tetraaa 03.08.09, 12:42 Jutro wyjezdzam na 2 tygodnie a mam troche smokow i jajek ktore moga nie przezyc ;/ jesli ktos mogly zajac sie moimi dragonkami to niech napisze a ja mu napisze co i jak ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: jajca potrzebuja pomocy 03.08.09, 13:21 Jajka z puninki wrzucilam do emergency,moze sie wykluja. Do pozostalych nie obiecuje ze przypilnuje, bo sama w srode na pare dni wyjezdzam, a twoje to tak wlasnie w piatek,sobote trzeba bedzie emergencowac Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: jajca potrzebuja pomocy 03.08.09, 13:36 Niestety, tez wyjezdzam w czwartek i pewnie bede blagac o opieke Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: jajca potrzebuja pomocy 03.08.09, 19:25 to teraz tak xD bo ja zbieram te smoki ze 2 dorosle i 1 maly zamrozony ( z placia) te male to ma byc 1 dorosly samiec, 1 dorosla samica i 1 mala zamrozona samica ( jak nie wyjda to trudno xD) a reszta tylko niech dorosnie xD haslo wysle ci na gazetowy ;p dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: jajca potrzebuja pomocy 03.08.09, 20:34 kurde to skomplikowana sprawa troche a jak beda same samce to co? no i moze daj te młode do góry,bo sie gubię strasznie ,masz duzo pomrozonych ,młode gdzieś w środku,masakra Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: jajca potrzebuja pomocy 03.08.09, 20:40 hehe ok a jak beda same samce lub samice to mozesz sobie wziasc lub komus z forum albo wypuscic ;> a masz konto na howrse ? Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: jajca potrzebuja pomocy 03.08.09, 21:18 te malutkie smoczki z twojego głównego konta trzeba zachmurzyć, bo chore wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 07:52 > a masz konto na howrse ? nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 10:38 aha szkoda a skad wiedzialas ze beda same samce ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 12:12 hehe a ty jeszcze jesteś? to nie wiem,jednego bym mogła zabrac bo mam samice,a pozostałe niech dorosną? czy zostawić ci jednego (bo jednego chciałaś)a jednego wypuscic? Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 12:19 wyjezdzam popoudniu 1 niech dorosnie, 1 ty wez a kolejnego wezmie moja siostra. zobaczylam ze na innym koncie mam jeszcze 2 hatchlingi to je przeniose niedlugo ( niebieskiego zamroz ) jak mozesz to jeszcze jaja mojej siostry ( www.dragcave.net/user/golab ) tylko trzeba wstawic do soti lub jadedestiny Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 12:32 troche sie pogubiłam napisz jaśniej,co konkretnie mam zrobic? mikrusy to juz wiem,ale ta siostra sama przeniesie? te 2 hatlingi też sama przeniesiesz? bo edycja jest chyba do czwartku tylko,a ja nie przenosze którego zamrozic? jaja siostry wstawie do soti. Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 13:49 siostra sama przeniesie ja tez i moge tobie tez przeniesc jak chcesz , tamtych 2 jeszcze nie przenioslam ale chodzi o takiego dragcave.net/view/nqyx tylko ze ze skrzydelkami juz . jak cos to mam jeszcze czas do 16 Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 13:50 dragcave.net/view/AlrZ to on Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: jajca potrzebuja pomocy 04.08.09, 14:55 ok. chyba wszystko juz wiem nie,mną się nie kłopocz ,poprzenoście sobie co trzeba (zawsze jest ryzyko ze się zagubi po drodze,to będzie drugi jak znalazł) a jak się nic nie zagubi i zostana dwa samce to wtedy sobie zabiorę jednego udanego urlopu i słonecznej pogody Odpowiedz Link Zgłoś