Dodaj do ulubionych

Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania

12.08.09, 09:21
Super - w końcu jakieś dorosłe podejście do tematu. Nie wiem, jak inni gracze, ale ja mam już dosyć bezmózgiego wyrzynania wszystkiego co się rusza.
Obserwuj wątek
    • mandella Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 10:13
      To moze byc 'sleeper hit'. O tej grze slyszy sie nie duzo, a jest to tytul, ktory moze sporo zamieszac.
    • lethaldoze Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 10:47
      To jest w sumie pierwsza informacja, która daje nadzieję tej grze by u mnie zawitała wink.
    • werty101 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 11:38
      @szulcu1306
      No wiesz, to zależy od tego co kto lubi. Ja czasem mam ochotę na bezmyślną wyrzynkę, poprostu wyłączyć mózg, walić do wszystkiego co się rusza i patrzeć jak fruwają flaki po czym walić do wszystkiego co się nie rusza. Czasem jednak chce się zagrać w coś bardziej ambitnego, jakąś taktyczną strzelankę typu SWAT (tam też można przejść całą grę bez zabijania). Choć muszę przyznać że tych pierwszych jest teraz o wiele więcej.

PS. Co do strzelanek które można przejść bez zabijania nikogo Alpha Protocol nie jest w tej dziedzinie nowością. Były już przecież SWAT, Stolen, Metal Gear Solidy i jeszcze kilka innych których teraz nie pamiętam.
    • lupus0 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 12:46
      Ale rzecz w tym, że Alpha Protocol to nie strzelanka, a cRPG, a przynajmniej tak jest reklamowane, więc już nawet nie chodzi o to, że to jakaś niezwykła nowość. Chwali się twórcom, ze postanowili dać mozliwośc gry bez zabijania przeciwników w gatunku, w którym powinno być to normą, a niestety nie jest...
    • corto44 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 14:12
      efe
    • corto44 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 14:13
      ja sie ciesze ze bedzie taka opcja. Ale bez przesady: trudno mówic ze w grze szpiegowskiej ukonczenie bez zabijania powinno byc normą
    • beniamin.durski Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 15:09
      Super, mocno podskoczyła w moim rankingu. Pewnie się zainteresuje prędzej czy później.
    • psychol324 Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 15:19
      Tylko niech jeszcze zrobią na to achievementa bo tak to mało kto będzie chciał tak robić.
    • nef.the.grey Re: Alpha Protocol można ukończyć bez zabijania 12.08.09, 22:49
      Mnie się skojarzenie z Deus Ex nasuwa.
      @mandella - sleeper hit, mało się mówi? To zależy od tego, gdzie nadstawia się ucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka