Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Halo 3: ODST

• mikas2 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 23:35
      Gdzie w tej dziesiątce jest "COD4" skoro to taki killer multiplejerowy.Posiadacze tylko PS3 czesto mówia ze to najlepszy FPS.
      "Halo" spada z pierwszego miejsca aby oddać miejsce na dwa,trzy miesiące nowej grze a później znowu powraca. Król FPS-ów jak na razie jest tylko jeden
      Fakty mówia same za siebie
    • glupota_mnie_drazni Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 28.07.09, 23:42
      nie wiem o co niektorym chodzi z ta grafika. jest kolorowo i bardzo dobrze. kolorowe gry sa fajniejsze niz szaro-bure.
    • cypisek.net Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 29.07.09, 08:14
      ja ostatnio byłem w szoku, jak zobaczyłem na allegro pierwsze Halo (na pc!) sprzedawane po 79 złotych.
      powiem szczerze że aż mnie korci, żeby spróbować jedynki (grałem w dwójkę i trójkę - jedynka mnie ominęła).

Jest to dla mnie fenomen, że pecetowa wersja gry konsolowej z 2001 roku, sprzedawana jest w takiej cenie.
    • mikas2 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 29.07.09, 13:10
      @cypisek.net
      Postaraj sie zagrać na konsoli
      Gra jest lepsza od dwójki i trójki
      Niesamowity gameplay. Przejdez kilka leveli na normal a później na legendary. Gra sie coraz bardziej rozkręca
      Zagraj w ten level na Legendary bo gościu na easy jedzie
      www.youtube.com/watch?v=S_AYOzr7OjA&feature=related
    • mikas2 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 29.07.09, 13:13
      Na "Legandary" nie jest tak że zwiększa sie ilośc wrogów jak w innych grach w "Halo" zwieksza sie im inteligencja!
    • mikas2 Re: Rozgrywka: Halo 3: ODST 29.07.09, 13:31
      Tu jeszcze ciekawy level
      www.youtube.com/watch?v=ciQ0MPaMymY&feature=related
      A to powinni wszyscy obejrzec co nie grali czy nie skończyli "Halo" Walczymy nie tylko z dziwnymi ludkami
      To jest właśnie "Halo"
      https://www.youtube.com/watch?v=sauv00hv_jc&feature=PlayList&p=4C3FFCC09172C06F&playnext=1&playnext_from=PL&index=18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka