mariolka55 22.07.09, 14:10 mnie za chiny nie chcą wyjść z bredu tak samo 6!!!moich złotych przez dwa bredowania nie dało ani jednego złotego jajka ostatnio nie wychodzą mi jajka z bredu ,a jak już wyjdzie to jakieś zwykłe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: skąd macie dody? 22.07.09, 14:19 rozmnozyłam sobie Moje złote, srebrne i paskowane ostatnio w ogóle nie chcą dawać jajek! Postarzały się czy co... czekam na "trzecie zęby" czyli okres "głowa siwieje dupa szaleje" - może wtedy będą bardziej chętne. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: skąd macie dody? 22.07.09, 14:27 no moje tak samo!!! dokładnie złote i paskowce (srebrnych nie mnożyłam)nie dają w ogóle jajek,a jak już sie zdarzy jedno na 10 ,to jest zwykłe... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: skąd macie dody? 22.07.09, 14:48 Moje złote są zupełnie aseksualne, mam wrażenie że w ogóle nie mają instynktu zachowania gatunku a wieczorami się potajemnie masturbują, bo na inne smoki nawet patrzeć nie chcą . Doda mi ostatnio wyszła z bredu. A nawet dwie, jedną wypuściłam do abandoned. Spróbuję jeszcze raz, jak wyjdzie, to ci przerzucę Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Proszę bardzo, życzy sobie pani Dodzię? :D 22.07.09, 14:50 Jak chce, to niech krzyczy, wyszła od razu, ponownie z tym samym latającym Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Proszę bardzo, życzy sobie pani Dodzię? :D 22.07.09, 14:52 Chciałam wybredować więcej, ale pozostałe nie chciały się bzykać, oziębłe sucze... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Proszę bardzo, życzy sobie pani Dodzię? :D 22.07.09, 14:58 jasne ze chce proszę nigdy więcej nie wyrzucać dody! a pomysleć,ze dody zrobiły się ciekawe jak zaczęło ich brakować wcześniej mnie nie interesowały. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Proszę bardzo, życzy sobie pani Dodzię? :D 22.07.09, 14:59 też mnożyłam z powietrznym według twoich wskazówek i dupencja Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 co do złotych 22.07.09, 15:01 to mialam jedno ,a pozostałe 5 z własnego bredowania a teraz juz nie chcą się bzykać Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: co do złotych 22.07.09, 15:06 Ja mam jedną srebrną niunię - i ona to jest dopiero oziębła! Od tygodni próbuję - raz tylko z białym dała białe jajo, a tak to dwa razy REFUSE, raz NO EGG i trzy razy NO INTERST. Wybredna zołza. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: skąd macie dody? 22.07.09, 17:22 Mi wyszly jakos dody bez problemu. Za to mimo posiadania sporej ilosci zlota i srebra to absolutnie zadno nie chcialo dac metalicznego jajka przez ostatni miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: skąd macie dody? 22.07.09, 17:46 czyli cosik jest na rzeczy z tymi metalicznymi Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Mariolka 22.07.09, 20:40 To jak znajdę puściejszą chwilę, to ci przerzucę, myślę że jakoś w nocy. Na razie nie mam czasu, bo moja młodzież właśnie wróciła z podwórka, gdzie uprawiała cygańskie tańce i grę na tamburynie razem z romskim zespołem. Muszę ich do kąpieli i do spania zagonić, a potem popracować, taaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Dodzia już u ciebie, proszę się jajuniem opiekować 23.07.09, 13:21 cudowna istotka, będę ją odwiedzać Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Dodzia już u ciebie, proszę się jajuniem opie 23.07.09, 13:30 dzięki obiecuję ją dobrze traktować Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: skąd macie dody? 23.07.09, 15:57 wlasnie, gdyby ktos mial zlote lub srebrne to chcetnie przyjme ;p Odpowiedz Link Zgłoś