznym uszkodzeniu danej części ciała. (strzały po oczach i w jajka ftw!) Odpowiedz Link Zgłoś