szulcu1306 12.08.09, 09:21 Super - w końcu jakieś dorosłe podejście do tematu. Nie wiem, jak inni gracze, ale ja mam już dosyć bezmózgiego wyrzynania wszystkiego co się rusza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandella Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 10:13 To moze byc 'sleeper hit'. O tej grze slyszy sie nie duzo, a jest to tytul, ktory moze sporo zamieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 10:47 To jest w sumie pierwsza informacja, która daje nadzieję tej grze by u mnie zawitała . Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 11:38 @szulcu1306 No wiesz, to zależy od tego co kto lubi. Ja czasem mam ochotę na bezmyślną wyrzynkę, poprostu wyłączyć mózg, walić do wszystkiego co się rusza i patrzeć jak fruwają flaki po czym walić do wszystkiego co się nie rusza. Czasem jednak chce się zagrać w coś bardziej ambitnego, jakąś taktyczną strzelankę typu SWAT (tam też można przejść całą grę bez zabijania). Choć muszę przyznać że tych pierwszych jest teraz o wiele więcej. PS. Co do strzelanek które można przejść bez zabijania nikogo Alpha Protocol nie jest w tej dziedzinie nowością. Były już przecież SWAT, Stolen, Metal Gear Solidy i jeszcze kilka innych których teraz nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus0 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 12:46 Ale rzecz w tym, że Alpha Protocol to nie strzelanka, a cRPG, a przynajmniej tak jest reklamowane, więc już nawet nie chodzi o to, że to jakaś niezwykła nowość. Chwali się twórcom, ze postanowili dać mozliwośc gry bez zabijania przeciwników w gatunku, w którym powinno być to normą, a niestety nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
corto44 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 14:13 ja sie ciesze ze bedzie taka opcja. Ale bez przesady: trudno mówic ze w grze szpiegowskiej ukonczenie bez zabijania powinno byc normą Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 15:09 Super, mocno podskoczyła w moim rankingu. Pewnie się zainteresuje prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 15:19 Tylko niech jeszcze zrobią na to achievementa bo tak to mało kto będzie chciał tak robić. Odpowiedz Link Zgłoś
nef.the.grey Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 22:49 Mnie się skojarzenie z Deus Ex nasuwa. @mandella - sleeper hit, mało się mówi? To zależy od tego, gdzie nadstawia się ucha. Odpowiedz Link Zgłoś