expat75 27.07.09, 11:09 Bosko ! . Mam nadzieję że chodzi o sequele oryginalnego DS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shim-en-core Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 11:13 Chcę, chcę i jeszcze chcę! PS. Mówiłem już, że chcę? Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 11:34 Tak wszystko pięknie ładnie tylko niech dwójka i trójka będą tak dobre jak pierwszy etap jedynki bo pozostałe były dla dzieci, wydawało mi się, że gram w L4D w kosmosie, a nie horror... Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 11:48 dzieckiem już nie jestem, a mimo to Dead Space straszył mnie bardzo skutecznie. jak drugi raz przechodziłem to tak się bałem, że aż brzuch mnie rozbolał, ale grałem dalej bo nie mogłem się oderwać. rzeźnia zaczyna się dopiero gdzieś w połowie 10. levelu. wcześniej przeciwników jest w sam raz. jak dla mnie Dead Space jest najlepszą grą zeszłego roku. rewelacyjna fabuła - bardzo ciekawa wariacja na temat 'Odysei Kosmicznej 2001', genialny klimat, przepiękne lokacje...gra bliska ideału. mam nadzieję, że na dwójkę nie przyjdzie nam czekać do zimy przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 12:02 Niech poprawią grafike bo w porównaniu z jedynką EotB 3 wygląda lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 12:10 Oby kolejne części były tak dobre jak pierwsza. Gra straszyła do samego końca. @martin1841 Jak dla mnie grafika jest dobra i mogą jej wcale nie zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 12:28 Dokładnie grafika była bardzo dobra, mi tam już lepszej nie trzeba Dead Space bardzo mi się podobał i czekam na część 2. "być może reporter mówi tu o nadchodzącym Dead Space: Extraction na Wii. Możliwe też, że mowa jest o jakimś małym projekcie na iPhone itd. " NIE! Wypluj te słowa xD żeby znowu się nie okazało tak jak z MGSem że tu chodzi tylko o jakąś porażkę na iPhona. Zresztą EA mówiło że (kiedyś...) będzie część druga. Odpowiedz Link Zgłoś
kdeuser Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 12:30 Szkoda że edycja limitowana pierwszej cześci to tylko 1000 egzemplarzy, no ale trudno. Może z dwójką będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 12:34 @dunhill_oceano To widocznie jestem jakiś "niewrażliwy" ;] Od pewnego momentu zacząłem się po prostu nudzić, sądzę że gdyby nie ta dziwna kamera gra nie byłaby wcale straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
charlesz Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 12:57 Pierwsza część nie przestraszyła mnie ani w jednym momencie. Bardziej się bałem grając w Half-Life 2, poważnie Tym, którym się bali grając w Dead Space nawet nie proponuje kontaktu z menusami Condemned Odpowiedz Link Zgłoś
mdw2 Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 13:19 @werty101: Nie ma przymusu kupowania wersji dla iPhone. Porażką to gra by była gdyby ją zrobiono na telefony w koszmarnej Javie Micro Edition. Na iPhone ma to jeszcze szansę jakoś wyglądać i działać. Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 13:42 @charlesz Mnie Dead Space przestraszał , a Condemned przeszedłem obydwie części (także straszyły). Więc strach to pojęcie względne Odpowiedz Link Zgłoś
jayu Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 13:43 A Caruso pewnie obsadzi w glownej roli Shia Lebeouf Odpowiedz Link Zgłoś
muzi80 Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 15:59 jak mozna powiedziec, ze DS nie straszy? przeciez na tym skupiali się tworcy a poza tym atmosfera napięcia jest odczuwalna cały czas..proponuję słuchawki i ciemny pokój i odpowiedni nastroj umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
bubu1337 Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 16:58 Widocznie można bo taka jest prawda... Gra ma genialny klimat grafikę itd ale najzwyczajniej w świecie straszna nie jest. Czego się tam przestraszyłeś, wyskakującego zza rogu potworka ( fenomenalny moim zdaniem design "obcych" ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 17:23 @bubu1337 Co prada, to prawda dzieci z mackami, czy macki wymiatały. Nie moge się doczekać 2-ki. Odpowiedz Link Zgłoś
gibffe Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 17:49 od czasow quake1 zadna gra mnie tak nie wciagnela, oplywa zajebistoscia, a plamy po rozlanej herbacie/kawie/bro na kanapie swiadcza o tym ze moze straszyc ) Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 20:41 @muzi80 Taki jesteś cwaniak ? To odpal sobie Penumbre na takiej konfiguracji albo jedź na działkę do lasu i tam zobacz "Blair Witch Project" :] Odpowiedz Link Zgłoś
catalyster Re: Dead Space - dwie kolejne gry i film 27.07.09, 21:38 gra miała (ma) metodologię straszenia A BUUUU w przeciwieństwie do np. Silent Hill czy Condemned, gdzie człowiek bał się ciągle, bez przerwy a strach wywołany był prowadzeniem fabuły, designem leveli oraz udźwiękowieniem. Gra jest super, klimat jest boski. Ja tam czekam na sequele/preguele itp Odpowiedz Link Zgłoś