argeth Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 18:43 Widzę, że rozpocząłem niemałą jatkę Ludu drogi, ale mi chodziło tylko o to ,że klatę ma świetną, ale nóżki jednak trochę zaniedbał, na jej tle wyglądają blado a nie to, że w ogóle gość się nie nadaje. wujahimen - czepiasz się do słowa "koks" a sam piszesz , cytuję "wstaja i jada z koksem " ,czyli jednak też luźno traktujesz to sformułowanie. Z tym 8 h to tak samo w komentarzach widzę, że sporo z tego zajmuje rozgrzewka. Na filmikach panowie ćwiczą różnie, od aerobów po wyciskanie. Mi chodziło o to, że chyba nikt nie macha sztangami 8 h dzień w dzień bo to się raczej mija z celem. Powtarzam, znawcą nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
shunkan Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 18:59 @argeth ... Wujahimenowi chodziło chyba, że zaczynają coś robić a nie koksują od rana... Odpowiedz Link Zgłoś
zbynek5g Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 19:06 aromp4 - dla mnie zabawne jet to że po żucie oka na zdjęcie stwierdzasz że ktoś jest : "Typowym koksem" może chodziło ci że tak tylko wygląda ,ale następny komentarz rozwiał moje nadzieje : "Dla mnie koks to napakowany koleś, (pakuje = koksuje)" to gratuluje czyli wszyscy więksi kolesie brali sterydy I kto ci powiedział ze zawodnicy mma dążą do idealnej sylwetki co? to nie kulturystyka gdzie tu ktoś udziela porad co ??????????????????????? Że ty tylko przed kompem,konsolą to nie znacz że inni też ZNAWCO Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 19:34 No to mamy romans roku: www.youtube.com/watch?v=XXSsRAa7msg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
shunkan Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 21:10 Na ostatnim Strikeforce była jak byk reklama EA MMA, więc możemy się spodziewać większości ich sław w grze. Odpowiedz Link Zgłoś